Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation 5 vs. Xbox Series X

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

e tamam işte en çok zarar ettiren şey ikinci el satışı, onu bu şekilde bitirecek. sonra da sıra ortak hesap kullananlara gelecek... of gideyim kutu alayım takas ederim de diyemeyeceksin mis gibi tezgah. 

Mesaj tarihi:

playstation oyunlarını ucuza satan siteler var. mail ve şifre veriyorlar. sisteme giriyorsun onu. sonra oyunu indirip kendi hesabında oynuyorsun. Nası bişi bu?

Mesaj tarihi:

praystayson'u bilemicem ama pc için satılan key'lerde çalıntı kredi kartıyla alınanlar oluyor bazı key'ci sitelerinde. sonra banka qq'layınca publisher da key'leri iptal ettiriyor.

ettirmeyebiliyor da. kalibresine, iklime, pr'ına göre.

Mesaj tarihi:

Bugün ingiltereden dijital ps5 sipariş verdim. Ps+ collectiona ve buddy sistemine güvendim. 2. El dijital hesap da çok satılıyor tüekiyede. Nintendo switch de yaptığımız farklı birşey değildi. 

ama aldıktan sonra xbox series x i değerlendirse miydim dedim. Sırf hardwarein daha iyi olması sebebiyle. Sonra ps almamın nedeninin yeni nesil VR oyunları olduğunu hatırlayıp tekrar oyurdum. 

merak edenler için dijital versiyon ps5i uk amazondan 467 pounda aldım. Aynısı amazon de de 466 euro.

Mesaj tarihi:

bu ikisinde, pc ye stream olayinda hangisi daha basarili?

bazen iki kod arasinda 30 dakika fln fps oynamak istiyorum, hic kicimi kaldirip xbox in basina gecesim yok, zort diye pc den xbox a baglanip, klavye mouse ile (ya da en kotu ihtimal controller ile) oynama tecrubesi nasil?

microsoft hem win 10, hem xbox in sahibi oldugu icin daha bir basarili olur gibi geliyo.

Mesaj tarihi:
36 dakika önce, reyou dedi ki:

zort diye pc den xbox a baglanip, klavye mouse ile (ya da en kotu ihtimal controller ile) oynama tecrubesi nasil?

böyle bi olay mı varmış? ps4 / lolbox'ta var mıydı?

Mesaj tarihi:

ps4 remote play vardi ama, meh yani, goruntu kalitesi fln fena dusuyodu. 

burda biraz lag den bahsedilmis ama xbox one tabi, yeni nesilde daha iyi olur heralde.

isin guzelligi, laptopu alip seyahate ciktiginda bile uzaktan oynayabilmen olsa gerek, henuz tecrube edilmedi gerci sdf

Mesaj tarihi:

PS4 remote play için, dualshock'u pc'ye bağlaman gerekiyor. Klavye mouse olayını denemedim. 

Hemp PS4, hem PC ethernet ile bağlı olunca, kalitede sıkıntı yaşamadım

Mesaj tarihi:

Ps4 remote play goruntu kalitesine ragmen cok is goruyodu bende ya, laptoptan ara sira yataktan, balkondayken bile oynamak guzel keyifti.

bu sirada stadia xbox arasinda gider gelirken, stadia hafta sonu full cokmeye basladi, bi assassins creed oynatmadi goddammit. Stadia twitter accountu ile flortlesiyoruz 2 gundur, is artik router port ayarlarina kadar geldi, chrome hardware accelerator kapttirdi, canary yukletti adam yine olmadi. Xbox alana kadar omru sanirim ?

Mesaj tarihi:

Hepsiburada Xboxları ön siparişe açmış

Xbox Series X 1TB: 9.299TL

Xbox Series S 512GB: 5.399TL

Bu fiyatlandırma ile PS5'in diskli hali 9.299TL olarak çıkacak diyebiliriz. Disksiz hali ise 6-7 arası çıkar gibi geliyor bana

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Valla vaktinde PC Gamer olmaya karar vermişim. Aldığım bilgisayar ve monitör de epey pahalandı, 2-3k daha fazla verirdim şimdi.

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...