deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 1 saat önce, neutrino dedi ki: Micra miymis onlarin arabasi lan, ben opel tigra diye biliyordum, sari renkli sdf. micra ufak sehir arabasi iste, evin 2. arabasi. Ayrica konu durduk yere nasil “tiro abiler” olmus dgsgshs Kılıbık koca arabası micra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Micra da gayet tatlı bi araç bence. TR gibi erkekliğini arabasıyla kanıtlamaya çalışan insanların çoğunlukta olduğu bir coğrafyada tutmaması normal ama bence şehir içinde fazlasıyla iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 OFOFOFOFOFOFOF...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 5 saat önce, Fistan dedi ki: niye böyle bi yorum yazma ihtiyacı hissettin ki deadwoll'un mesajını görünce serbest çağrışım yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 (düzenlendi) 5 saat önce, axedice dedi ki: Hayat kadınlarıyla ilgili güçlü bir karmaşa seziyorum @Mc_Lovin 'de. Hayat kadınlarıyla birlikte olmak ayıp bişey değil panpa, mutlu oluyorsan da fazladan para verebilirsin o da sıkıntı değil. ahahahah böyle mi seziyorsun beni ayıp demedim ki zaten. Ocak 10, 2022 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2022 paticik iyi ki var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 On 9.01.2022 at 21:06, roket adam dedi ki: Fiyatı da 80-90k olacak diyollağ Hey gidi en ucuzu 200 binden girdi türkiye'ye. 12500 euro neredeyse. bu milletin bu araba fiyatları ile imtihanı ne zaman bitecek acaba. şaka gibi bir fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 abi sen camper ayakkabı a3 ayfon falan starter pack beyaz yaka adamsın, bu arabanın nesine imrendin gerçekten. leathermann bileklik al mühendisim ben damarın kabardıysa. tr trafiğinde yoğurt kutusu gibi ezerler seni bunla sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 (düzenlendi) 2. araç olarak özenmiştim. elektrikli scooterimin yerine alacaktım, çevreci ayağına yatacaktım. yine white privilege'im devam ediyor yani merak etme ahshsh bu arada camper ayakkabı hiç giymedim he buna da dikkat çekmek isterim. gerisine okeyim Mart 11, 2022 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 EV vergi avantajı seneler önce kaldırıldı TR'de, bu konu kapatılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 (düzenlendi) 3 saat önce, goldbären dedi ki: abi sen camper ayakkabı a3 ayfon falan starter pack beyaz yaka adamsın, bu arabanın nesine imrendin gerçekten. leathermann bileklik al mühendisim ben damarın kabardıysa. tr trafiğinde yoğurt kutusu gibi ezerler seni bunla sdf. zorlu enerji EV instagram sayfasına bakabilirsin, EV kullanan kitleyi görmek için baya bir elektrik sarj istasyonu var. bence sana yakışır. ** https://www.instagram.com/egarajtr/ *** https://www.instagram.com/zorluenergysolutions/tagged/?hl=en **** https://www.instagram.com/egarajtr/tagged/ şöyleli falan Spoiler Mart 11, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 E bu sari tigranin elektriklisi? Gold’a ne demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 780 bin tl nedir o kutuya turkiye ölmüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 tesla truck ciksada alsak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Yazık harbiden şu fiyatlar 150 bg EV mi olur 2 tona yakın araba bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Selam, Ekrana para(TRT bandrolüne tâbi oluyor herhalde) veriyorsun onu alınca herhalde Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Fotoğrafı görünce biraz baktım aracın içine de bu EV olayını beceremiyorlar hala. Almanlarda beceremedi hiç. Olayı anlayamamışlar daha. Petrol motoru, elektrik motorla swaplayıp satalım kafasında araba üretiyorlar. Tesla falan çok farklı kulvarda. Market share ları düşecek iyice bu kafa değişmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Tam tersine bence sıfır ekranlı eski usul kadranlı düşük maliyetli ve kullanışlı araba üreten yürüyüp gidecek bu işte. Bir ekran bozulduğunda falan yüksek masraflar çıkarmayacak, bunun kartı yanmış yegenim dedirtmeyecek mümkün olduğunca mekanik arabalar uretseler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2022 Senin istediğin araçlardan dolu zaten. Herkes böyle istese EV ye değil hacı murata binmek isterdi. Düşük maliyetli araba diye de bir şey kalmadı pek artık maalesef. En dandik araçlarda bile bir dolu elektronik sistem zorunlu hale geldi. Güvenlik testleri de eskisi gibi değil tenekeden tabut yapamıyorlar ucuza. Ama EV lerin gelişmesiyle ara araçlar, scooter vb commuter ların gelişmesi lazım. Uygun fiyatlı işe gitmelik 4 mevsimde kullanılabilecek araçlar çok iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 bence hala menzil ve şarj süresi en büyük sorun. akşamdan teslayı koyuyorsun otoparkta, gece çakal komşu seninkinden alıp kendine takıyor hızlı şarjı. uzun yolda illa EV istasyonda mola vermen gerekiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Selam, BMW'nin çözümü gibi range extender amaçlı ufak bir motor konulabilse, insana biraz daha güven verebilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 (düzenlendi) BMW said: “The Range Extender i3 will cease production and we will only sell the pure-electric version going forward. With the gains in pure-electric range, together with the increasing availability of rapid charging facilities we believe the customer demand is shifting to an pure-electric model.” Durdurmus anlasilan avrupada, halbuki insanlarin %60’i aliyormus, ekstra ucret de 3100 euro civariymis almanlar bi karar veriyorsa gec veya yanlistir o yuzden paramecium’a katiliyorum. Mart 13, 2022 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Bence hybrid motor kullanmak müthiş bir vizyonsuzluk. EV nin en güzel selling pointi, fosil yakıtlı motorların getirdiği bakım masrafı, yağı suyu gürültüsü vs gibi yüklerden kurtarıyor olması. Sen gidip EV'ye çoğu zaman ihtiyacımın olmayacağı ama sırtında 130 kg'luk petrol motor taşıtırsan pek anlamı kalmıyor. Supercharger gibi şeyler çözüm olmalı bence petrol motoru değil. 15-20 dk da %80'e kadar doldurabildiğin şarj üniteleri yaygınlaşınca zaten uzun yolculuktan kimse şikayet etmez heralde. 500 km'lik yolculukta bir kahve, tuvalet molası illaki veriyorsun zaten. Ki pil teknolojisi de çok gelişiyor muhtemelen 5 sene içinde 1500-2000 km range leri konusuyor oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 çok yakından takip etmiyorum ama sanki pil teknolojisi o kadar da gelişmiyor telefonların şarjları hala tırt. 1 hafta şarja takmadan kullanılan iphone yapsınlar pil teknolojisi gelişmiş oturmuş derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Gelistiriliyor ama seneler alabilir uretilmeleri, kuantum ve jel batarya https://www.smart-energy.com/industry-sectors/storage/quantum-batteries-next-gen-storage-in-sight/ https://spectrum.ieee.org/non-flow-battery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar