Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Ben experienceden goruyorum. Once experience settingsden ayarla sonra oyun iciz alt-z sonra alt-R, alt-z ile geri kalani kapa fps kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 windows + g ye basına windows gaming açılıyor orda performance ı açarsan windows kendisi de gösteriyor direk artık fps ve gpu/cpu/ram yüzdelerini. Ben direk onu kullanıyorum artık oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 ben de onu kullanıyorum, her oyunda çalıştığı gibi istediğin yere pinleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 (düzenlendi) abi esek kadar degil mi sizde o? kocaman bir pencere? edit aninda: oka basinca kuculuyormus :") Ekim 26, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2022 tarzım olmamasına rağmen witcher a bayıldıktan sonra bu oyuna başladım.. witcherdan daha detaylı geldi bana. oynadıkça alışıyosun ama çoğu şey havada craft vs fln. + sinematik çok fazla. hamallık yapıyorum su taşıyorum odun kesiyorum. bakalım salıcak mıyım bitiricek miyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 dün bitti oyun. hiç bitmeyecek sandım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Ben de şimdi bitirdim. yan görevleri çok sallamayınca hızlı bitiyor. hikayeyi baya beğendim ben. karakter gelişimi, yaşayan dünya fln çok başarılı. top 10 a sokarım direkt. başta klasik rockstar ağırlığı ile başlasa da 5-6 saatten sonra iyi açılıyor ve akıp gidiyor. o eşiği atlatanın beğenmeme şansı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 (düzenlendi) Ben 1 yıldır ara ara oynuyorum progress %38 daha 5 yıla falan biter herhalde bu hızla Nisan 14, 2023 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 ya çok geç kalmışım bu oyunu oynamakta... Nasıl bir şeymiş, inanılmaz. Detaylar, görseller inanılmaz. Ben de pek az oynayabiliyorum 3 ayda ancak %86'ya geldim. Ana hikaye bitti, son hikayeye geçtim. Oyun çok hantal ama kendinizi sürekli sinema filminin içerisinde hissediyorsunuz. Dün bir sekansa denk geldim Marston ile oynarken çiftlikten kasabaya giderken müthiş bir şarkı başladı atla koşturdum, kasabaya girerken şarkı bitti Muazzamdı. Tek eksi yanı benim için oyun daha hızlı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2023 benim 25 saatte hikaye ve bazı yan aktiviteler bitti. o kadar uzun oyun değil. gidip saatlerce dağ bayır gezip, poker oynayıp balık fln tutarsanız tabi çok vakit harcanır ve o kafayı sevenler için de baya eğlenceli olur. uzun ve hantal diye öteleyen varsa sadece hikayeyi rush etmeye bile değer diye bilgilendireyim dedim. Spoiler Guarma dönüşü unshaken ile at sürme, rhodes ta ailenin evini yaktığımız sahne vs gibi çok fazla epik sahne var. çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 Ya steamde hala 1.150 lira diyor bu ne. Alayım da şu 3 gün tatilde bitireyim diyordum hayallerim suya düştü, kaç yıllık oyun anasını satayım asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 µh, 18.05.2023 17:50 tarihinde dedi ki: Ya steamde hala 1.150 lira diyor bu ne. Alayım da şu 3 gün tatilde bitireyim diyordum hayallerim suya düştü, kaç yıllık oyun anasını satayım asdsdf https://store.epicgames.com/tr/p/red-dead-redemption-2 -%67 indirimde epicte şu an. ₺379,50. Ya da torrentte de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 µh, 18.05.2023 17:50 tarihinde dedi ki: Ya steamde hala 1.150 lira diyor bu ne. Alayım da şu 3 gün tatilde bitireyim diyordum hayallerim suya düştü, kaç yıllık oyun anasını satayım asdsdf RDR2 + CP2077yi toplam 120tlye aldıydım kuponla epicten aklımı seveyim ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2023 progamer, 18.05.2023 18:32 tarihinde dedi ki: https://store.epicgames.com/tr/p/red-dead-redemption-2 -%67 indirimde epicte şu an. ₺379,50. Ya da torrentte de var. steam linkle oynayacagım, torrentten indirdigimi falan steama attıgımda controller çalışmıyor link üzerinden ama 379 fena değilmiş teşekkür ederim link için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2023 https://old.reddit.com/r/reddeadredemption2/comments/1849zcb/anyone_tried_this/ birileri bunun için saatlerce kodlamış ama 100 saat oynasan da görmeyebiliyosun, oyunun detayları seneler sonra şaşırtmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 90 saat sürdü ama bitirdim sonunda, çok uzun zamandır hikayeli oyun oynamamıştım iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 razzRaziel, 27.11.2023 00:07 tarihinde dedi ki: https://old.reddit.com/r/reddeadredemption2/comments/1849zcb/anyone_tried_this/ birileri bunun için saatlerce kodlamış ama 100 saat oynasan da görmeyebiliyosun, oyunun detayları seneler sonra şaşırtmaya devam ediyor. ohaa bu oyunun detayları muhteşem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 200 saat oynamışım. ilk 50 saat bu ne mk. demiştim. sonra müthiş sarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Oyunu ilk denediğimde sadece 2-3 saat dayanabilmiştim. Sebebi de gerçekçi ve detaylı olsun diye her işlemin çok uzun sürmesiydi, öldürdügüm kişiyi lootlarken bile ceplerini tek tek kontrol ediyordu. Yok şunun için 15 sn basılı tut, yok öteki için 10 saniye daha tut vs. Az biraz sabrediyim dediydim ama yok katlanamadıydım. Sonradan gelen updateler ile herhangi bir opsiyon sunuldu mu kullanıcıya bu işlemleri çok daha hızlı yapmak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 yok ama bi süreyi atlatınca oyun efsane oluyor. ben de 2 kere bıraktım üçüncüde en sevdiğim oyunlar arasına girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 ben de artık bi ara oynayayım ya yıllar oldu alalı ama daha hiç oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Liebe, 14.04.2023 10:26 tarihinde dedi ki: Ben 1 yıldır ara ara oynuyorum progress %38 daha 5 yıla falan biter herhalde bu hızla Ben bunu yazdıktan sonra baya yardırıp gözyaşları içinde bitirmiştim. Kesinlikle bir baştan tekrar oynamayı hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 LLLLEEENNNNNNYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Adamlar demiryolu yapmanin detaylarini bile kodlamis, isci civiye vurdukca giriyor az az falan. Tam bir western sim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 su oyunun yapiminda calisan game dev'ler > cin seddini yapan isciler > piramitleri diken koleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar