neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 @Goering adam isletmesinden kazandigi parayla oralara kafa dinlemeye gezmeye gidiyor demek ki. sehirden kacan beyaz yakaliya tuvalet temizlet ---> profit? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Bu köyü gezmiştim, evler 1 milyon ile 5 milyon arası değişiyor Arkası orman dağ önü deniz ıbıza gibi yer, burdam alsın yaşasın bir ev hiç sorum çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 1-5 milyon cok pahali ya, direkt got gote kurmuslar evleri iste. Guzel degil, planli degil, tipik koyun bir tik ustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Öyle yerlerde sadece ev almıyorsun, 4-5m evleri alan komşuları da alıyorsun. Çocuğu en pahalı okula göndermek gibi sınıf atlama denemeleri bunlar. Bazen tüccar filansan işte tuttuğu da oluyor. Öyle kafa çekmeye gidilmez zaten. 1m'ye çok daha uygun yerler bulabilirsin rahat rahat yaşayacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 5 saat önce, fresia dedi ki: benim anlamadığım bu beyaz yakaların gerçek köyü yok mu hepsi mi istanbul yerlisi evet, internette böyle videoları olanların büyük çoğunluğunun köyü yok o yüzden fail çok, köyü olanların böyle sorunları olmadığı için genelde videoları yok, var olan videolarına da zor ulaşılıyor sdgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Köyü olan arada sırada çocukken, öğrenciyken filan aile tarafından köyüne götürüldüğü için köy yaşamının ne olduğu biliyor, manyak mısınız diyip geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 2 saat önce, neutrino dedi ki: Ahahahahah hatirladim bunu.. Tam bir kurnaz ya adam, ibretlik; zaaaaa, bak gordum yine tokatlayasim geldi yan sanayi can yucel'i ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Onu değil de, onun tokatladıklarını tokatlayıp akıllarını başlarına getirmek lazım. Bir de yazdığı iki tane küfürlü şiir, içki sevgisi ve bir kaç anısından dolayı Can Yücel'le bu adamların adını aynı cümlede ağzına alıyor ya millet, ona ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 bugün de şunu koymuşlar dsdf https://eksisozluk.com/trabzona-gocup-pisman-olan-beyazyakali--6504345 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2020 6 saat önce, sardalya dedi ki: insanlarda belescilik var, 0 risk alayim 0 vaktimi harcayayim ama patronun cebine giren parada da gozum olsun. bir is kur desen 3 hafta logosunu yapmaya ugrasip birakir, birak is kurmayi trde insanlara ekmek vermek akilsizlik, isci kirpigim dustu diye dava acsa ceza yiyorsun. seize the means of production hadi zenginleri öldürüyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 11 saat önce, Xenus dedi ki: bugün de şunu koymuşlar dsdf https://eksisozluk.com/trabzona-gocup-pisman-olan-beyazyakali--6504345 HAhahsha Abla kontağı kapamış, videonun sonunda kurtarın beni diyecek diye bekledim. Köye geldim farklı yaşayacağım ama instagram workshop ile beyaz yakalı tokatlayacağım ikilemi de çıldırtmış iyice. Kendisine bir an önce akıl fikir, ya yaşadığı yer ile barışma ya da mutlu olacağı bir yere taşınma şansı diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 yazık la çok mutsuz yüzünden belli ama kabul edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 20 saat önce, neutrino dedi ki: Ahahahahah hatirladim bunu.. Tam bir kurnaz ya adam, ibretlik; Sesli güldüm şu video'ya. Herkesin elinde 1 dal cigara asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Bir insan hangi akla hizmet Trabzon'a gocer. Hakkari'ye falan gocmek bile daha iyi bir fikir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 On 05.05.2020 at 17:05, GERGE dedi ki: Köyü olan arada sırada çocukken, öğrenciyken filan aile tarafından köyüne götürüldüğü için köy yaşamının ne olduğu biliyor, manyak mısınız diyip geçiyor ben mesela bu durumdayım. hatta hala yazları köye gider gelirim 1 hafta civarı. iş uzayınca dayanılmayacak hale geliyor ama 1 hafta 10 gün çok harika bir reset imkanı sunuyor. kendi köyümle alakalı eksiklikleri ve beklentilerimi söylemem gerkeirse su eksikliği, tepe köyü olması sebebiyle çok eğri büğrü in çıklı olması, teknolojij imkanlara erişim şehrin yarısı kadar olmaması (internet, gsm, 3g-lte vb). köy halkıyla alakalı pek sorun olmuyor zaten köylülerin bildiği bir aile olduğumuz için ama dışardan gelen biri olsa yine şu yukardaki kızın yaşadıklarını yaşamazlar. bölgesel kültür çok önemli. bu bölgesel kültür hatta şehir değil de köy köy bile değişebiliyor. o yüzden trabzonun tamamı böyle midir yorum yapamam. şahsen benim köyümde şu yukarda saydığım problemler çözülse bir de tokatta değil de istanbula yakın bir şehirde olsa çok düşünmeden taşınabilirim. 3 ayda bir şehre inip 1-2 hafta işini görüp geri dönsen aramazsın şehri. ama bence bir köylü gibi yaşayabilmeyi kıt kanaat geçinebilmeyi şehir hayatına alışmış insanın tam anlamıyla yapabileceğini düşünmüyorum. ya biraz birikimin olucak hybrid bi düzen oluşturacaksın ya da gerçekten kafayı kırıp temelli köylü ekrem olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Kıt kanaat yasamana gerek yok ya illa. Sadece ev değil toprak da varsa tarımdan güzel para kazanabilirsin. Zaten topraksız köyde ne yapacaksın. Tarlan bağın bahçen bir şey olacak ki en azından temel ihtiyaçlarını oradan karşılayabil. Yani küçük bir ev önünde sebze ekeceğin ufak bir yer falan diye hayal kurmamak lazım. O işten bir bok olmaz. Teknolojik tarım yapacaksın çevrendeki köylüden çok kazanacaksın sana ağa gibi davranırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 On 05.05.2020 at 14:28, neutrino dedi ki: Ahahahahah hatirladim bunu.. Tam bir kurnaz ya adam, ibretlik; ahaha adam çok iyi ya, özellikle 9:10'da verdiği ilaç tavsiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 3:14 adamın kimyası bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 13 dakika önce, ahmedinejad dedi ki: Kıt kanaat yasamana gerek yok ya illa. Sadece ev değil toprak da varsa tarımdan güzel para kazanabilirsin. Zaten topraksız köyde ne yapacaksın. Tarlan bağın bahçen bir şey olacak ki en azından temel ihtiyaçlarını oradan karşılayabil. Yani küçük bir ev önünde sebze ekeceğin ufak bir yer falan diye hayal kurmamak lazım. O işten bir bok olmaz. Teknolojik tarım yapacaksın çevrendeki köylüden çok kazanacaksın sana ağa gibi davranırlar. diğer başlıkta konuşuluyor bunlar ama benim gördüğüm kadarıyla çook zor işler. seviyorum fantezisiyle heveslenip patlayan çok oluyor yeşil yaylalarda heidi gibi olcağını sananlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 su mantikla en dogrusunu hayko yapti sanirim, boyle enteresan bi yer yapmisti hayvanlar, spor aktiviteleri konserler fln oluyodu. iste onun icin de saglam cukka olmasi lazim. buralara gideyim, her gun vurayim guru guru kubara diyenler agliyolar sonra sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2020 18 saat önce, Sturgian dedi ki: 3:14 adamın kimyası bozulmuş O elemanın gelmesi ile adamın bariz rahatsız olması çok iyi ya hasdhashda. Şekli bozuldu diye sinirleniyor ama çaktıramıyor da, elemanın koluna vuruyor pat pat ufaktan hadi sktir git diye hasdhash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2020 Ya şu köye geçme olayında bir iki ufak tecrübem var. hani böyle bir şey yapıcak olsam tercihim ege köyleri . agırlık olarak muğla nın köyleri olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar