Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 (düzenlendi) Kırgın Çiçekler ve Aşk Mavi dizileri ile tanınan NTC medya yeni dizi sezonunda Akıncı ile farklı bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Köklerini Osmanlı tarihinden alan modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatan Akıncı dizisinin detayları belli oldu. Modern bir halk kahramanı hikayesi olan Akıncı yakında ATV'de yayınlanacak. Zengin ve Yoksul, Can Kırıkları dizileri ardından yeni projesi Akıncı'da Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Ayça Erturan, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş ve Sermet Yeşil gibi isimler dizide yer alıyor. (alıntıdır) Kasım 15, 2020 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 buna kim kilim-burgu turunde demisti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 namazinda niyazinda abdestli batman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Ben dediydim discord'da, gerçi yorumun orijinali twittera dayanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 lan ldsfbalsd bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 (düzenlendi) From the creators of Kasım 15, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 matris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 namaz kılan matrisçi. süper. atv'den daha fazlasını beklemek hata olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Ya tamam senaryo falan anlıyorum ama bunda başrol oynamak istemek? Nasıl paralar veriyorlar ki acep bu adamlar hayır diyemiyor ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 bu çocuk benim dersane arkadaşımdı, baya da samimiydik o zaman. gayet düzgün efendi bir elemandır, böyle bir rolde oynamayı kabul ettiyse sağlam para almıştır diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 benim de liseden sınıf arkadaşım. lisede de bütün kızları götürürdü işleri büyüttü şimdi. türkiyede oyuncu olmak da bahtsızlık be. kaliteli yapımlarda falan da oynadı diye biliyorum hatta cem yılmaz'ın bi filminde kısa bi rolü vardı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2020 Kamen Rider 2010'dan beri her sene daha da bozuyordu. Bunda en azından random birileri ölebiliyor. Olmuş bu, izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Nan o maske şekli ne la öyle ? Asimetrik yapıp sarığa filan mı benzetmeye çalışmışlar aklı sıra ? Yoksa tüm Neo Osmanlı simgeler var üstünde, Ay var, kılıc var bayrağı gönderme Kırmızı simgeler var, vay be. Bir nevi İronman, batman, superman karışığı little, little in the middle gibi bir şey olacak anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2020 Amerikan askerini picakladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Supernatural Türkiye'ye uyarlanıyordu o noldu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Maske Mr. Magoo gibi gözüktü ya gözüme hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 atvde yayınlanan herhangi bir content izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 olum karakterin ismini seçerken içinde "Ak" geçsin diye özellikle kasmadılarsa ben de lahana turşusuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 (düzenlendi) Akman koysalardı keşke direkt Kasım 30, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 emekli polis babası rolünde de bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 AK-inci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar