Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E3 2019

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

? nays en son videoları en başa koyuyolar o vakit.

bethesda videolarını eleyip devolver digital'leri izliyim ?

adam ce kapmış ya, keanu'ya laf attım bana şekil yaptı diye ortamlarda anlatacak olması da cabası.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
6 saat önce, -Deno- dedi ki:

Güzel gidiyor da Cyberpunk çıtayı arşa çıkardı şu an, hiçbir şey yetişemedi şu ana kadar CD Projekt'e bence.

ghostwire tokyo trailer olarak o kalitedeydi, arcanein dediği gibi oyunu bilmiyorum ama.

ahah yalnız başlığı “nasıl bir insan benim sevmediğimi sevebilir, bence olamaz öyle birşey!” diye hayıflanarak okuyanlar olması çok komik bir fenomen.

Mesaj tarihi:

ben bayagi yaslanmisim gercekten.

"onu vur, bunu vur" oyunu izlerken dahi canim sikildi. konusuz oyun cikartip dik$in dik$in dik$in cizgisini surdurmeleri artik justin bieber'in album yapmasina benziyor.

cok takmamak lazim tabii de, oynanacak oyun kalmadi neredeyse piyasada.

Mesaj tarihi:

yaşlanmak değil abi yenilikçi bişi olsun oynarsın yine. büyük firmalar %10 innovative kuralını aşmıyor işte daha fazlası risk oluyor diye. o yüzden tüm shooter'lar %90 daha önce çıkanlarla aynısı oluyor.

Mesaj tarihi:

firmalarin hedef kitlesi hic degismedi ki, 13-21 yas araligi iste. bu evreyi gecen, is hayatina atilip, beyni surekli ay sonu faturalarini odemeye odakli beyin icin birsey ifade etmiyor yeni nesil oyunlar.

o buffer surekli yeni genclerde doluyor, onlar satin aliyor. yoksa adamlarin billurunda degil, lan biz 15 sene once ne devrim yapmistik, hadi bidaha yapalim diye.

Mesaj tarihi:
14 saat önce, Aceace dedi ki:

Auhahsduhasdhahsudhausdh

Abi adamlar oyuna NPC ekledik diye tanıtım yapıyolar. Ve izleyiciler de alkışlıyor. Yetmiyor dialog tree var diye uffffff tepkisi alıyorlar.

2019'dayız ya.

para vermişler, bağıracaksınız demişler işte.

• Yeni Oluştur...