Harvey Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 danışmanı celal şengör'müş, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 ottoman lafini duyunca artik cringe basiyor beni direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 osmanlinin jeolojik yukselisini mi anlatmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Jinekolojik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Aasdfasdfasdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 2 saat önce, Laurelin dedi ki: ottoman lafini duyunca artik cringe basiyor beni direk daha dur, depar vahdettin'e kadar gidecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 iyi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 ragnarok bu, herkül gelir seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 işte roman empire ve the last czar gibi dizi/belgesel olmuş, iyi de olmuş gibi. rasputin'in bafilemeleri üzerine geçen bölümlerden sonra zaten başyapıt bile kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 animasyonlar biraz amator kacmis ama her turlu gideri var. celal ile birlikte ilberi aradi gozler. bir de bunun hic leak'i olmamis mi? hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) türk yapımı değilse sans verilebilir. hakan ve atiyeden sonra gördük ki türkleri netflix bile kurtaramıyor. yıllarca diziler çok uzun o yüzden kötüyüz diye boş bahane yaptılar ama 40 dk netflix dizisini bile dolduramıyor adamlar. Ocak 15, 2020 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Tam Osmanlı dizileri biter artık diyoruz yabancılar patlatıyor lan bu sefer de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Dizi, bu şehir alınır mı alınmaz mı gerilimi üstüne kuruluysa vasatı aşamaz. Fatih'in asıl meselesi iktidar mücadelesi, oraya taşıyabilirlerse ilginç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Belgesel dizi diyor zaten o yüzden farklı bir havası olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Roman Empire belgeselleri gibi yalanlar üzerine kurulu olursa bizim millet sevebilir. Ama tarafsız olursa o zaman görün ecdad tartışmalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 tarihle alakalı bir konu ve tarafsız? resmen oksimoron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Ya tarafsızdan kastım Bizans tarafından da olaya yaklaşabilecek tarihçilere yer vermeleri falan. Yerli yapım değilse olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) kadro uluslararası ama yazar & yönetmen türk. netflix'in diğer docudrama'ları zayıf ile orta karar arasında gittiği için büyük beklentide olmamak lazım. tywin başgan var yalnız, rolü ne acaba merak ettim. burada da bir pislikler yapıyordur kesin lol. Ocak 15, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 ıslandım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 vaykings gibi bişi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Müzikler şu çizgide olsa da gaza gelsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 onun için Fahir Atakoğlu'yu çağırmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 (düzenlendi) müzik denince tabii ki şu geldi aklıma, yelkenler biçilecek tam otururdu Ocak 17, 2020 Elan_Morin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Baska kac tane imparatorlugun yukselisi anlatilacak ki, neden "Rise of an Empire" degil de "Rise of Empires" yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar