cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 arcane, 15.08.2023 11:51 tarihinde dedi ki: aynen. acikcasi o tepki oyunun geri kalaninda yazim nasil diye endiselendirdi. bilincli yazim tercihi diye degerlendiren olabilir ama tutarlilikla devam edecek mi o sekilde? sanmiyorum. ayrica seceneklerde gozden kacan bir sey oldugu kesin: Kadinlar bazen boyle davraniyor valla, baya gercekci olmusd sdfsdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 karlach'ı çıkartıp lae'zel'i aldım personal questi için, gerçekten oyundan aldığım zevk azaldı karlach my beloved 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 reampage, 15.08.2023 12:59 tarihinde dedi ki: karlach ya benim favorim fuck yeah diye kombata başlaması beni benden alıyor. karlach askitom ya, beni cok sevemedi bir turlu anlamadim neden, bana yuz verse evlenme teklifi ederim laezel ve shadow pesimde, ama onlari da ben begenmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Saeros, 15.08.2023 14:14 tarihinde dedi ki: karlach'ı çıkartıp lae'zel'i aldım personal questi için, gerçekten oyundan aldığım zevk azaldı karlach my beloved Spoiler shadowhartçığım lezeli öldürdü ben de aferim iyi ettin dedim. gityanki ırkını hiç sevemedim. goblin gibi onları da keseceğim sanırım ben hepsini. gerge: spo koyun sahneyi görmemiş olsam banlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 @cicibeybe en koseli yorumu alintinin icine yazmasaydin bari. beni de yaninda gotureceksin. ben demedim. cicibeybe dedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 (düzenlendi) Astarion yerine dexli charlardan biri kullanılabiliyor aynı verim alınamasa da. Astarion good partiye uygun değil çünkü, geleceği yok. Sadizm istiyor sıkça, “üf ne güzel eğleniyorduk niye bozdun” adamı. Nascarı arabaların çarpışması için izliyordur. Chaotic evil. shadowheart good ama bencil, good seçeneklere tamam ama partiyi riske atan tamamen selfless hareketler hoşuna gitmiyor. Doğası neutral good ama neutral evil poser. laezel klingon. Lawful evil. karlach, will, gale bunlar klasik herkese yardım edelim, kurtaralım şeklinde oynanışa en müsait. minthara da yanımıza alınırsa evil partiye müsait olurdu herhalde. shadowheart olmasa karlach’ı seçerdim kesin, ikisi de favori charım. Saeros’a katılıyorum ama ben de aynı kısımdayım, cidden test ediliyorum: (gith creche spoiler) Spoiler Laezeli kurtarmak ve ikna etmek için hiçbirşeye harcamadığım kadar inspiration harcadıktan sonra hala beni öldürmeye hazırdı. Kredisini doldurdu benim açımdan, evilin de bu kadar stupidi çekilir gibi değil. Dialog çıktı hatta “hem aptal hem de ahmaksın” diye, seçesim geldi. İyi ki partiye hiç almamışım. Evil playthru yaparsam ona da almam. Direkt bırakırdım kesilsin diye evil olsam. Sevenlerine sabır dilerim. Gooda da evile de uymuyor. shadowheart’ın kişiliğinin bence açıklaması (questlerinde ilerlemeyenler bakmasın): Spoiler seluneciyken sharcılar kaçırmış, kendi doğasına aykırı yetiştirilmiş. good ama indoktrine edile edile kendini laezel gibi sanıyor ama öyle değil tepkileri. laezel’inki gibi içinden gelmiyor kötülük. ama doktrinasyon bencillik ve contrarianlığa itiyor. “öyle desem böyle, böyle desem öyle” kısmı da bizim charı test ediyor genelde. rahata alışmayalım, her an çatışmaya hazır olalım gibi. Ağustos 15, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 (düzenlendi) Caster oynamak istiyorum da baslarda cok limited degil mi? 5e ile mi alakali yoksa oyun ile mi bilmiyorum da birak turn u encounter basina tek spell atabiliyorum neredeyse garip geldi. Ileride toparliyor sanirim? sorceror mesela limited ama ayni spell i defalarca atardi. Wizard keza tek turnluk. Warlock iyi gibi ama ilerleyenler ne dusunuyor toparliyor mu arcaneciler. melee genel olarak fazla guclu gibi geldi bana Ağustos 15, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 caster, özellikle wizard hep başta en gudik. burada 5e'de gene cantripler limitsiz atılabiliyor, devasa fark yaratmış. eskiden taş filan atıyordu ancak, şimdi gene level'la güçlenen bir firebolt filan var. valla lvl7'de filan ben hala gale ile cantrip atıyorum long rest yapmayı pek sevmediğim için. paladinim ve karlach taşıyor grubu sh'ın bufflarıyla. wizard'ın da en büyük katkısı haste basmak meleecilere. oyunda lvl 20'ye filan çıksak o zaman empowered, silent, maximized KUDRET LAKIRDISI: HEPİNİZ GEBERİN atabilsek o zaman açılırdı da burada max 12, oyunun büyük kısmı da 10 altı geçecek gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 ilk levellerde normal ya. slot bitiyor karakter bitiyor cantripten devam. lvl 5 de cantrip de güçlenince açılıyorlar baya. wild magic sorcerer'la başladım ben. bazen aşırı saçma sapan wild magic cast ediyor (tüm parti kedi oldu fight'ın ortasında...) ama sorcererin güzelliği. 2 kişiye aynı anda haste atabiliyorum metamagic ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 (düzenlendi) Spoiler gale bana büyü yapmayı öğretiyordu 3 kere üst üste 5 rolleyemedim abi saveimde yoktu, kumarda kaybedince otomatik olarak aşkta da kaybettik. Ağustos 15, 2023 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 act1 i kaç levelde terk ettiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Level 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 GERGE, 15.08.2023 19:34 tarihinde dedi ki: Level 6. Lvl 7 oldum hala act 1 nerede bitecek anlamis degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 ben act 1 bitti sanmıştım ama bitmemiş, mountain pass kısmını da act 1'e dahil etmişler çünkü. 7 oldum orada ve act 1 hala bitmedi, 70 saate yaklaşıyor lol. kalanı 2 haftada bitirebilecek miyim bakalım. kamera çok sıkıntılı ama. verticality'e bu kadar önem veren bir oyunda tavana bakamıyoruz ve zoom in açıyı daha da kuşbakışı olacak ölçüde etkiliyor. habire benim ekranda max zoom out'ta bile göremediğim ama karakterin bakış açısından görülebilecek yerlerde yok yere pusuya düşüyorum. bir kattan öbürüne yürümek bayağı işkence üst katı görüp basamadığımız için. her basamakta tekrar tekrar click filan. bu binyılda çözülen sorunlar bunlar ama 90'lar sonu deneyimi maalesef bazı qol konularında. oyunu third person wasd oynayabilsek keşke combat dışında dragon age gibi. burlap hunting filan da rahatlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 (düzenlendi) sims oyunlarında kat gösterme tuşları var ya buna ondan lazım. Yada en azından kamera yukarı aşağı oynatma. Birde quest markerlar mapte kalmaya başladı. Grove görevi bitti, Halsin kampta takılıyor ama mapte haal grove'u koru, halsin le konuş diyor. Şimdi bi Githyanki eleman uçtu gitti ama hala mapte markerı gözüküyor filan. edit: bide play time 30 saat olmuş benim de, act 1 grove/goblin camp/hag yaptım dolana dolana, şimdi mountain pass e geldim. Ama normalde oynuyorum tabii ben. Ağustos 15, 2023 progamer tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 çoğu zaman keşke FPS modu olsaydı da rahat rahat etrafa bakabilseydim dediğim oluyor oyunda. kameraya taklalar attırmak yoruyor bazen cidden. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 bu baya iyiymiş ya. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2023 (düzenlendi) laezel kullananlara (kullanmayanları da etkileyebilir) uyarı: act1 sonu spoiler - mountain pass Spoiler gith aleti statları perma düşürüyor, çok geç farkettim ama laezel kullanmadığımdan onu beyin dumurlu bırakacağım öyle 5 saat önceye reload etmek yerine. kullananları bayağı etkileyebilir ama. kullanmayanlar da o koltuğa oturursa pc’ye aynısı olabiliyor. geri kalan oyunun bayağı tadını kaçırabilecek birşey olduğundan paylaşmak istedim. ya da oraya başlarken save alın sonra okuyun ilk bilmeden yapmak istiyorsanız, birkaç saat önceye reload gerekebilir benim gibi geç farkedince ama. bu arada denemedim ama wasd movement mod çıkmış nexus’ta, bilginize. Ağustos 16, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Oce4n, 15.08.2023 23:24 tarihinde dedi ki: çoğu zaman keşke FPS modu olsaydı da rahat rahat etrafa bakabilseydim dediğim oluyor oyunda. kameraya taklalar attırmak yoruyor bazen cidden. abi evet ya. mod filan yapar belki birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Shadowlady'i sevmeyen bir tek ben varım herhalde forumda gerçi Mass Effect'te de Tali peşinde koşmuştum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2023 BALDUR'S GATE 3 REVIEW The new pinnacle of the genre. Baldur's Gate 3 is an unrivalled RPG that will swallow your life whole. https://www.pcgamer.com/baldurs-gate-3-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Larian günahların en büyüğünü işledi 4 saatlik oyun yedek dosyalarımı bozdu. Bir mail attım. Yeni küçük güncelleme çıkararak versiyonu geri almışlar ama yedek dosyaları uyumsuz kalmış. Düzeltmezler ise maceram burada son bulacak ( Yedek dosyaları kutsaldır ) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar