TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Babacara kırmızı çıkmaması bu ligin niye asla bi yere gelmeyeceğinin kanıtıdır. Şuna nası kırmızı verilmez? Gerçekten ayıp. Sonra goy goyun önünü alamazsınız doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Onyekuru penaltıyı tam izleyemedim topa dokunuyor diyen var , penaltı değil diyen var, çoğunluk penaltı da hem fikir ama Babacara tartışmasız kırmızı çıkması lazımdı. Sonuç olarak gs yine kazandı yine 3 puan aldı. Kasımpaşa maçında verilmeyen penaltıda ise muhtemelen gs nin puan kaybının önüne geçildi. Sonuç olarak baktığımızda gs daha azpuanda olması gerekiyordu. Yani yine gs nin lehine bir düzen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 sdfsdfs bu nasıl mantık abi? kazanmasaydık okey miydi yani, hakemi de yenebildiğimiz için lehimize oluyor düzen? tertemiz kafalar. verilmeyen kırmızı bjk maçında verilen kırmızıdan daha ağır hareketti. bjk maçında sarı verilseydi bu maçtaki gibi de puan kaybını görseydik o zaman. yanlış kararları kefeye koyup lehine veya tersi sonuç bulmak bu corrupted sistemi desteklemek demek. kasımpaşa maçında verilen karar yanlıştı, bu maçta da sonuca direkt etki edecek hatalar yapıldı. ikisi de var varken yapıldı. bizim o maçta kazanmamızı isteyenler bu maçta biçmek istedi demek senin mantığına göre. daha tam karar verememişler kimi desteklemek istediklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 e öyle zaten, amaç puan tablosunda dengeyi korumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 ama beceremediler mi bu sefer sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Mesleğim olmasın rağmen iki saat mantık anlatmaya gerek yok, çok basit gs yi iteklediler kasımpaşa maçında ve puan aldırdılar. Bu maçta gs ye çelme takmaya çalıştılar yine de gs 3 puanı aldı. Yani sonuç oalrak son 2 hafta bazında yazmıştım daha önce yine de tekrarlıyorum GS şuanda 2 maçta alması gerekenden daha fazla puan aldı hakem iteklemesiyle bu kadar yani. Bu maç özelinde atanan var hakemlerine de bakarak şunu diyebiliriz, fb lobisi mi başkası mı bilemem ama gs ye çelme takma başarılı olamadı ve 3 puanı aldı. Kasımpaşa maçında körün gözüne sokar gibi de iteklediler. O zamanda ses çıkardım şimdi de açık ve net hatalardaki düşüncemi yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 ben de diyorum ki; bu maçta puan kaybetseydik tamam mıydın? alması gereken puanı aldı tamamdır mı diyecektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Hakemlerin kararlarını kasti itekleme olarak değerlendirirsek özellikle üç büyüklerden hiçbiri masum değil yalnız. Aynı mantıkla BJK da az puan "hediye" almadı Rize maçına kadar. Rize'de bol golü atınca rahatladı kendine geldi de iteklemeyi bıraktılar diye yorumlanabilir tamamen aynı mantıkla. Bir de Onyekuru'nun pozisyonu için "adam topa dokunuyor" (dokunmaya çalışmış değil, dokunuyor) diyen insanlar varmış, çok ilginç geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 8 saat önce, FuCKiR dedi ki: Onyekuru penaltıyı tam izleyemedim topa dokunuyor diyen var , penaltı değil diyen var, çoğunluk penaltı da hem fikir ama Babacara tartışmasız kırmızı çıkması lazımdı. Sonuç olarak gs yine kazandı yine 3 puan aldı. Kasımpaşa maçında verilmeyen penaltıda ise muhtemelen gs nin puan kaybının önüne geçildi. Sonuç olarak baktığımızda gs daha azpuanda olması gerekiyordu. Yani yine gs nin lehine bir düzen var. Kasımpaşa maçında penaltı var diyosan fenerlisindir diye düşünüyorum. Gs iyi kötü top oynuyor. Fener kadro kalitesiyle götürüyo işi. Top oynamıyor. Böyle şampiyonluk çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 @TheGreatWall Fener için söylediklerinde haklısın. Diğer görüşlerimi de net yazdım zaten üzerine söyleyecek bir şeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 7 saat önce, FuCKiR dedi ki: Bu maçta gs ye çelme takmaya çalıştılar yine de gs 3 puanı aldı. Yani sonuç oalrak son 2 hafta bazında yazmıştım daha önce yine de tekrarlıyorum GS şuanda 2 maçta alması gerekenden daha fazla puan aldı hakem iteklemesiyle bu kadar yani. Bi karar versen... Galatasaray'ı itekliyorlar mı çelme mi takmaya çalışıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 (düzenlendi) https://twitter.com/LosPatikos/status/1363565814599843842?s=20 "Fatih Terim, Milan tarihinin en yüksek puan ortalamasına sahip üçüncü hocasıymış" fenerliler acmasin asagidaki vidyoyu, yuz kizartici bir olay yasanmis. neyse ki internet var, ilk acidan belli olmuyor vidyo ortasi veya thread'deki ikinci vidyoda gozukuyor tam. https://twitter.com/blackpage_3/status/1363795525837938693?s=20 Şubat 22, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 (düzenlendi) gooooooooooool momooo x2 arda turan'in sutu da direkten dondu, komsularina falan sorun belki evde kufur ediyordur tff hemen bi 2 mac ceza versin Şubat 27, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Baya dandik oynuyoruz da tutan iyi atan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 hakem sayesinde lider... zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 eskiden fener yapardı bunları, lig sonuncusuna yenilerek liderliği kaptırmak hahahaalper potuk zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 maci izleyemedim 1 penalti yetmemis forveti de atmis sigorta olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 gs 34/34 yapacaktı neyse ki hakemler devreye giriyor da lige heyecan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 https://streamable.com/6gbcub asdfjhadsfhpfdsa maçı falan izlemedim pozisyonlar hakkında fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 herkes gormustur kirmizi verilen pozisyonu, mac izlemeyen biri bile twitter'a giriyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 buz gibi kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 (düzenlendi) kirmizi degil, alin kirmizi: https://twitter.com/haso__1905/status/1367193555354189826?s=20 Alıntı Terim : Bu maçı almamız lazım Falcao : İnşallah alırsınız hocam edit: yanlis pozisyonlara bakmisim salak bi compilation koymuslar, penalti da o degilmis, attigim pozisyona da penalti verilmis sanirim iyi geceler Mart 3, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2021 1 saat önce, Aiko dedi ki: https://streamable.com/6gbcub asdfjhadsfhpfdsa maçı falan izlemedim pozisyonlar hakkında fikrim yok elinde var kayıtları vardı bunun açıklayacaktı, o sene şampiyon olunca kuma gömdü kafasını. Ağlamasın hiç:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar