MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2022 Sensor sureleri son temizlenme zamanina gore olculuyor ya. Ne kadar sure gectiyse o kadar temizleme zamani geldi uyarisi basiyor.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 (düzenlendi) Şunu almayı planlıyorum https://www.amazon.de/-/tr/dp/B07QLP5V1Y/ref=sr_1_8?crid=1XN7QX3CZQCG7&keywords=wyze+robot+vacuum&qid=1645969764&rnid=1703609031&s=kitchen&smid=A2PGPJL0BBLHLX&sprefix=Wyze+Robot+Vacuum%2Caps%2C112&sr=1-8 Şu an indirimli hali + Tr'ye shipping ile 3300 e geliyor. TR fiyatı 4600 Amazon bu konularda hassas gümrüğe takılmaz di mi? mehh beklediğim gibi olmadı ithalat ücreti depozitosu diye bir şey çıkıyor 1000 tl de o ekleniyor 400 lira daha ucuza geliyor da değmez. Bu depozito geri alınabiliyor mu? Şubat 27, 2022 bLackcha0s tarafından düzenlendi
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Hiç sorun olmuyor gümrükte amazonla.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 @bLackcha0s şans eseri gümrük vergisi daha düşük çıkarsa anca. depozitodan %10 civarı iadeler aldım ama daha üstünü görmedim hiç. onu gümrüğe veriyor zaten geri almaman gerek normalde afsffs
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Selam, Neato robotu aldığımda tüm ithalat ücretini iade almıştım... hey gidi günler hey... Saygılar.
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 bu süpürgelerden bizzat görmedim ya da kullanmadım, kullanan tanıdığım yok. ben yeri süpürürken makineyi tarlada saban çeker gibi bastırarak ve çekerek anca alabiliyorum saçları ve toz topaklarını. bu makine sanırım sadece yüzeysel toz alıyor olmalı. çünkü internette çok farklı anlatılıyor. "sehpaları kenara çekip altını alıyor" raddesinde kullanıcı yorumları.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 benden iyi aldığını söyleyebilirim. hiç saç toprak falan bıraktığını görmedim ulaşabildiği yerlerde.
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Altında dönen bi fırça var, fırçanın hemen önünde vakum. Haliyle fırçanın havalandırdığı saç tüy kıl toz ırt zırt herşeyi çekiyor. Ve evet senden benden iyi süpürüyor. Her evde olması lazım, hatta evin süpürülerebilir m2si azsa ona göre mobilyaların bile yeri değiştirilebilir o derece yararlı cihaz. Evinde kedi köpek olup bundan olmayan bi insan hayal edemiyorum. Akıllı telefondan sonra en iyi modern dünya icadı.
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 On 27.02.2022 at 23:12, sylvanas dedi ki: bu süpürgelerden bizzat görmedim ya da kullanmadım, kullanan tanıdığım yok. ben yeri süpürürken makineyi tarlada saban çeker gibi bastırarak ve çekerek anca alabiliyorum saçları ve toz topaklarını. bu makine sanırım sadece yüzeysel toz alıyor olmalı. çünkü internette çok farklı anlatılıyor. "sehpaları kenara çekip altını alıyor" raddesinde kullanıcı yorumları. ince nokta aslında şu: her gün süpürüyor. belli bir saati ayarlıyorsunuz o saatte gidiyor tüm evi süpürüp yerine oturuyor, tertemiz tozsuz bir eve sahip oluyorsunuz. ve hayır saç filan bırakmıyor hiç. özellikle pc masası altında her türlü toz tüy birikir çok hızlı pc'den dolayı olsun oturmaktan olsun. tertemiz yapıyor her gün, muhteşem bir alet bu konuda. çamaşır, bulaşık makinesinden sonra hayat kalitesini arttıran en iyi ürün bu bence.
sardalya Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 (düzenlendi) roomba i3 aldim mukemmel bir alet, bugune kadar yasamamisiz ozellikle turkiyedeki gibi buyuk genis evlerde daha yardimci olacaktir herhalde bence harita hatirlamayanlar daha iyi buarada evinizde hatirlanacak yere gerek yoksa Mart 1, 2022 sardalya tarafından düzenlendi
Dynun Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 ya hanım zaten zorluyor, topiki o okuyunca da gaza geldim iyice, masraf çıkartacaksınız. o kadar mı iyi ya. daha birkaç ay önce kablosuz süpürge aldık
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Kablosuz süpürge koltuk falan süpürmek için iyi. Ama robot süpürgeyle kıyas kabul edecek bişey değil. İşe gidiyorsun geldiğinde evi 2 kere süpürtmüş oluyorsun, toz moz azalıyor baya. Alternatifi olan bişey değil. Çok paran yoksa xiaomi falan ekonomik modeller de iyi iş yapıyor.
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 13 dakika önce, Oce4n dedi ki: ince nokta aslında şu: her gün süpürüyor. belli bir saati ayarlıyorsunuz o saatte gidiyor tüm evi süpürüp yerine oturuyor, tertemiz tozsuz bir eve sahip oluyorsunuz. ve hayır saç filan bırakmıyor hiç. özellikle pc masası altında her türlü toz tüy birikir çok hızlı pc'den dolayı olsun oturmaktan olsun. tertemiz yapıyor her gün, muhteşem bir alet bu konuda. çamaşır, bulaşık makinesinden sonra hayat kalitesini arttıran en iyi ürün bu bence. İyice baktim izledim ve onayladim. Almak istiyorum da icat cikarmama munakasasi yasiyoruz iki gundur Mama ve bebek bezi yuzunden iflasin esigindeyiz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 (düzenlendi) Xiaomi'nin ekonomik olanını aldım 1 hafta sonra iade ettim. Evin planı çok basit değilse almayın. Sarhoş gibi devamlı yolunu kaybediyor. Müdahale etmeden kesinlikle süpüremedi evi. Girdiği odadan çıkamadı falan. Mart 1, 2022 aktiftablet tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 38 dakika önce, axedice dedi ki: Altında dönen bi fırça var, fırçanın hemen önünde vakum. Haliyle fırçanın havalandırdığı saç tüy kıl toz ırt zırt herşeyi çekiyor. Ve evet senden benden iyi süpürüyor. Her evde olması lazım, hatta evin süpürülerebilir m2si azsa ona göre mobilyaların bile yeri değiştirilebilir o derece yararlı cihaz. Evinde kedi köpek olup bundan olmayan bi insan hayal edemiyorum. Akıllı telefondan sonra en iyi modern dünya icadı. öyle bir yazmışsın ki sanki robottan önce hep hanım değil de sen süpürüyormuşsun gibi.. lan yoksa???
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 bu arada ben de çok istiyorum ama kedibokucalypse'ten korkuyorum çok. bir kere öyle bir şey temizlesem zaten süpürgenin bana 10 yılda kazandıracağını geri alır sdf.
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 7 dakika önce, aktiftablet dedi ki: xiaomi'nin ekonomik olanını aldım 1 hafta sonra iade ettim. Evin planı çok basit değilse almayın. Sarhoş gibi devamlı yolunu kaybediyor. bende bundan var ve aşırı memnunum. mi vacuum mop 1c mi neydi adı. evdeki eşyaların durumu önemli tabi. en ucuz versiyonunda bile kafasını sağa sola çarpa çarpa tüm evin haritasını çıkartabildi, bazı odalarda ince kilim olduğu için takılıp öldüğü için odalara girme dedim mesela. mutfaktan balkon kapısında eşik var, oradan düşüyordu oraya da çıkma dedim gayet uslu uslu çalışıyor Spoiler
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 3 dakika önce, goldbären dedi ki: bu arada ben de çok istiyorum ama kedibokucalypse'ten korkuyorum çok. bir kere öyle bir şey temizlesem zaten süpürgenin bana 10 yılda kazandıracağını geri alır sdf. Kedi derken yere mi siciyor?
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 abi yok ama 1-2 ayda bir kusuyor illa, onun dışında bir kere ishal olup fayansa bırakmıştı ya kuma yetişemedi ya yapmak istemedi, sıvı / leke falan algılayıp etrafından dolaşan modeller de henüz çok akıllı değil veya trde yok. herhangi bir model içime sinmedi henüz ama 7-8k₺'ye kadar tavsiyelere açığım.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 abi o kusma olayının bir çözümü yok şu an trde satılan standart modellerde. biz o yüzden hepimiz uyanıkken çalıştırabiliyorduk sadece kedimiz varken maalesef.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Robot süpürge sayesinde eve eşya alırken ilk baktığımız şey yerden 10 santim yuksekmi degilmi oldu, hanım bastırıyor evdeki altı kapalı oturma grubunu değiştirelim diye. O kadar faydalı
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 19 saat önce, goldbären dedi ki: öyle bir yazmışsın ki sanki robottan önce hep hanım değil de sen süpürüyormuşsun gibi.. lan yoksa??? Nasıl yani evli olup evi süpürmeyen erkek mi var?
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 On 01.03.2022 at 14:01, Oce4n dedi ki: bende bundan var ve aşırı memnunum. mi vacuum mop 1c mi neydi adı. evdeki eşyaların durumu önemli tabi. en ucuz versiyonunda bile kafasını sağa sola çarpa çarpa tüm evin haritasını çıkartabildi, bazı odalarda ince kilim olduğu için takılıp öldüğü için odalara girme dedim mesela. mutfaktan balkon kapısında eşik var, oradan düşüyordu oraya da çıkma dedim gayet uslu uslu çalışıyor İçeriği gizle Bende ki modelin adı essentialsdı. Kafada lidar olmayan. Harita çıkarıyor da girdiği odadan çıkamıyor. Salonda gezinirken app'i açıp bakıyorum kendini arka odada zannediyor. Devamlı fırçam takıldı, tekerim patladı diye bildirim veriyor vs vs..
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2022 Amazon bugün iRobot'u 1.7 milyar dolara alacağını duyurmuş: Amazon and iRobot Sign an Agreement for Amazon to Acquire iRobot
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 lidarsız modellerden uzak duruyorum abi. çünkü lidarsız olanlarda kamera var. evin içinde dolaşan çin malı bir kamera hayatta istemem.
Öne çıkan mesajlar