Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 İlk bölümü izledim. Çekim, oyunculuk, yapım filan iyiydi ama nereye gideceğini göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Ben soyliyim, bir yere gidemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 AH SG-1 ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2019 güzeldi valla beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Çok iyi gidiyor. Müzikler de şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 müzikler nin, tabii ki şahane olacak https://nin.lnk.to/Watchmen1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 dizi herkesin beklediği gibi berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 13 saat önce, Silphatos dedi ki: müzikler nin, tabii ki şahane olacak https://nin.lnk.to/Watchmen1 ooo eklenmiş mi sonunda.. geçen baktığım da yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 HBO'da disney etkisi görülmeye başladı demek. RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Benim hoşuma gitti ilk iki bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Hahaha bu kadar loaded mı gerçekten, yoksa sahneleri seçip aldığı için mi böyle görünüyor? Neyse ben yine de açıp izleyeceğim kendi gözümle göreyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2019 dizide henüz sadece müzikleri beğendim, gerisi hakkında bir şey demek için çok erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 cok acayip bi dizi bu ya Cizgiromanla tanisik degilseniz pek bisi ifade etmeyebilir , ama sabrederseniz en azindan amerikada gunluk siyasete konu olan bir suru mevzuya inceden hatta kalindan dokunuyor irkcilik , kuresel isinma , cevre kirliligi vs , bu konularda komik detaylari var dizinin sezon bitti , 9 bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 (düzenlendi) cizgiromani veya onceki filmleri izlememistim ona ragmen dizideki "storytelling" zorlamadi. ilk sezonda one cikan bolumler oldu, belli ki detaylandiramadiklari ayrintilar da oldu. genel olarak begendim ilk sezonu. Aralık 16, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 4. bölümden sonra açıldı bende, 4 e kadar zor geldim ama baymıştı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 1. bölüm ümit vermişti ama bir yerden sonra bu kadar izledim belki bu hafta birşey değişir diye diye devam ettim. Sarmadı pek beni açıkçası. Son bölüm kaldı sadece, onu da bugün ya da yarın izlerim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 9 u izlemedim ama 7-8. bolumler haric hic haz edemedim, 7-8 fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 ben her bolum icin , bolumun yarisini agzim acik izleyip , geri kalan yarisinda aaay yeter bitse de gitsek dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Neutrino'nun attigi video saglam bir sekilde bitirdi benim merakimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 ahaha hakikaten çok iyi videoymuş kırdı geçirdi sdfsh. bu da iyiymiş ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Zenci dr manhattan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 İlk bölüm fena gelmemişti ama nedense gözümde büyüdü devamını getirmedim. Sanki gereksiz yoracak gibi geliyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 dont watch men ile su ustteki video sezon 5/10 tv tarihinin en yakin cekim mavi penisi priceless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 (düzenlendi) O bir üstteki video, ortaokul ve lise çağında arkadaşlarına ne kadar cool olduğunu göstermek için filmlerdeki efektlere vesaireye zorlama şekilde gülen ergenleri hatırlattı. Dizi ilk başta ilgimi çekti ama sonuçtan hiç memnun kalmadım. Kurgu, oyunculuk, diyaloglar, görseller başarılı ama bütünlüklü bir hikaye anlatmak konusunda zayıf. 7th Kavalry ve ırkçılık kısmı ön planda gibi duruyor ama başka konulara eğilmekten işin o ayağı gerçek anlamda bir ağırlık kazanmadı. Jerem Irons'ı seyretmek keyifli, fakat içinde bulunduğu durumun sezondaki diğer hikayelere aslında hiçbir katkısı yok. Aynı şekilde bazı karakterler de boşlukta kalıyor. Mesela Laurie olaya dahil olduğunda gayet önemli bir karakter gibi gözüküyor ama hikayeden çıkarsanız hiçbir etkisi olmaz. Doctor Manhattan'ın olayını aşka bağlayarak karakterin orijinal Watchmen'deki haline ihanet edilmiş. Ondan ayrı olarak "her şeyin başı sevgi" yaklaşımı zaten tüylerimi diken diken ediyor, tam tembel senarist işi. Veidt'in akıbeti vs. gibi daha pek çok detayı beğenmedim. The Boys Watchmen ruhuna bu diziden daha sadık. Aralık 17, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar