Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Konusu yok galiba baktım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 hiç gerek yok ya ilki de tam olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 en eli yüzü düzgün stefan king adaptasyonu olabilir ya ilk film, ben begendiydim bu trailer da güzel ama ablanın cıplak robot dansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 baya dandik gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 ilki iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 ilki bence de gayet iyiydi de bu leş olur yüksek ihtimal. yapılma amacı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 İlki çok çok çok iyiydi. Bunda sanki kitaptan biraz sapmışlar gibi. Trailerdaki sahneyi kitapta hatırlayamadım. Ama yine iyi film bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Jessicacığım oynasın her şekilde izlerim no prob. Korku filmi zaten ne kalitesi olacak yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 korku filmi olmaktan çıkmış ama glass gibi bişi olmuş. gerilim bile kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 sadece bu trailerdan belli olmaz ki? Ama kitapta da çocuk dönemi hikayesi daha başarılıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 korku filmlerinden nefret eden biri olarak sevmiştim ilkini, korku olarak çok etkilemedi diğerleri gibi ama kalitesi iyiydi. aynı kalitede gelecekse akarım, ama karakterlerin büyümüş olmaları pek hoş olmadı, kötüye işaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 1 saat önce, Natanyal dedi ki: ilki bence de gayet iyiydi de bu leş olur yüksek ihtimal. yapılma amacı belli. orjinalinin de 2 part olması mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 teaser iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Rewendor dedi ki: İlki çok çok çok iyiydi. Bunda sanki kitaptan biraz sapmışlar gibi. Trailerdaki sahneyi kitapta hatırlayamadım. Ama yine iyi film bekliyorum ben. Kitapta da vardı bu sahne, hatta benim en sevdiğim sahnelerden biridir. Ama tam olarak bu şekilde değildi. Mayıs 9, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 1 saat önce, Natanyal dedi ki: ilki bence de gayet iyiydi de bu leş olur yüksek ihtimal. yapılma amacı belli. Ehaha insaf, kitabın orjinali iki kısımdan oluşuyo, zaten esas hikaye büyüdükleri zaman tamamlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 sdfasds neymis amac hakikaten? Buyuk resmi gormus natanyal sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 1 dakika önce, Komutan dedi ki: Kitapta da vardı bu sahne, hatta benim en sevdiğim sahnelerden biridir, ama tam olarak bu şekilde değildi. Olabilir, kitabı okuyalı 15-20 sene falan geçti galiba. Geçenlerde indirimde görüp tekrar almıştım, müsait zamanda tekrar okuyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 2 dakika önce, Komutan dedi ki: Kitapta da vardı bu sahne, hatta benim en sevdiğim sahnelerden biridir, ama tam olarak bu şekilde değildi. Olabilir, kitabı okuyalı 15-20 sene falan geçti galiba. Geçenlerde indirimde görüp tekrar almıştım, müsait zamanda tekrar okuyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Güzel olmuş bence de teaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 19 dakika önce, Rewendor dedi ki: Ehaha insaf, kitabın orjinali iki kısımdan oluşuyo, zaten esas hikaye büyüdükleri zaman tamamlanıyor. harbi mi la, ben ilk filmin olayını biliyordum ve okumuştum sadece lisede sadfsda bilmiyordum valla. stephen king de neredeyse okumadım hiç zaten, sevemedim bir türlü. sadece vizyondan takip ediyorum based on ... işlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 (düzenlendi) Keşke tüm kitabı tek filmde işleselerdi. İlk filmi beğenmiştim ama kitapta büyükdükten sonra oluşan travma vs. çok iyi işlenmişti onun olmaması eksiklikti. 2. film nasıl olur bilmem ama kadro iyi. Mayıs 9, 2019 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 4/10 fena baydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Çok beğendim ben, 7.5/10 çalışır. Baya iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar