Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 (düzenlendi) Ahahaha alikoçlamışız biz de Gerçi parayı çevirince 500k € oluyo, yine daha cüzi ama Bolu kalecisi vakası çıkmış sonuçta, doğruya doğru Ulan madem böyle bi halt edecektiniz iki saat önce etseydiniz de twit konup "aha al birini vur ötekine" diye konu kapansaydı, iki saat boş yere yok Fatih Terim olayı farklı yok FFP şöyle konuştuk. İnsan bizi de düşünür. Şubat 1, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 sdfsdf zart diye konunun üstüne geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 15 dakika önce, Borlach dedi ki: @applev0dka abi transferde ffp'yi delmek için her kulüp üç kağıt yapıyor. atınç ve demba ba'da da bi numara vardı bence. eğer açık varsa herkes kullanır. evet bana göre de ahlak dışı bir şey ama yapıyorlar. ben bunu savunmuyorum. ama sardalya devamlı nefret salyaları saça saça fener başlığına gelip tahrikkâr postlar atıyor. fanatiklikten gözü kör olmuş, bi de üstüne cahil. mesut'un maaş almaması, fatih terim'in 1905 tl maaş konusunda da sana katılıyorum. abi Atınç deme şimdi @Natanyal gelip Atınç'ın ne kadar potansiyelli olduğunu anlatır sdfs yapılıyor böyle işler sonuçta TR pisliğinin içindeki bir parça futbol da. Ben ne rüşvetler, ne dolaplar görüyorum özel sektör-kamu ilişkisinde. Doğru 2-3 yere para yedirince ne TFF kalır ne FFP yani. Olay taraftarlık şapkasını bir kenara bırakıp, konuya farklı bir pencereden bakabilmek. Çünkü "hırsız ama benim hırsızım en azından" mantığıyla devam ettikçe burnumuz boktan kurtulmayacak. Ben özil vs terim maaş konularını da 2 taraf birbirine laf söylemek yerine ortadaki kokuşmuşluğa dikkat etse keşke diye paylaştım. Sorunun temelini çözmedikçe bugün terim'in 1905 Tl'si kosuşulur, yarın merim'in 1903'ü. bunun sonu yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 39 dakika önce, Rewendor dedi ki: Yani beceriksizlik miydi yoksa hakkaten niyeti TFF'ye pislik olsun diye miydi dersen bence ikincisi ama yoruma açık. Özür dilemelik bir şey yok zaten, konuşuyoruz, bölüme hareket geliyor. Yoksa dediğin gibi, daha neler neler var. Bu muhabbet de olmasa GS topici ölü zaten. GS 3 tane adam aldı son 2 günde, bir tanesinin ismi bile geçmedi başlıkta abi emin misin ? evrak yetiştiremediniz diye aldığınız adamı oynatamadınız siz neydi adamın adını bile unuttum sdasf bence net birincisi ya konu gs transferleri olunca. seçeneklerden birincisi beceriksizlik ise 2.yi okumaya gerek yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Bu arada yanlış hatırlamıyorsam Eyüpspor GS'nin pilot takımıydı bi ara. Hala öyle mi bilmiyorum. Futbolu takip ettiğim dönemde habire gençleri oraya kiralar, lig arasında onlarla maç yapardı GS. Arada para transferi lafı hatırlamıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 3 dakika önce, Rewendor dedi ki: Ahahaha alikoçlamışız biz de Gerçi parayı çevirince 500k € oluyo, yine daha cüzi ama Bolu kalecisi vakası çıkmış sonuçta, doğruya doğru Ulan madem böyle bi halt edecektiniz iki saat önce etseydiniz de twit konup "aha al birini vur ötekine" diye konu kapansaydı, iki saat boş yere yok Fatih Terim olayı farklı yok FFP şöyle konuştuk. İnsan bizi de düşünür. BU bolu olayında adamların X bilmem kaç senelik transfer harcaması kadardı o kaleciye verdikleri para. birileri çıkartmıştı onu. benzerini bunun için de yaparlar, görürüz harcamanın büyüklüğünü 1-2 güne muhtemelen. Ama son dk olduğuna göre bu olay, muhtemelen limiti aştı gs son transferler ile, ceza yememek adına onu toparladılar son saatlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 birileri hemen koymuş sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 (düzenlendi) Aynen, kulüp binasında maliye bölümünün orada gece gece koca bi "HASSSS" sesi yankılanmış ve "Yanlış hesaplamışız laaaynnn" paniğiyle başkan aranmış, "Dur oğlum dur bi baştan anlat, Gedson'a kaç para verdik dedin? Haa... Peki öbürü kavruk olan?" diyaloglarından sonra apar topar konferansa bağlanılıp çözüm brainstormingi yapılmış ve bu sonuca ulaşılmış gibi duruyor. Biraz zorlarsanız zoom'a 10 dk gecikmeli olarak arkadan türk dizisi sesi gelirken beyaz atletle katılıp "sizin yapacağınız işi s..." diye giriş yapan Fatih Terim'i gözünüzde canlandırabilirsiniz. Ya da planlı gidip "Arada belki başka transfer yaparsak ona göre fiyatı ayarlarız" diye sona bırakıldığı için de son dk'da açıklanmış olabilir, ama ilk ihtimali daha çok sevdim ben. Şubat 1, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 piyasa değeri 100k olan oyuncuyu 500k'ya kiralamak sdasf "eyüpspor tarihinde sadece Şenol İbişi diye birine 50k bonservis vermiş" diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 (düzenlendi) Kiralama değil ki, satmış GS. Yoksa geçici transferi derdi. Bi altta kiraladığı eleman var (bu da şansa Boluspor'a. Ama bedavaya kiralamış bunda, para transferi yok), orada öyle demiş mesela: Şubat 1, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Satmışda kesin vardır sözleşmesinde yok şu kadar verip geri alabilir diye. Eyup ün değeri ne abi adamın değeri 100.000 olsa ne olur 500.000 e mi alacak ne olduğu belli işte. Ama işin .oku çıktı resmen. Ses etmedikleri sürece abartarak devam eder bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Eyüp hala GS'nin pilot takımıysa zaten sözleşmeye de gerek yok, alır geri. 1,5 senelik sözleşme yapmış zaten Eyüp galiba, belli yani uzun vadeli düşünmedikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 kiralık degilmiş yanlış okumuşum. Eyüp spor başkanı gs'ye sponsor olan rent-a car şirketinin sahibiylmiş :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 3 dakika önce, Darksun dedi ki: Ama işin .oku çıktı resmen. Ses etmedikleri sürece abartarak devam eder bu. milletin liginde futbol kalitesi var, bizim ligde ise drama kalitesi. uzaktan izlesen zevk alırsın da içinde olunca pislikler mideni bulandırıyor. ses etmesinler daha beter olsun, komple çöksün kapatıp gitsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 1 - 2 - 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 zorlana maçı oynatıyorlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Takımın etkili olması şaşırtıcı ama, Kerem iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 gitti penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 33 dakika önce, Llama dedi ki: gitti penaltı kasımpaşanın verilmeyen penaltısı gerçekten şaka gibiydi açıklaması yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 evet kasimpasa'nin penaltisi verilmedi, ali koc'un bildigim kadariyla hapis cezasi olan sucunun pesinden kosmasinlar diye sus payi olarak mi verildi?? gs'ye de boyle kiyaklar yapilirsa bunlarin da takipcisi olacagiz, turk futbolu temizlenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 senin nasıl bir hayal dünyan var asjhdjhasdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Rambo okanın abdürrahim albayrakı itmesini telafi etmek için vermişler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 işte bu kadar net pozisyonda böyle alenen resmen göze soka soka karar verilince 2. yarıda ligin dizayn edildiği şampiyonların belirlendiği ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 kasımpaşanın pozisyonu net penaltı falan değil. verilebilirdi de ama verilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar