Seru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 (düzenlendi) nostaljiyi yaşamak için oynanır onun haricinde zaten d2 mükemmel bir oyun değildi. o zamandan bu zamanda oyun dünyası + beklentiler çok değişti. yukarda widescreen dengeleri bozdu denmiş, la ne dengesi min/max yapıp yardırdığın 3 5 imba build üzerinde dönen bir oyun. endgame tamamen set tamamlama üzerine, d3'den en önemli farkı item'lar çok daha zor düşüyor. he bunda da server, server gezip item dileniyosun. Ağustos 24, 2021 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 39 dakika önce, Edriel dedi ki: Ben xbox series x de oynadım, teknik açıdan bence başarılı iş çıkarmışlar ama 2021 de diablo2 akmıyor. Aynı fikirdeyim. Grafik çok güzel ama gameplay artık kurtarmıyor. Son dönemde tutan ARPG'lerin çoğu akıcı/hızlı gameplay/movement barındırıyor. Koşmak için stamina beklemek falan geçmişte kalmalı. 2 skill, sürekli değiştir vs. bana göre değil artık, yaşlanmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 ay stamina mı vardı bunda ya o kadar unutmuşum ki fiyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 fiyatı da uçuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 ben bundan öncede d2 oynuodum d3 zaten tat vermemişti, poe de de rastgele tuşlara basarak geçiodum. Bir arayışa girip arkadaşın gazına gelip d2 ye tekrar başlamıştık 2-3 ay önce. ha keşke d4 şu tadı barındıracak bir oyun olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 8 saat önce, Gangren dedi ki: Aynı fikirdeyim. Grafik çok güzel ama gameplay artık kurtarmıyor. Son dönemde tutan ARPG'lerin çoğu akıcı/hızlı gameplay/movement barındırıyor. Koşmak için stamina beklemek falan geçmişte kalmalı. 2 skill, sürekli değiştir vs. bana göre değil artık, yaşlanmışım skillin üzerine mouse ile gelip f tuşlarından keybind ekleyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Ulan 2 tane stamina potion almak bu kadar mı zor? Vitality verdikçe stamina toplar zaten. Bi de noob gibi f tuşlarını kullanmayın. Kendinize göre makronuzu ayarlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 (düzenlendi) çözümü var =/= bad game design değil Ağustos 25, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 On 21.08.2021 at 14:06, Oce4n dedi ki: bir önceki betayı oynayanlar yetti diyordu tamam grafikler güzel filan güzelleşti de, yeni bir şey yok ki. diablo 2 remaster yapılana kadar: "blizzard'da akıl yok ki abi, diablo 2'yi remaster yapsalar yeter" diablo 2 remaster çıkınca: "tamam grafikler güzelleşti de yeni bir şey yok ki" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2021 şu çok d0ru ya dsfh orjinalindeki içeriği değiştirince de "diablo 2 değil ki bu dumbeddown 2 :(" ama her türlü blizört haksız. bok yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Eee yok mu oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 alacak para yok, oynayacak zaman yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 nintendoya aldım ama item olayı çok yoruyor yav. yine de acayip keyifli questleri bile unutmuşum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Switchde korsandan denedim berbat. Ne ui, ne grafik ne oynanabilirlik. Cok zor item inventory management vs. Grafikle asiri kotu. Nerde d3 switch nerde bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 (düzenlendi) Ben de alip basladim oynamaya, cok oyun oynamaya vakit olmuyo, oldu mu da zaten D3 falan oynuyodum bari bunu oyniyim dedim. Yalniz yine bi launch faciasi yasanmadi degil, hatta ping hala cok yuksek, 75-110 arasi dalgalanip duruyo. Bi de offline'dayken /players 8 yazinca ok abi yaptim diyo da online'da demiyo, calisip calismadigindan da emin olamiyorum nedense. Bi garip. Ama genel olarak ben mutluyum ya, cocukken single oynuyodum, kafam da runeword'lere unique'lere set'lere basmadigi icin bos bos dolaniyodum, bu sefer daha bilincli ilerliyorum falan daha bi eglenceli geldi. Edit: Bu arada evet ya, D3 dahil ARPG'lerin yuksek tempolu olmasina alismisiz, simdi boyle inventory'yi ac, stamina ic, guclu mob varsa kite'la falan enteresan geldi asdfgdsgf Eylül 26, 2021 Kojiroh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 onlineda çalışmaz abi players 8, single player için sadece o. ping yüksek evet hala, bir iki defa da çöktü oyun takılıp, tam olarak 2000lere döndüm sdfds. genel olarak eğleniyorum ben ama, özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 ASDKJSDKJF dogru ya mal gibi basiyorum ben de, neyse eyvallah sdgfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 1 saat önce, Kojiroh dedi ki: Ben de alip basladim oynamaya, cok oyun oynamaya vakit olmuyo, oldu mu da zaten D3 falan oynuyodum bari bunu oyniyim dedim. Yalniz yine bi launch faciasi yasanmadi degil, hatta ping hala cok yuksek, 75-110 arasi dalgalanip duruyo. Bi de offline'dayken /players 8 yazinca ok abi yaptim diyo da online'da demiyo, calisip calismadigindan da emin olamiyorum nedense. Bi garip. Ama genel olarak ben mutluyum ya, cocukken single oynuyodum, kafam da runeword'lere unique'lere set'lere basmadigi icin bos bos dolaniyodum, bu sefer daha bilincli ilerliyorum falan daha bi eglenceli geldi. Edit: Bu arada evet ya, D3 dahil ARPG'lerin yuksek tempolu olmasina alismisiz, simdi boyle inventory'yi ac, stamina ic, guclu mob varsa kite'la falan enteresan geldi asdfgdsgf SWITCH versiyonundan bahsediyorum ben, pc de betasini oynamistim cok ama cok daha iyi switchdekinden. guzel oyun tabiiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 5 saat önce, Frostbite dedi ki: Eee yok mu oynayan? Abi Remastered bir oyuna 40 dolar veresim gelmiyor. AoE2:DE 20 yuroydu. Üstüne AoE2:HD almış olanlara 5 yuro indirim vardı. Üstüne steam sağolsun 50 liraya almıştık. 20 yıllık D2'ye 40 dolar istemek biraz ayıp ya. Bayaaa ayıp hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 1 saat önce, Aceace dedi ki: 40 dolar ha evet. herkes 40 euro rerörerö diyor da şurdan dolarla aldıydım ben https://us.shop.battle.net/en-us/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 2 saat önce, Aceace dedi ki: 20 yıllık D2'ye 40 dolar istemek biraz ayıp ya. Bayaaa ayıp hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Prime Evil alırsan €60. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 40 eur cok, regional pricing te yok. Indirimde 10 eur olsa, eski gunlerin hatirina alip, bir kac saat oynayip atarsin kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 euro değil dolar diye koyduk ama dolar da çok tıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar