Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 niye abi dijital daha çok işlerine gelen bişey değil mi? ikinci eli yok sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 e tamam işte en çok zarar ettiren şey ikinci el satışı, onu bu şekilde bitirecek. sonra da sıra ortak hesap kullananlara gelecek... of gideyim kutu alayım takas ederim de diyemeyeceksin mis gibi tezgah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 playstation oyunlarını ucuza satan siteler var. mail ve şifre veriyorlar. sisteme giriyorsun onu. sonra oyunu indirip kendi hesabında oynuyorsun. Nası bişi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 praystayson'u bilemicem ama pc için satılan key'lerde çalıntı kredi kartıyla alınanlar oluyor bazı key'ci sitelerinde. sonra banka qq'layınca publisher da key'leri iptal ettiriyor. ettirmeyebiliyor da. kalibresine, iklime, pr'ına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Başka ülkelerde (Japonya) 2. el disk piyasası çok fazla TR'ye kıyasla. İnterneti de yeterli olmayan birçok ülke var. Disksiz ancak sonraki jenerasyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Bugün ingiltereden dijital ps5 sipariş verdim. Ps+ collectiona ve buddy sistemine güvendim. 2. El dijital hesap da çok satılıyor tüekiyede. Nintendo switch de yaptığımız farklı birşey değildi. ama aldıktan sonra xbox series x i değerlendirse miydim dedim. Sırf hardwarein daha iyi olması sebebiyle. Sonra ps almamın nedeninin yeni nesil VR oyunları olduğunu hatırlayıp tekrar oyurdum. merak edenler için dijital versiyon ps5i uk amazondan 467 pounda aldım. Aynısı amazon de de 466 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 bu ikisinde, pc ye stream olayinda hangisi daha basarili? bazen iki kod arasinda 30 dakika fln fps oynamak istiyorum, hic kicimi kaldirip xbox in basina gecesim yok, zort diye pc den xbox a baglanip, klavye mouse ile (ya da en kotu ihtimal controller ile) oynama tecrubesi nasil? microsoft hem win 10, hem xbox in sahibi oldugu icin daha bir basarili olur gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 36 dakika önce, reyou dedi ki: zort diye pc den xbox a baglanip, klavye mouse ile (ya da en kotu ihtimal controller ile) oynama tecrubesi nasil? böyle bi olay mı varmış? ps4 / lolbox'ta var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 ps4 için var, xbox'ta da vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 pcden xbox’a niye bağlanıyon, fps oynayacaksan pc den aç fps yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 ps4 remote play vardi ama, meh yani, goruntu kalitesi fln fena dusuyodu. burda biraz lag den bahsedilmis ama xbox one tabi, yeni nesilde daha iyi olur heralde. isin guzelligi, laptopu alip seyahate ciktiginda bile uzaktan oynayabilmen olsa gerek, henuz tecrube edilmedi gerci sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 PS4 remote play için, dualshock'u pc'ye bağlaman gerekiyor. Klavye mouse olayını denemedim. Hemp PS4, hem PC ethernet ile bağlı olunca, kalitede sıkıntı yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2020 Ps4 remote play goruntu kalitesine ragmen cok is goruyodu bende ya, laptoptan ara sira yataktan, balkondayken bile oynamak guzel keyifti. bu sirada stadia xbox arasinda gider gelirken, stadia hafta sonu full cokmeye basladi, bi assassins creed oynatmadi goddammit. Stadia twitter accountu ile flortlesiyoruz 2 gundur, is artik router port ayarlarina kadar geldi, chrome hardware accelerator kapttirdi, canary yukletti adam yine olmadi. Xbox alana kadar omru sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2020 Destiny 2'nin güzel olduğu zamanlar benim arkadaş seyahatlerde Destiny daily questleri kaçırmadan yapmak için PSP'sinde kullanıyordu remote play'i, gayet iyi diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Ben Windows tan xboxa baglanip cok dark souls oynamıştım, gayet basit ayari vs. PS'te denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Hepsiburada Xboxları ön siparişe açmış Xbox Series X 1TB: 9.299TL Xbox Series S 512GB: 5.399TL Bu fiyatlandırma ile PS5'in diskli hali 9.299TL olarak çıkacak diyebiliriz. Disksiz hali ise 6-7 arası çıkar gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 bu bile yalan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Valla vaktinde PC Gamer olmaya karar vermişim. Aldığım bilgisayar ve monitör de epey pahalandı, 2-3k daha fazla verirdim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Gamepad 1K.... GAMEPAD 1K!!!!!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 SN30 Pro+ ile mutluyum ben. 350TL hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 zamanında şundan almıştım 1k'ya hey gidi. aldığım tarihte yeryüzündeki en iyi gamepaddi, daha üstü çıktı mı bilmem sonradan. neyse iyi yatırım yapmışım. https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-elite-wirelessoyun-kumanda-siyah.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 dayum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 adamların konsoluyla buzdolabı diye dalga geçtiler bunlar da gidip gerçek buzdolabı yapıp ünlülere göndermiş. well played. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 iki tarafın da pazarlama ekibi kafayı yemiş ya ilgi çekecem diye. bunlar da ssd'den yürüselermiş o baya işe yarıyo gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Yalnız xbox buzdolabı çok güzel duruyo çıkarsalar düşünebilirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar