Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Asıl forgiver ne yaptı onu çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 1 saat önce, Gungor dedi ki: Endonezya dan gelin ithal edip, kombili ev döşetenin başlığı nerede ya fresia degil mi işte, başlığı 3-4 konu aşağıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 1 seneden önce boşanmak pratik olarak mümkün değil (hukuk süreçleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 allah bile evli kalmanizi istiyor bak, ugras biraz daha sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 On 11.03.2021 at 14:29, fresia dedi ki: 1 seneden önce boşanmak pratik olarak mümkün değil (hukuk süreçleri) Mümkün, sıra bekleme olmasın diye ufak bir il / ilçeye gidin, anlaşmalı boşanmalar bir günde, tek oturumda bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Anlaşmalı boşanma için 1 senenin dolması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Hande Ataizi bir gecede nasıl boşandı zamanında. Evlendiği günün ertesinde bosandiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 İmam nikahıdır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 anlaşmasız boşanmadır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 nikah iptalidir o 1 günden azsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 var mı öyle bir şey 24 saat geçmediyse direkt iptal olabiliyor mu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 3 saat önce, fresia dedi ki: Anlaşmalı boşanma için 1 senenin dolması gerekiyor anlattığın kadarıyla seninle anlaşmaya niyeti olacak birine benzemiyor. sahibi olduğun her şeyin yarısını ayarla. akbilini bile kullandırtıyorsa hatun, 3/4 lük bir ısırık da alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 nafakayla ilgili sorun olmayacak inşallah ama kendisi bazı konularda tam bir mantık hatası 6 aydır öğrenci akbili al diyorum uğraşmıyor benim öğrenci akbili verdim (yalnız discordla forum işlerini birbirinden ayıralım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 5 saat önce, Silphatos dedi ki: var mı öyle bir şey 24 saat geçmediyse direkt iptal olabiliyor mu ahah İki hafta içinde ürün iade edilirse yenisinin verilmesi veya satışın iptali zorunlu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 ben sana sağlan mal verecem sen bana patlak mal iade edecen, uyanıklıktır bu rıfkııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oneiros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Bebeği olup da boşananlar ne yapıyor ? Ne sıklıkta görebiliyorsunuz ? Çocukla ilişkiniz nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Hollywood filmlerindeki gibi hafta sonu beyzbol, barbeku ve baliga cikmak. Baska nolabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 (düzenlendi) On 01.04.2021 at 13:08, oneiros dedi ki: Bebeği olup da boşananlar ne yapıyor ? Ne sıklıkta görebiliyorsunuz ? Çocukla ilişkiniz nasıl oluyor ? Mahkemeye bağlı velayeti babaya da verebilir anneye de, bende velayet anneye verildi, anlaşmalı boşanma şart o idi, anne bende kalsın dedi, çocuk ta ufak olunca anneye daha fazla ihtiyaç duyuyor. Çocukla ilişki normlade mahkeme kararına göre, bayramlarda 2 gün babada kalacak, hafta sonları 1 gün filan , vs vs yazıp çiziyorlar bir şeyler, da uyan olduğunu zannetmiyorum. Genelde Türkiyede şu şekilde oluyor, Nafaka bağlandı ise. Durum 1 :Bugün ben gezmeye gidecem, sen gel al çocuğu. 2 gün sende kalsın, okula da götürürsün. 2 gün sonra, bir 2 gün daha kalsın, işim var. Bu arada nafakayı da yatırmamışsın ya. Durum 2 : Çocuğu sana göstermem, ancak bayramlarda gelip görürsün. Nafakayı da yatırmayı unutma. Durum 3: Çocuğu sana göstermem, bayramlarda bile gelme, nafakayı yatır, hatta o yetmiyor, daha fazla yatır. Nafaka bağlanmadı ise : Yukarıdaki durumların nafakasız olanı işte. Para istemeye devam ediyorlar ama. İdeal durumun Nafakalı olanı : Nafakayı yatır, Çocuğu istediğin zaman gelip görebilirsin. Sende de istediğin zaman kalabilir. İdeal durumun Nafakasız olanı, tam ideal: Nafaka istemiyorum, parana ihtiyacımız yok, ama sen çocuğun babasısın, çocuğun sana da ihtiyacı var, gelip istediğin zaman onu alabilirsin, sende de kalabilir. Yabancı ile evlenmelerde, yukarıdaki durumlar geçerli, ayrıca : Durum 4 : Çocuğu göremezsin, büyünce belki Türkiye ye getiririm. Not: Benin durum , Anlaşmalı boşanma, Karı yabancı, Durum 4 Nafakasız, çocuk 3 yaşında idi boşandığımızda velayet anneye verildi, 8 yaşında tekrardan gördüm çocuğu, şimdi 21 yaşında yazları geliyor. Diğer durumlar - etrafımda boşanan arkadaşların yaşadıkları. Nisan 6, 2021 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Oha cok iyiymiş , 21 yıllık tecrube ile yazılmış özet ve rehber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 4 saat önce, Masticore dedi ki: Oha cok iyiymiş , 21 yıllık tecrube ile yazılmış özet ve rehber. Bir ara biz arkadaşlar ile BEBEK diye bir kulüp bile kurmuşturk. (BEkar, Boşanmış, Erkekler Kulubü = BEBEK ) Bebek gibi hatunların peşinde iyi koşuyorduk o sırada. İkinciye evlenince, ben çıktım külüpten mecburen. İkinci hatun iyi benim ama ya, 8 senedir hiç pişman olmadım. İki de velet yaptık Kız 6 yaşında , erkek 3 yaşında. Hatun gene yabancı ama, Bizim karılar ile benim kimyam uyuşmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Ne adamlar, ne hayatlar var. Adam seri imalat çocuk yapıyor, biz bir taneyi bu dünyaya getirmeye bile karar veremezken. İlk çocuğunu göremiyor, yarın bir gün bu kadından da boşanıp bunları da göremeyebilir ama umrunda değil. Helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Ooo degisik bir sipeys linci geliyor bu sefer, izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Bir şeyin geldiği yok, o senin ıslak rüyan. Şahsi fikrimi belirttim seri çocuk yapmakla ilgili. İsterse 10 tane yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Ölümüne kavga etmedikçe aldatma , evlilikte şiddet , uyuşturucu sorunu yoksa Durum 4 'ü anlamak zor. Kadın gözüne ihtiyaç var belki de. Çocuğun psikolojisini yerle bir etmez mi ? Annem ayrılmış ama babam beni neden sevmiyor , aramıyor diye düşünmez mi ? Değişik .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Abi asıl değişik olan adamın yine yabancı kadınla evlenip yine 2 çocuk yapmış olması. Helal olsun dediğim, büyük cesaret dediğim o. 21 yaşındaki evladını yabancı gibi yıllarca görmeyip sonra da yılda 1 görüyor, insanın içi kan ağlamaz mı ya? Ben olsam asla asla yine yabancı bir kadınla, bu durumu yaşama olasılığım olan bir evlilik yapıp yine 2 çocuk yapmazdım. Belki biz fazla düşünüyoruz, adam üzülmüyor yapıyor geçiyor bakıyor dalgasına bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar