Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 (düzenlendi) Hadi yeni konu açayım eskisinin içine etmeyelim :) Haftaya başlıyor, https://steamdb.info/ <--- bu siteden fiyat analizlerine bakıp en düşük fiyatları görmüşmü bakmayı unutmayın. Bu indirim döneminde almak için takip ettiğiniz oyunlar var mı paylaşalım. 2018 Haziran 21, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 tabi ki elle tutulur bir indirim olmadığından hiçbir şey almayacağız. god bless epic lord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 kaç senedir lezzetsiz sale'ler. belki bu sene epic'e cevap gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 flash sale kalktığından beri böyle zten vive aldım 2. el. vr abanıcam bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 hype'lik bir durum yok benim icin. Kerbal i alirim belki duserce guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Frostpunk %50 gorucek, belki onu alirim. Birde wishlistteki eski oyunlardan dusen olursa onlara bir goz gezdiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Ben yine Jrpg dolduracağım herhalde , tales of vesperia, atelier serileri falan. Xcom 2 war of the chosen ı alacağım bir ara ama fiyatı kazık olduğu için ne kadar indirim görsede bir dlc için fazla geliyor hala. Valkyria Chronicles 4 de fiyatı 300 koyduklarından ne kadar indirim görsede boş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 war of chosen benimde listemde, ama indirimli hali bile pahali dlc icin. Belki Fate serisininden bisi kapatabilirim birden aklima geldi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 kesin alayim dedigim bisi yok bu sefer, wishlistten %70+ ne cikarsa alirim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 2 saat önce, Xenus dedi ki: Bunu nerden yapiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 (düzenlendi) Kaçın Xenus geliyor. Gelmiş bile... WE ARE DOOMED! Haziran 21, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 O zaman repeat after me, Bismillahirahmanirahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 @neutrino Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 god eater 3 ve boruto'yu düşünüyorum da ge3 çok pahalandı, bakalım. veya belki indirimlerde değişik birşey görürsem bakarım, çok özel almak istediğim birşey yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 civ 6 gathering storm a %50 indirim yaparlarsa alırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 4 saat önce, LethE dedi ki: @neutrino İçeriği gizle tesekkurler, steam tertemiz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 bende hallettim terazine tıklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 https://i.imgurp.com/6vo7ghu.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 bugun degil miydi gozukmedi ben de indirimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Akşam 8'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Sene 2019 hala Sale'ların TR saati ile ne zaman başladığını bilmeyenler var ya. Selçuk ya. Niye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 yazmıştım bir de yaaa :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 kafa gitmis benim, dun basladi gibi algilamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 ama "bugün değil miydi" yazmışsın? takılıyom ya kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar