Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Valhalla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Syndicate güzel bence. Epic bedava verince geçen bi daha oynadım hatta. Hikaye hoştu, Londra da dolaşmak zevkliydi. Jacob'la Evie de iyilerdi karakter olarak.

Unity'den nefret etmiştim ama. Serinin en kötü oyunu bence. Hikaye de çok kötüydü, oynanışda. Arno'da direk en boktan main char serideki. Hiç sevmiyorum o oyunu sdf

Mesaj tarihi:
49 dakika önce, Darksun dedi ki:

uplayde pre-orderlar

standard 269TL

gold 449

ultimate 495 (539 dan indirimli ? )

hayret valla ilk sürüme nasıl 399 TL fiyat çakmamış bunlar.

9b65db144b5c9d85d91e6d6861dd9b0e.jpg

valla sonradan da ayar gelebilir önsiparişe, benzer şey olmuştu vc4 için.

46 dakika önce, PrudenT dedi ki:

adamların doğru düzgün klavye mouse kullanmak istemesi cidden büyük gerizekalılık olmuş, ben de çok kırıldım şimdi

"her platformda oynanıyor" diye reklam yapıp sonra bunun en büyük esprisini değerlendirmenin 'gerizekalılık' olması trajikomedi.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

valla ya öyle ya Aral ın etkinliği azalıyor, sesleri çıkmıyor ne zamandır. Battılar mı ne ? 

hata yok sanırım ubi bütün oyunlarını fiyat olarak TL bazında aşağı çekmiş şimdi baktım.

En yüksek ücret 269TL ye inmiş hem epic hem steamde aynı.

Darksun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Origins odyssey ikisini de oynadım origins i daha çok sevmiştim. Hiç assassin kasmadım bam güm oynadım alexiosla. Bir de gemi mevzusu çok baydı. Oyunu oynarken canım god 4 oynamak istedi tekrardan.

Mesaj tarihi:

ben collectori baya begendim bu defada almadim, neden almadim? oyun + figur = 160 euro ya geliyor

TR store da su an ultimate versiyonun guncel fiyati 390 kusur turk lirasi, asagi yukari 50 euro ediyor buda

1dhj5zh.jpg

buda avrupa fiyati ?, dus %20 ubi indirimini her sekil TR fiyati eziyor ya, 110 euro ya cok daha iyi figurler alinabilio yani, kaybetmesinin tek sebebi TR ye cektikleri gorece "sahane" fiyat ?

beklerim elbet ya fiyat duser yada baska figur filan cikar, gemi filan cok iyide butcesi senede 2 figure zor yetisen bir collector olarak anlamsiz su ?

kargolar acilsin sununla yemeyi planliyorum cebime kalan 110 euroyu efm

Spoiler

xIQ3GR2.jpg

Mesaj tarihi:

TL deki istikrarsizlik sagolsun pre-order a karsi iken artik pre orderlara "ya bakarsin fiyati arttirirlar, dolar soku gelir vs garantiye alalim" gozu ile bakiyorum adsfsd

hele steamde bole 60 euroluk oyun 90tl den preordera acildimi basiyorum direk bekledigim oyunsa

Mesaj tarihi:

Hemen Odyssey'i bitirmem lazım ya, bir süredir bir oyun geriden takip ediyorum AC serisini.

Full achievement kasınca çok uzuyor böyle oyunlar ne yazık ki. Full achi kasmayınca da içim rahat etmiyor.

• 2 hafta sonra ...

Assassin’s Creed Valhalla’s map

covers whole of England

largest in the series

It’s now been confirmed that the game’s map will be larger than Odyssey’s,
which was already the largest in the series at 90 square miles

?

kizillelma tarafından düzenlendi
Ek

büyük olsun da witcher'daki gibi her şehre kasabaya , her eve girdiğinde oranın hakikaten yaşayan bir yer olduğu hissini verebilecek mi ?

Sırf oyun uzun sürsün diye devasa openworld yapıyorlar, üzülüyorum

Umarım güzel gelir epey hevesliyim bu oyun için

Dynun tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Büyük harita bir süre sonra oyundan koparıyor insanı. Oddysey zor bitirdim ki hala yapmadigim tonla şey vardı. Origins e nazaran hikayenin finali de boktandi. Küçük harita olsun doyurucu olsun. 300 saat ac çekilmiyor.

Mesaj tarihi:
8 saat önce, eregorn dedi ki:

ODyssey'den daha küçük olacak diyorlardı map'i. sırf koca ama boş bir map yapmamak için öyle küçük yapıyorlardı... Ne oldu?

Aynen öyle diyorlardı inşallah kara parçası az anlamına gelmiyordur zere bana deniz savaşlarından bay geldi.

• Yeni Oluştur...