Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Kısmen hak verdim. Ama dediğim gibi, adam fanatik olup saçmalayarak böyle yalan açıklama yapsa da koca kulüp bunun peşini bırakmaz, ses verir. Kulüpçenek GS fanatiğiyseler Amrabat'ta yediğimiz kazığın fazladan ödenen bedelini bize ödesinler bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 ahahh yok topluca gsli olma durumları yoktur, ama açıklamayı yapan adamın siyasi backgroundu dokunulmaz kılıyor olabilir kulüp içinde ya ben 4-5 sene önce böyle değildim. iş hayatı ile birlikte gördüğüm pisliklerden sonra her konuya böyle şüpheci yaklaşmaya başladım lul yoksa hakem konusunda dün sana da dedim, herkes aynı anda bağırdığına göre standart hakem yönetmi vardır maçta diye sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2021 Başgan açıklamalar yapmış, Belhanda'nın gidişinde Terim'in haberi onayı olup olmaması hakkında "Hocamız onay mercii değil, onay mercii genel kuruldur" demiş. Büyük shitstorm incoming. "Eleman" 2 çekecekler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 zaten bu yönetim bir sonra ki seçimde kesin gidici.yoksa terim çoktan ortalığı bir birine katmıştı.hatta şuan şampiyonluk yarışında olmasak da söylenmeye başlardı.gittikleri hafta arkalarından saydırır.güzel de bahane oldu terim için şampiyon olursa beceriksiz yönetime rağmen olamazsa da yönetim yüzünden,egosu yine tavan yapacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 On 17.03.2021 at 00:31, Rewendor dedi ki: Başgan açıklamalar yapmış, Belhanda'nın gidişinde Terim'in haberi onayı olup olmaması hakkında "Hocamız onay mercii değil, onay mercii genel kuruldur" demiş. Büyük shitstorm incoming. "Eleman" 2 çekecekler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 emre vulture nasil bir gol atti oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 boldrin ne gol attı be muslera da kova oluyor gittikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 bizim goller yine birden fazla kaleye giriyor belli sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 ilk defa normal bi penalti veriliyor aleyhimize baska takima da verilebilecek normal bi penalti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 (düzenlendi) hehe iptal oldu 2. penalti Mart 19, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Şu maçla boy ölçüşebilecek tek bir maç var tarihte: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 yedlin ne kötü bi insanmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 12dk ney terim sussun diye var ya olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 12 dakika adalet kapsamında sanırım ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 (düzenlendi) Ya yemin ediyorum fatih terim kokusundan hakem altına edecek. Gel sarıyı burdan göster yiyorsa diye bağırdı ciyak ciyak hakem döndü gitti. Bir de çizgi dışında efe gibi geziyor hala Yedlin in sarı görmemesi zaten inanılıe gibi değil, allahtan gerizekalıymış ki konuştu konuştu gördü sarıyı. Mart 19, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 (düzenlendi) evet bu arkadaslar hakli ben kural kitabina baktim "11 dk'dan fazla uzatma olamaz" yaziyor rakip kalecisinin sakatlanip cikmasinin bi onemi yokmus 1 puandan da olduk uzatma vererek gs'yi oyuna getirdiler!!!! Mart 19, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 BJK şampiy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 +Rize atana kadar. Ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Şimdi bu penaltı nasıl verilmedi arkadaş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 DeAndre --> AndraDe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 1 saat önce, Laraken dedi ki: bizim goller yine birden fazla kaleye giriyor belli sdfds. önce rize kalesine girseymiş de puan alsaymışsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 hoooaaayydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 oo bi bi kale daha belli oldu dsfds, beklemiş pusuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Çok şey yapma onu ya. O sadece bjk liderken yazanlar derneği başkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar