eregorn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 en çok biz veriyoruz değil. bahsi geçen milleti düşündüğümüz zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 (düzenlendi) Mart 20, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 bahsi geçen ülke demokrat kongo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Xbox iyice yürüdü. Dolby Vision gelmiş. HDR'den daha iyi geliyor bana bu, en azından benim TV'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 (düzenlendi) tr'de ps5 digital bulmak cok zor, ps'i pro'su cıkana kadar skipledim. series x aldım bakalım. gamepass ultimate gercekten cok cok iyi. gamepass oyunlarinin tam listesi: https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1kspw-4paT-eE5-mrCrc4R9tg70lH2ZTFrJOUmOtOytg/htmlview ea play geldi game passe. ek olarak pc'de ea desktopu kurarak, aynı subscriptionla pcde de ea oyunları oynanabiliyor. bir rumora gore, ms ubi playi dahil etmek icin gorusuyormus. ms'in discordu almak icin de gorusuyor bi yandan, yakın zamanda native integration gorebiliriz. mevcutta unonfficial client uzerinden kullanılabiliniyor discord. xbox insider vasıtasıyla chromium bazlı edge tarayıcının yeni sürümüyle, geforce now'u da kullanmaya başlamışlar series s/x üzerinde. gamepass subi olanlar için soyle güzel bir eklenti var: https://chrome.google.com/webstore/detail/alike03s-subscription-inf/jecikjbpiedagpmibmgpfgnkfpomgeok/related firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/alike03s-subscription-info/ steam navigate ederken aktif olarak gamepassde yer alan oyunlari gösteriyor, gereksiz yere satın almayi engellemek için. Nisan 1, 2021 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Ubisoft Amazon ile anlaşmalı ama Geforce Now'da da varlar. Eski oyunları açarlar açarlarsa ancak, AC serisi filan deli gibi satıyorken girmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 (düzenlendi) ea pass de day 1'da açmıyor oyunları ya da en azından kısıtlı süreli erişim veriyor, oyun 3-4 aylık olup eskiyene kadar. ubi pass içinde benzer bir sistem olabilir. Nisan 1, 2021 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 series s aldım birkaç gün önce. ancak 360 gb alanı var. 4 tane oyun yükledim hafızası aldığım gün doldu. yüklemek istediğim oyunlar var ama tekken gibi arada bir oynayacağım silmemem gereken oyunlardan yer kalmadı. sadece seagate in bir ssd'si varmış özel olarak üretilen 1 tb o da 3000 küsür lira. ne saçma iş. 4k oynatmaması da üzücü oldu series x de alınacak ölçüde değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Standart hdd/ssd takılamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 tekken kotu baya xbox'da FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 (düzenlendi) Tekken 6'ydı benim indirdiğim. biz eğlendik oynarken. çok araştıramadım ama xbox, xbox 360, xbox one oyunlarının upgrade edilmemiş olanları hariciye aktarılabiliyormuş. xbox one x/s optimized oyunlarının ise bazıları aktarılabiliyormuş. Series'e yeni çıkan oyunlar hariciye aktarılamıyormuş. Taktığın diske göre de loading süreleri uzuyor tabii. media vs için ise bir sıkıntı yok. Yalnızca usb 3 ve 128 gb üstü olması gerekiyormuş takılan haricinin özellikleri. Ağustos 16, 2021 Litminov tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2021 WD black ssd al bir tane de housing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 (düzenlendi) Yurtdışından xbox series x getirmeye kalksa bir arkadaş, kabine alırsa falan sorun çıkar mı? Sormamı istedi Bir de havaalanında ekstra ücret falan çıkar mı? Ekim 31, 2022 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 kabinde sorun olcağını sanmıyorum çünkü freeshoplarda zaten satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Pakedini açarsa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 pakedini açıp sırt çantasına koysun b,r şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 On 10.06.2020 at 03:52, Oski dedi ki: ben oyle oynayinca hikayeden kopuyorum, kontrolleri unutuyorum, hangi skillere puan verecegimi tekrar tekrar dusunmem gerekiyo falan o yuzden tek oyuna abanmayi daha cok seviyorum Ben de bole bisi yazmistim forumda ama unuttum. Bu büyük bir sorun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 (düzenlendi) e aç yeniden tutorial oyna ya da tuşlara baksan hatırlarsın zaten Kasım 14, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 ana menüden girilen PLAY TUTORİAL diye ayrı bi bölüm olmuyor artık çoğu oyunda. (oluyorsa da bitmesi gereken bi practice.) yeri geldiğinde öğretiyor oyun. idealinde öğrettiğini fark ettirmeden öğretiyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 öle öle tekrar öğrenin nedir yani bişey mi kaybediyosunuz derde bak. sanki yürümeyi unuttunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 On 31.10.2022 at 20:53, Aket-Atum dedi ki: Yurtdışından xbox series x getirmeye kalksa bir arkadaş, kabine alırsa falan sorun çıkar mı? Sormamı istedi Bir de havaalanında ekstra ücret falan çıkar mı? Geç kaldım muhtemelen ama bana paketiyle geldi hiç sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 bavulda getirmeye caliscam ben bakalim. Tr ye sokamazsin derlserse soylerim size burdna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 2 saat önce, Cokomantis dedi ki: ana menüden girilen PLAY TUTORİAL diye ayrı bi bölüm olmuyor artık çoğu oyunda. (oluyorsa da bitmesi gereken bi practice.) yeri geldiğinde öğretiyor oyun. idealinde öğrettiğini fark ettirmeden öğretiyor hatta. o iş oyun türüne göre değişir. nasıl fireball atıyoduk diye aranıyorsan dediğim gibi çoğu ihtiyacını keyboard config karşılar, ya da bi kombo arıyorsan bunlar komplex şeyler değil en kötü 10dk denersin. ama 6 ay sonra factorio açıp da ulan bu tren sinyallerini nasıl ayarlıyoduk, 5 hattın birleştiği yeri nasıl ayarlayacam da hiç bi ray çakışmayacak dersen o biraz zor işte, açıp tutorialını oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 kutusunu falan açın. üzerinde bandrol olmasın. satmayacağınız belli olsun. sen sırt çantasına koymuştum. kapı kontrolünden geçerken çalıştırmamı istedir. dedim laptop değil, ps bu. tvye falan taktık ondan sonra okke dedi ama ülkeye girerken sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar