Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2020 - daha önce okuduğum bir romanı tekrar okuyabilirim, özellikle çok çok nadir bir şey söylemenize gerek yok. - fantastik kurgu veya bilim kurgu olsun, tercihen urban fantasy (occult detective) veya cyberpunk / tech noir. - hikayeyi anlamak için 30 kitap bitirmek zorunda kalmayayım, mümkünse 1-2 kitapta bitsin. - Tarantino filmleri kafasında bol dialoglu ve karakterlere odaklı bir şey istiyorum, Kill Bill veya Death Proof gibin. - salt aksiyon değil, kafa çalıştıracak bulmacalar veya alt metinler olsun. - Lost dizisi gibi "abi valla bak bir sonraki kitapta her şeyi anlatmış olacağız" benzeri arkası yarın konseptinden nefret ediyorum. - Neil Gaiman, Mike Mignola, Blade Runner, Ghost in the Shell, Terminator 1, John Carpenter, Neill Blomkamp seviyorum. ne önerirsiniz? internette arayınca bir sürü liste çıkıyor, mesela ya da mesela, ama WattPad'dan fırlamış fan fiction yazarları gibi tonla isimsiz kişi var. oturup her birini keşfedip tek tek denemek istemiyorum. onun yerine sizin okuduğunuz ve keyif alacağımı düşündüğünüz kitaplar varsa atın buraya, ben onları deşeleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Riyria oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Okumadiysan Peter Watts’tan Blindsight’i mutlaka oku. Son zamanlarda okudugum en iyi bilimkurgu yazari adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Dune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 bakalım temin edip okuyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 14 saat önce, GERGE dedi ki: Riyria oku. https://www.goodreads.com/series/110612-riyria Riyria serisinde baya bir kitap varmış. sana güvenerek okuyacağım, kötü çıkarsa gelip söverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2020 Dresden Files baya iyi seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2020 Justin cronin-the passage serisi Türkçe ye başka isimlerle cevrildi hiçlikden gelen kız,on iki,yanilmiyorsam aynalar şehri diye isimlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 On 13.09.2020 at 02:13, axedice dedi ki: Dresden Files baya iyi seri Bir ben sevemedim galiba bu seriyi. Koncept iyi, karakter iyi ama kurgusu basit geliyor sanırım. 4 Kitabını okudum gerçi bütün seriyi bitiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 İlk kitaplar tırt Dresden Files'ta zaten, yazar bile söylüyor bunu. Adam iddia üzerine yazıyor ilk kitapları, sonradan tutunca da devam ediyor ama bu arada yazını falan da güçleniyor. Alıntı Dresden files started as a way to prove M. Butcher's writing teacher wrong: "I'm going to write a story by following the formula she gave me to a T, it will be flat and lifeless, that'll show her. I'll make it about a wizard in modern-day Chicago". He showed her. And the rest of us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 "He showed her. And the rest of us." derken "senin anlattığın metodlarla yazıcam ve başarısız olacak, göreceksin" diyip başarılı bir seriye imza atmış olmasının ironisini belirtmişler orada. Deborah Chester'ın iyi bir hoca olduğunu belirtmek için, yoksa kitapların tırt olduğunu belritmek için söylemiyor. kaldı ki tırt dediğimiz kitap, birçok best-seller fantastik kurgu kitaptan çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 cam kule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 1 saat önce, Bone dedi ki: "He showed her. And the rest of us." derken "senin anlattığın metodlarla yazıcam ve başarısız olacak, göreceksin" diyip başarılı bir seriye imza atmış olmasının ironisini belirtmişler orada. Deborah Chester'ın iyi bir hoca olduğunu belirtmek için, yoksa kitapların tırt olduğunu belritmek için söylemiyor. kaldı ki tırt dediğimiz kitap, birçok best-seller fantastik kurgu kitaptan çok daha iyi Biliyorum, senin taktiğin işe yaramayacak bak göreceksin diye başlayıp hakkaten başarısız olsa 17 kitap yazılmaz, kadının reçetesi işe yarıyor. Ama ilk kitaplarda hep aynı şekilde çözülüyor olaylar, biraz tekdüze ve tekrarlı olduğu için. O eşiği aştıktan sonra okunuyor geri kalan kitaplar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2020 Doğruluk Kılıcı serisini tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 A'mak-ı Hayal - Filibeli Ahmed Hilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Üstüne de Şemsettin Sami den taaşuk-ı talat ve fitnat okudun mu tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 ahaha yalnız a'mak-ı hayal cidden güzel romandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 7 saat önce, sanssizsansli dedi ki: A'mak-ı Hayal - Filibeli Ahmed Hilmi Adam gibi sinema endüstrisi olsa da şunun filmini yapsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Merak ettim A'mak-ı Hayal'ı. Şimdi söyledim, gelsin yazarım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Orijinal dili ağır biraz. Çok eski kelime ve deyim var. Hoş hukuk mezunusun sen genelde kulak aşinalığı oluyor eski Türkçeye. Dipnotlarda günümüz Türkçesi sözlüğü olan bir baskısını almak daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2020 ben amakı hayali yanılmıyorsam yalın türkçe haliyle okumuştum. bir asıl evvel böylesine fantastik kafaların yaşadığını görmek çok sevindirmişti beni. biraz fars edebiyatını zümrüdüankasından esinlenmiş olsa da çıtayı biraz daha yukarı taşıyabilmiş olması çok iyiydi. bir de evet filmi yapılsa çıldıracağım iki eserden biridir bu. bir diğeri de ihsan oktay anar kitaplarının filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2020 20 saat önce, sanssizsansli dedi ki: A'mak-ı Hayal - Filibeli Ahmed Hilmi İslami Gotik diye tanımlamışlar: https://eksisozluk.com/amak-i-hayal--1621246 bulursam okuyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar