Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 On 30.06.2020 at 15:27, Liebe dedi ki: aga ben evlendim, 2 ay sonra işsiz kaldım, üniversite diplomasız, borçlu vs. eşimin desteğiyle her gün işe gider gibi okula gittim geldim, deli gibi ders çalıştım 1.5 senede 20 ders verdim bitirdim okulu gıkı çıkmadı tek kelime ters laf etmedi. abuk subuk 1-2 iş dışında ( wanted ) para mara kazanamadım, her ay avans hesabından para çektik yedik gerektiğinde bir şekilde idare ettik. şimdi onun desteğiyle bitirdiğim üniv. sayesinde iyi bir işim evim arabam, sevimli canavar bir oğlum var. yani insanlar sonradan da çok değişiyor, sakladığı yüzünü ortaya çıkarıyor falan biliyorum ama evlenecek insan değil hayat boyu birbirinize güvenebileceğiniz bir insan bulun öncelikle. çok kral bir hayat arkadaşı bulmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 tüh o kadar da masraf yaptın forgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 7 saat önce, Laraken dedi ki: abi muhtemelen bayadır öyleydi ama sen yine iyi farketmişsin 3 saattir tanımana rağmen. dszxfs vicdansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 vay be geçmiş olsun... En azından yolun başında belli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 geçmiş olsun falan diyoruz da sanırım bir ayrılık yok. böyle kabul edip düzeltme çabası seziyorum ben. bu aşama insanı en yıpratan aşama ama sevince bunu da yaşıyorsun bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. birşey soracağım bu okcupid tinder gibi bir şey değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 okcupid tarzi denmis, muhtemelen soyle bisey; https://www.muslima.com/ Gecmis olsun bu arada op, iki yanlis bi dogru etmiyor maalesef. Dogru duzgun tanimadan, hadi evlenelim deyip 150k tadilata yatirmak cok mantikli degildi, sorunu erken farketmen iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 14 dakika önce, ahmedinejad dedi ki: geçmiş olsun falan diyoruz da sanırım bir ayrılık yok. böyle kabul edip düzeltme çabası seziyorum ben. bu aşama insanı en yıpratan aşama ama sevince bunu da yaşıyorsun bir şekilde. what? ayrılığına değil hastalığına geçmiş olsun diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 (düzenlendi) 14 dakika önce, Fistan dedi ki: what? ayrılığına değil hastalığına geçmiş olsun diyoruz mitomaniye mi? yoksa op'un hastalığına mı? sildim bu kısmı doktora gidilmiş teşhis konulmuş. geçmiş olsun o vakit. Aralık 17, 2020 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 ErkeklerKulubu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 27 dakika önce, fresia dedi ki: az ya da çok tanımayla ilgisi yok ki var abi nasıl yok, burada da herkesin dediği gibi önce birbirinizi tanısaydınız, biraz zaman geçirseydiniz normal bir sevgililik sürecinde salonun ortasından doğalgaz borusu geçirmeden halledecektin bunu. tanımadığın insanla girişilir mi ya bu işlere? neyse yapacak bir şey yok artık, geçmiş olsun arkaya bakmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 evet olan oldu, daha uzun tanışma süreci olsaydı triplere dayanamaz evlenmezdik büyük ihtimal bilemiyorum ama ömür boyu rol yapanlar da var güvendiğin insanı ne kadar sorgularsın ki ki garip davranışları olana kadar da araştırma gereği duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 senin bir suçun yok ki zaten. Onun da yok aslında. Hastalık bu. Tanışma süresine ben inanmıyorum. 1 insanı zaten 1 ayda tanıyorsun, ailesini çevresini gördükten, tanıştıktan sonra o insan hakkında da fikirlerin tamamlanmış oluyor. 2-3 kerede birkaç gün birlikte yaşayınca tatildi, karantinaydı sonrası zaten minor fikir ayrılıkları oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Mythomania olduguna neden inaniyoruz ya, zaten shady bir durum, bu tarz evliliklerde dolandiricilik bile mumkun (bkz onceki sayfalardaki ornekler). Bence yalan yakalandiysa ucundan tutup soyledigi herseyin ustunden gecmek lazim. Bu isin sonu kotuye gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 1 saat önce, Asteroth dedi ki: ErkeklerKulubu.com Isısıssıısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 5 saat önce, fresia dedi ki: güvendiğin insanı ne kadar sorgularsın ki Elalemin kizina niye guveniyorsun? guven yillar yillar icinde olusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 43 dakika önce, sardalya dedi ki: Elalemin kizina niye guveniyorsun? guven yillar yillar icinde olusur. Anne, is dat u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 gecmis olsun ikinize de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 ben anlamadım. wtf!? ayrılık kararı mı aldın, hayır almadıysan en kötü karar kararsızlıktan iyidir. not: anti ~antiklişeteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2020 On 17.12.2020 at 09:14, bLackcha0s dedi ki: senin bir suçun yok ki zaten. Onun da yok aslında. Hastalık bu. Tanışma süresine ben inanmıyorum. 1 insanı zaten 1 ayda tanıyorsun, ailesini çevresini gördükten, tanıştıktan sonra o insan hakkında da fikirlerin tamamlanmış oluyor. 2-3 kerede birkaç gün birlikte yaşayınca tatildi, karantinaydı sonrası zaten minor fikir ayrılıkları oluyor. dfsdf 1 ayda tanıyor musun? abi kolay gelsin size hakikaten ya. 1 ayda ailesini çevresini falan da görüyorsun, 2-3 kere tatile de gidiyorsun. hell of a 1 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 oho biz bi ayda çocuk bile yapt... bidk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 ne lazım abi? 10 yıl tanıyıp da evlenenler de ayrılıyor aslında birbirlerini hiç tanımamışlar nedeni ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 hangisi daha olası sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 On 24.11.2020 at 14:12, Aceace dedi ki: cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar