DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 140 Journos iyi trollemiş, kurgu muazzam ahahahah kodumun çakma ottomanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 140journos da tık almak için yarka kürek insanlar ıbulup koymus. hala top işareti yapan comarların ne işi var videonda da mide bulandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 ana sayfayi hic kullanmiyorum ben, gerekli gereksiz seyler cikiyor herhal yuzlerce not interested ayarladigim kanal vs var. hep subscriptions kismindan giriyorum dolayisi ile sadece onlari goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 (düzenlendi) bu ne dsdsf Aralık 10, 2019 Komodo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 (düzenlendi) yanlış oldu.. Aralık 10, 2019 Komodo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, razzRaziel dedi ki: uyuz bi algoritması var ya. geçen 2 tane key&peele videosu izledim diye full onları doldurduydu hepsine tek tek ilgilenmiyorum çekmem gerekti düzelmesi için. iste sirf buna muhtemelen yillik xx milyon dolar butce ayiran sirketin algoritmasi bu kadar, genclerimizi AI ML hayalleriyle kirletiyorlar oOf bi NeUrAl netoWOrk YapAcAm Aralık 10, 2019 sardalya tarafından düzenlendi vidyoyu ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 (düzenlendi) youtube bana topçu öneriyor bazen iyi oluyor koltuk scoutlığı yapıyoruz. Aralık 10, 2019 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Xiaomi kalp ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 18 saat önce, razzRaziel dedi ki: uyuz bi algoritması var ya. geçen 2 tane key&peele videosu izledim diye full onları doldurduydu hepsine tek tek ilgilenmiyorum çekmem gerekti düzelmesi için. 16 saat önce, sardalya dedi ki: iste sirf buna muhtemelen yillik xx milyon dolar butce ayiran sirketin algoritmasi bu kadar, genclerimizi AI ML hayalleriyle kirletiyorlar benim anladığım mesela 10000 izlenmeli bi video var. bu 10000 kişiden 3000 ü başka bir videoyu seyretmiş yada likelamış. o videoyu sana öneriyor. mesela o 10000 içinden 500 kişi başka bir videoyu seyretmiş onuda öneriyor ama daha geri sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Müzik tavsiyeleri rezalet ötesi Youtube'un. Habire daha önce 1000 defa dinlediklerinden al sana playlist yaptım diye önüne getiriyo, bi yeni bişi, bi gerçekten "related video" yok. Eskiden böyle değildi. Son 2-3 senedir heralde YT Music falan promote etmek için beleşteki algoritmanın ağzını kasıtlı kırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 bugünkü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 17 saat önce, Rewendor dedi ki: Müzik tavsiyeleri rezalet ötesi Youtube'un. Habire daha önce 1000 defa dinlediklerinden al sana playlist yaptım diye önüne getiriyo, bi yeni bişi, bi gerçekten "related video" yok. Eskiden böyle değildi. Son 2-3 senedir heralde YT Music falan promote etmek için beleşteki algoritmanın ağzını kasıtlı kırdılar. tam şimdi bi refreshliyim ne çıkcak dedim bu çıktı youtube da çok müzik dinlemem ama men i trust grubunu aratıp ara ara çıktıkça dinlemişliğim vardı. yukardaki müzikte çok benzer. yani bunu dinleyen bunuda dinledi gibi bi sistem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 bide ayrıca manual tagging var kesinlikle çünkü bi ara sırf 12-17 yaş aralığında yetenekli şarkıcıları göstermeye başladı. hepsinin yaşının küçük ve şarkıcı olduğunu bilemez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar