progamer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Syndicate güzel bence. Epic bedava verince geçen bi daha oynadım hatta. Hikaye hoştu, Londra da dolaşmak zevkliydi. Jacob'la Evie de iyilerdi karakter olarak. Unity'den nefret etmiştim ama. Serinin en kötü oyunu bence. Hikaye de çok kötüydü, oynanışda. Arno'da direk en boktan main char serideki. Hiç sevmiyorum o oyunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 49 dakika önce, Darksun dedi ki: uplayde pre-orderlar standard 269TL gold 449 ultimate 495 (539 dan indirimli ) hayret valla ilk sürüme nasıl 399 TL fiyat çakmamış bunlar. valla sonradan da ayar gelebilir önsiparişe, benzer şey olmuştu vc4 için. 46 dakika önce, PrudenT dedi ki: adamların doğru düzgün klavye mouse kullanmak istemesi cidden büyük gerizekalılık olmuş, ben de çok kırıldım şimdi "her platformda oynanıyor" diye reklam yapıp sonra bunun en büyük esprisini değerlendirmenin 'gerizekalılık' olması trajikomedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 (düzenlendi) valla ya öyle ya Aral ın etkinliği azalıyor, sesleri çıkmıyor ne zamandır. Battılar mı ne hata yok sanırım ubi bütün oyunlarını fiyat olarak TL bazında aşağı çekmiş şimdi baktım. En yüksek ücret 269TL ye inmiş hem epic hem steamde aynı. Mayıs 1, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 mis gibi pointle indirimde yapiyor, collector %20 indirimli mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2020 Origins odyssey ikisini de oynadım origins i daha çok sevmiştim. Hiç assassin kasmadım bam güm oynadım alexiosla. Bir de gemi mevzusu çok baydı. Oyunu oynarken canım god 4 oynamak istedi tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 ben collectori baya begendim bu defada almadim, neden almadim? oyun + figur = 160 euro ya geliyor TR store da su an ultimate versiyonun guncel fiyati 390 kusur turk lirasi, asagi yukari 50 euro ediyor buda buda avrupa fiyati , dus %20 ubi indirimini her sekil TR fiyati eziyor ya, 110 euro ya cok daha iyi figurler alinabilio yani, kaybetmesinin tek sebebi TR ye cektikleri gorece "sahane" fiyat beklerim elbet ya fiyat duser yada baska figur filan cikar, gemi filan cok iyide butcesi senede 2 figure zor yetisen bir collector olarak anlamsiz su kargolar acilsin sununla yemeyi planliyorum cebime kalan 110 euroyu efm Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 doğrusu bu figür ultra, ben de aynı seçimi yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 TL deki istikrarsizlik sagolsun pre-order a karsi iken artik pre orderlara "ya bakarsin fiyati arttirirlar, dolar soku gelir vs garantiye alalim" gozu ile bakiyorum adsfsd hele steamde bole 60 euroluk oyun 90tl den preordera acildimi basiyorum direk bekledigim oyunsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 ne yalan söyliyim, benim tercihimde saberdan yana olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Ubisoft bu fiyatlarla iş yapamaz Türkiye'de. Bence tr store vs kasmayıp direk euro fiyatından satsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Hemen Odyssey'i bitirmem lazım ya, bir süredir bir oyun geriden takip ediyorum AC serisini. Full achievement kasınca çok uzuyor böyle oyunlar ne yazık ki. Full achi kasmayınca da içim rahat etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Odysey'de gozume batan tek sey kalkan olmamasiydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 gameplay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Gameplay olmayan gameplay olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 (düzenlendi) Assassin’s Creed Valhalla’s map covers whole of England largest in the series It’s now been confirmed that the game’s map will be larger than Odyssey’s, which was already the largest in the series at 90 square miles Mayıs 18, 2020 kizillelma tarafından düzenlendi Ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 copy paste binalar ve ölü harita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 büyük olması iyi bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 (düzenlendi) büyük olsun da witcher'daki gibi her şehre kasabaya , her eve girdiğinde oranın hakikaten yaşayan bir yer olduğu hissini verebilecek mi ? Sırf oyun uzun sürsün diye devasa openworld yapıyorlar, üzülüyorum Umarım güzel gelir epey hevesliyim bu oyun için Mayıs 18, 2020 Dynun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 ODyssey'den daha küçük olacak diyorlardı map'i. sırf koca ama boş bir map yapmamak için öyle küçük yapıyorlardı... Ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Büyük harita bir süre sonra oyundan koparıyor insanı. Oddysey zor bitirdim ki hala yapmadigim tonla şey vardı. Origins e nazaran hikayenin finali de boktandi. Küçük harita olsun doyurucu olsun. 300 saat ac çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 oyun güzelse büyük, kötüyse küçük olsun. büyük/küçük olması iyi/kötü yapmaz otomatikman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 8 saat önce, eregorn dedi ki: ODyssey'den daha küçük olacak diyorlardı map'i. sırf koca ama boş bir map yapmamak için öyle küçük yapıyorlardı... Ne oldu? Aynen öyle diyorlardı inşallah kara parçası az anlamına gelmiyordur zere bana deniz savaşlarından bay geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 longship setting'inde viking oynarken deniz savaşının bol olmaması garip olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar