Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topla v0.9 [22kasım20]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

sistemdeki işlemci ve ramle speclerinde yazan max write/read performansını alamazsın falan demek istedi herhalde de o şekilde bile nvme ssd en kral sata ssdyi tokatlar. bu saatten sonra pentium 166, 16mb edoram bile kullansan sata ssd alınmaz secondary vs hariç

stokta çok sata ssd varsa iteleme tekniği de olabilir sdfghj

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
9 saat önce, GreenPeace77 dedi ki:

sistem kurduğunuz m2 de test yaparsanız o okuma yazma değerlerini alamazsınız dedi itopyadaki eleman. bilemedimki doğrumu ?

lol

m2 is the new industry standard beybi deseydin

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
10 saat önce, GreenPeace77 dedi ki:

Arkadaşlar nvme m.2 ssd lere sistem kurmayın deniyor neden böyle performansımı düşüyor sata3 ssd lere göre ?

Çok sağlam saçmalamış kim dediyse.

Mesaj tarihi:
10 saat önce, GreenPeace77 dedi ki:

sistem kurduğunuz m2 de test yaparsanız o okuma yazma değerlerini alamazsınız dedi itopyadaki eleman. bilemedimki doğrumu ?

bu nedenle inventus tan alıyoruz patice bilgisayarları adsgfdsghfshfh

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Sistem sürekli w/r içinde olduğu için sistem diski üzerinde test yaparsanız program max değerli ölçemez, ölçen program dahil sistem kullanımda demek istemiş olabilir mi?

OS kurduğun m2 drive reklam edilen değerleri alamasa da ssd'yi yolda bırakır...

ben hep 40-50%sini boş bırakıyorum, 60-70gb unrar/unzip vs. m2 olan drive'da yapılsın diye.

Goering tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
16 dakika önce, GERGE dedi ki:

Sistem sürekli w/r içinde olduğu için sistem diski üzerinde test yaparsanız program max değerli ölçemez, ölçen program dahil sistem kullanımda demek istemiş olabilir mi?

This ??

Mesaj tarihi:

https://docs.google.com/spreadsheets

Bu listede tr de satılan dramli fiyatı uygun olan Kingston A2000 500 gb aldım, eski 250gb adata dan kat be kat iyi ?

1TB performans olanlarından almaya niyetim var şimdi fakat ssd üreticileri hileye başvurmuşlar piyasada chip kontrölcü bulunmuyor diyip downgrade yapıyolarmış bilgi vermeden.  örnek Xpg sx8200 3. kez downgrade uğramış okuma yazma hızı ve kullanım  ömrü  yarı yarıya düşmüş uzak durun diyorlar.

nasıl anlaşılırki bu durum ürünün üstüne bakıp hangi kontrölcü chip var onu nettenmi araştıracağız şimdi ?

yada bütün bunlar companent nerd lerin kılı kırk yarmasımı ? ?

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

tabloya göre
4K oynamak istiyorsak GeForce 3080 veya Radeon 6800 XT
1440p oynamak istiyorsak GeForce 2080 veya Radeon 6600 XT
1080p oynamak istiyorsak GeForce 2070 veya Radeon 5700 XT
bir PC'ye sahip olmak gerekiyor

2070 var bende, ama keşke zamanında 2080 alsaymışım diyorum. Şimdi ekran kartı bulmak zor, bulsak da almak zor.

D5Ryr6f.png

Golden years ?

Spoiler

değerini bilemedik, yapamadık tam alışverişimizi. semicon / chip sıkıntısı da vardı...

ben de 9700k işlemci ve 1080ti gtx ile kaldım çük gibi

Goering tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Aynen. RX 5600 XT aldım, tüm 1080p hala high-ultra arası çalışıyor, ama 2070 filan alaydım keşke.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...