deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 5 saat önce, goldbären dedi ki: avatar topiğine girip baktım, hikaye pokahontastan, filmin dünyası wowdan çalıntı demişsin onu da paticik kamuoyuna bırakıyorum eheh. futbol modları niye böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Nasıl mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) Abi gold'la falan tartışılır, adam argümanlarla geliyor, olmadı iki dövüşüyosun ama en azından bir şeye benziyor tartışma. Herkese aynı çaba gösterilmez. Random atarlı yancıya yazdığın cevaba yazık Mayıs 11, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 avatar teknolojik olarak cok iyi bir adimdi, her cameron filmi gibi. buradaki teknikler sonrasinda gelen her benzeri filmde kullanildi. standing on the shoulders of giants misali. yenilerinde de bol para ile yeni teknolojiler gelistirilecektir. yalniz j. cameron 60 yasinda ben eşşeğim. olsa olsa 7-8sene daha yasar. bunun yerine bu kadar riskli teknolojileri gelistirecek, deneyecek, deneysel kim var bilemiyorum. adam gerek cgi gerekse fiziksel efektlerin kullanilmasinda devrimsel bi amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Adam zaten teknik açıdan devrimsel, ona kimsenin itirazı yok. Ama ben zaten komple 5 Avatar'ı adamın çekeceğini sanmıyorum, en fazla 1-2 tane çeker bırakır, ki ben 3.yü de çekeceğini sanmıyorum.. Bu yaşta hala devrimsel işler peşinde koşmasını anlayabiliyorum, adam zaten para kazanmasa bile imkanı olsa bununla uğraşacak kadar tutkuyla bağlı muhtemelen bu işe. Üstüne gelen milyonlar bonus. Muhtemelen başka bir filmde görürüz yakın zamana kendisini. Avatar sonuçta bir senaryo ve örgüyle kendisini kısıtlar bundan sonra çünkü. Bir de böyle teknolojik dev adımlar 2 yılda bir geliştirilmiyor, daha uzun sürüyor. Dolayısıyla her Avatar'da büyük adımı beklemek fazla iyimser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) ben de tam tersi disney ile rahatlikla olacaktir diye dusunuyorum. https://www.youtube.com/user/DisneyResearchHub/videos cameron tam yerini buldu. keske 10yas daha genc olsaydi. suna bak abi, adamin tam hayali bunlar. Mayıs 11, 2019 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 33 dakika önce, Rewendor dedi ki: Abi gold'la falan tartışılır, adam argümanlarla geliyor, olmadı iki dövüşüyosun ama en azından bir şeye benziyor tartışma. Herkese aynı çaba gösterilmez. Random atarlı yancıya yazdığın cevaba yazık tartışmak üzere bir çabam olmadı gördüğün gibi. filmin dünyası wowdan çalıntı diyen tiple ne tartışılabilir ki hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Zaten istesen de tartışabilecek yeterlilikte biri olmadığın belli. Büyüdüğünde tekrar denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 1 saat önce, dasaaa dedi ki: ben de tam tersi disney ile rahatlikla olacaktir diye dusunuyorum. https://www.youtube.com/user/DisneyResearchHub/videos cameron tam yerini buldu. keske 10yas daha genc olsaydi. suna bak abi, adamin tam hayali bunlar. Bunun ekmeğini zaten avatar 2de çok yiyecez. Benim şüphem hemen 2 sene sonra 3te de 2nin üzerine bir şeyler olacak mı... Umarım görürüz. Cameron bir şey koyamasığı sürece filmi çekmektense kenarda bekletiyor çünkü. Film gelince tamam diyosun adam amacına ulaşmış da yayınlamış. Ama şimdi böyle şansı yok, yayın zamanları açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Avatar'da oyuncak potansiyeli hep yüksekti, orayı sömürecek Disney işte. O arada takıl kafana göre demişlerdir Cameron'a istediği parayı verip. Ne yapar ne yapmaz kimsenin umrunda değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 12 saat önce, Rewendor dedi ki: Dünyası derken görsel dünyası olarak söyledim, şelaleli uçan adalar falan. Wow Outlands exp. çıktıktan birkaç ay sonra aynı konseptte film çıkartırsan gayet haklı tepki, hala arkasındayım. wow expansion çıkmış, oturup bir ay oynamışlar, sonra hemen koşturmuşlar filmi çekmek için! ahah yalnız şaka bir yana, cameron hem mükemmelci hem de vizyonu peşinde koşan tutkulu bir insan. derin denize sevdasından gitti abyss çekti, üstüne sonra titanic'i çekti filan titanic'e daldı. bir noktadan sonra da artık hem elinde kendi kaynakları muazzam, hem de açık çek var. sırf film çekmek için de değil, her yaptığının üstüne yeni birşey koymak istiyor. her sektöre lazım böyle insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 mariana trenche daldi adam. avatar 2de sualti cok olcak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 cata'dan görmüştür onu da. vashjir'e gidince demiştir ben bunun filmini yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 14 saat önce, sacrolash dedi ki: yuzugu kartallarla niye atmadilar peff ya şunun kahvede konuşan adamlar'lı caps'ini bi buldursanıza odin aşkına. "balrog diriltilmezken gandalf'ın diriltilmesi eru'nun taraf tutttuğunu göstermez mi?" falan diyorlardı fghdjshgdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) batıağıl düşerken gondor neredeydi aha bldum Mayıs 11, 2019 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 shdfhds mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 2 saat önce, sanssizsansli dedi ki: aha bldum bjhgfdlk thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) hehe, foto ayrı güzel bu arada. Mayıs 11, 2019 Neanderthal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Spoiler Asgard Hakkında bir soru , Büyük savaşta asgard askerleri de gördük gelen bir sürü bunlar nereden çıktı ortaya, asgardlılar bir avuç kalmamışmıydı o kasabada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Olm endgame konusunu ne biçim derail ettiniz ben eşşeğim 3 sayfadır ne okudum ben. Rewendor haksızdır kesin ama bak onu biliyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 abi küfür vs için "ben eşşeğim"den daha normal bi şey bulamadınız mı sansürleyecek. dışarıdan bakan diyecek ki bu adam ne diyor, kafalar gitmiş herhalde dfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 ahah abi ben onu yeni meme falan sanıyordum. diyorum nedir bu ben eşşeğim geyiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Sansür olduğunu anlayana kadar başta bir yamultuyor, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 On 12.05.2019 at 00:02, Livered dedi ki: İçeriği gizle Asgard Hakkında bir soru , Büyük savaşta asgard askerleri de gördük gelen bir sürü bunlar nereden çıktı ortaya, asgardlılar bir avuç kalmamışmıydı o kasabada. Sevişip çocuk yapmışlardır hızlı hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 sansürü merak ettim ben eşşeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar