HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 4 saat önce, serkanay dedi ki: @HocaEfendi ÜYELİK TARİHİ Temmuz 16, 2002 ne yaaa sen buradaydın forumu senin üstüne inşaa ettiler herhalde. benden eskilerde var kako. ben ikinci katı yaparlarken kum çimento taşıdım. Alıntıla
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2020 2007 girişliyiz... heheyyy... kardeşlerimle birlikte döverim sizi! Alıntıla
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Ben de 2002 girişliyim normalde. sonra 2005'te yeni üyelik aldım. diğer kullanıcı adımdan utanıyorum ergenlik zamanları işte.. Alıntıla
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 hehe çömezler sizi , normalde daha önce açıldı da sonra yine wipe yiyerek tekrar açılmıştı. Alıntıla
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Yakında rank 14 dedeler diye forumu adres gösterebilirler. Imposter diye 40 li dayıya sallayan var aramizda Alıntıla
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 en eski gösterilen hesapların hepsi 2001 ama o wipe yüzünden, binlerce hesap ondan önce açılmıştı zaten reno ustanın dediği gibi. Alıntıla
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 ben aslında 1996 girişliyim de, hep karakedi yüzünden 2001'e endekslendi hesabım. Alıntıla
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 ben @Dynun un hoplayanmandası ile başlayıp paticik tekrar açıldığında geldim. ultima oynamamış olan nadir üyelerdenim sanırım Alıntıla
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 On 11.10.2020 at 19:11, sinkron dedi ki: olayı nedir paticik forumun ? yiğidin harman olduğu yer Alıntıla
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Profil numarasindan gozukuyor sanirim kacinci uye olarak kayit yaptirdiginiz. Alıntıla
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Ben hep buradaydım, site açılmadan önce de buradaydım, sonra karanlıkta ışık parladı ve Ultimatr açıldı, sonra gittiler gün oksay ile ortak UO server açtılar, o da baktı bu forum işinde iyi para çıkacak, gitti donanım haberi açtı. Ben yurtdışına gittim, baktık site önce Pepelek oldu , sonra Paticik oldu öyle kaldı işte. Alıntıla
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Siteyi üzerime inşa ettiler Şaka bi yana benim de ilk nick farklıydı, sonra buna çevirdiydim tanımıyorlar diğerini diye. Diğeri de sonra bi ara büyük purge'de inaktif nicklerin silinip bir kerelik nick değiştirme hakkı verildiği ara silindi. Alıntıla
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 (düzenlendi) @sinkron Ha bu arada , Sinem nedir paticiğin olayı diye sormuş. Ona cevap vereyim. Valla Sinem kızım, bu sitenin olayı, önceden Ultima online diye bir oyunun forumu olarak açıldı, sonradan durumuna göre troll, durumuna göre ciddi olan bir community ye evrildi. Eskiden çoğumuzun yaşı genç idi, şimdi kıçımızın kılları ağırdı, ( benim yaş 47 oldu ), ki benden yaşlıları da var burada. Şu anda kendi halinde öylesine takılan, çoğu üyenin, realde olmasa da, virtualde tanışıp kaynaştığı, kendi virtual ailesi olarak gördüğü bir forum işte bura. Bazen kendi aralarında kavga ettiği, sonrasında barıştığı, ama başka forumlardan gelip, hava basmaya çalışana sopayı verdiği bir community burası. ( Bura bizim mekan, deplasmana gelene, üye yedirmeyiz.) Eğitim, Bilgi ve Kültür düzeyinin baya yüksek olduğu bir yer işte. ( Bizim sex shop işleten üyemiz bile universiye mezunu la ), anla yani buradaki seviyeyi. Kısaca anlatmam gerekirse - burada adamı severler de, silerler de : - sevecekler mi, yoksa silecekler mi ? - O senin hal ve davranışlarına bağlı, yani olay tamamen senin elinde. Nan paticikler, iyi tanıttık mı forumu ? Kasım 2, 2020 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Alıntıla
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 (düzenlendi) sex shop işçileri dislikelasın Kasım 2, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Alıntıla
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 madalyasızları alalım pistten Alıntıla
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Bize lich lord gibi davranmasın bu gençler? Hoş gelmişsin. Alıntıla
serkanay Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 On 05.11.2020 at 00:47, Aluriel dedi ki: madalyasızları alalım pistten Gazi madalyası mı onlar? Hangi savaşın gazisisiniz siz? Alıntıla
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 lan madalyalara ne oldu eskiden iyiydi. mobilde mi gorunmuyor toptan mi gitti. title da gitmis. eski forum daha iyiydi. Alıntıla
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Az önce, Aluriel dedi ki: lan madalyalara ne oldu eskiden iyiydi. mobilde mi gorunmuyor toptan mi gitti. title da gitmis. eski forum daha iyiydi. mobilde görünmüyor. Alıntıla
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Yine mi uyelik tarihi yaristiriyoruz ya sdfg Insanlarin edgy imzalar atip ehueheue :PPP diye guldugu gunleri bilmeyenler banlansin Alıntıla
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Kısaca yaşlılar forumu. Y kuşak z kuşak yok burda Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.