nyks Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Çok geçmiş olsun. Geçen sene Urla'da sitemizin dibine gelip rüzgarın yön değiştirmesiyle kurtulmuştuk. İnsan çok çaresiz hissediyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 PS4 mü Xbox mı diye sordu. Bütün paticiği birbirine düşürdü. Sonra gitti pc topladı... Birinin ahı tuttu. Geçmiş olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 sana ayri evi senden alana apayri gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Cok boktan bi deneyim olmus, buyuk gecmis olsun. Mala gelsin abi bosver, monoksitten bok yoluna gitmek de vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Çok geçmiş olsun abi, ucuz atlatmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 sonuç olarak öğrenmiş olduk ki gerge'nin uykusu baya ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Geçmiş olsun çok, sigortasız oturulmaz. ~~Her türlü sigortalama işleri yapılır ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Okuyunca kirada oturduğum eve sigorta yaptırasım geldi, geçmiş olsun. Canına zarar gelmemiş en azından. Tam bir "dünya yansa duymam, uyurum" hikayesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Abiii çok geçmiş olsun, biz de 5 senedir evlendiğimizden beri ha yaptırdık ya yaptırıcaz yaptırmadık mal gibi. Şimdi ev alınca konut kredisiyle hemen yaptırmak zorundasın zaten, belki evi alan vatandaş da yaptırmıştır ki biz de yaptırdık işte. Bizim de aldığımız evde 1 aydır oturuyor ev sahibi, 1 ay daha oturacak da kazasız belasız çıkıp gitse keşke bir an önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 İnsanın evinin yanmasından kötüsü yok sanırım, ortada kalıyorsun öylece geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Çok geçmiş olsun GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Çok geçmiş olsun. Yangın alarmı da çok maliyetli bir şey değilmiş, alıp taktırmak lazım eğer yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 5 saat önce, deadwoll dedi ki: Okuyunca kirada oturduğum eve sigorta yaptırasım geldi, geçmiş olsun. Canına zarar gelmemiş en azından. Tam bir "dünya yansa duymam, uyurum" hikayesi olmuş. yılda beşyüz lira falan ya, bilemedin bin olsun yaptır gitsin. hırsızlığa, çatı gitarlara aktıya falan filan da kafan rahat olur. (sana akıl verirken taşındıktan sonra yeni evimde yapmadığımı farkettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 279 benim prim yeni evde. Yangına karşı 127.500 ama karşıladığı. Seneye arttıracağım konuşup, primlere bakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 On 08.08.2020 at 13:06, GERGE dedi ki: Bir kaç konuda da yardım isteyeceğim, tek konuda aslında. Bildiğiniz varsa. Evde çok hurda kaldı, temel olarak bir tane büyük bir yatak, epey epey kitap ve dosya ve 3-4 gardırop. Bunları gelip alabilecek bir hurdacı arıyorum. Armut'tan teklif istedim ama daha önce böyle bir işiniz olduysa tavsiye beklerim. Geçmiş olsun öncelikle. Sonralıkla, ben bu tarz kurtulmak istedigim eşyaları letgodan bedavaya yakın satıyorum. Kekenin teki gelip, sırtlayıp gidiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 gecmis olsun gerge, anlattigin PTSD belirtisi gibi duruyor, uzun surerse mutlaka yardim al ihmal etme gidiyim bende sigorta yaptiriyim kira oldugu halde, ev ahsap korkuyorum zaten sicaktan kendi kendine tutusucak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 geçmiş olsun. Amacın satmak değilse bazı yerlerde belediye eski eşyaları topluyor ihtiyaç sahibi fakir fukaraya dağıtıyor. belki işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Selam, Büyük geçmiş olsun Benim evde ısı ve duman dedektörleri var alarma bağlı. Sigortayı erteleyip duruyordum, bu hafta halledeyim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Çok geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Gecmis olsun. O kadina da ne yapsalar azdir. Hayat boyu Gulag'da calistirsan bir daha cikaramaz o sebep oldugu hasari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 geçmiş olsun. kadına da çok yüklenmeyin ahali, uyuşturucu içiyo içkici diye. yangın hepimizin başına gelebilecek random ve masum bi şekilde çıkmış olabilir, elektrik kaçağı vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar