Seru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 son bolum fiyasko. hikaye 1 gram ilerlemedi. ne sacmaliklar oldu orada oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 (düzenlendi) Temmuz 12, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Bu kadar kötü sezon sonu olamaz. Spoiler Soldier Boy'un ultisinin, Homelander'in parmağından bile güçsüz olduğunu öğrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Bu dizideki super guclerin icerigi ve ne kadar guclu olduklari cok havada ve tutarsiz. Ayni super guc farkli zamanlarda ayni etkiyi gostermedigi gibi, kahraman olmak bazilarina esas guclerinden bagimsiz olarak paket halinde super dayaniklilik, kuvvet, yaslanmama gibi ozellikler katip bazilarina katmiyor. 3. sezon hakkinda Spoiler Isler en basladigi yere geri donsun diye 8 bolum cekmeye gerek yokmus sanki, yazik olmus paralarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 son bolumun yonetmeni kadinmis beyler, tum sorularinizin cevabi burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 yönetmenlik değil mesele, senaryo rng'den çıkmış gibiydi. bu sefer detaylı eleştiri yazasım bile gelmedi aptallıklar silsilesi olduğundan. iptal etsinler diziyi hiç gerek yok böyle devam edecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 (düzenlendi) ben ozellikle Spoiler maeve vs homelander dovusune atif olarak yazdim, felaketti. tek yumrukla bagirsak desen adam, yerden kalkamadi. Temmuz 19, 2022 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 bu kadar iyi sezonu mükemmel bir şekilde bok ettiler. Spoiler noir'e tek atan homelander, maeve ile kafa kafaya dövüştü, maeve'in soldier boy'un ultisinden canlı çıkmasını saymıyorum bile. yani o kadar saçmaydı ki ne yazsam boş. 7. bölüme kadar 10/10 giden dizi final ile 1/10 oldu.madem uzatacaklar 7. bölüm ile final yapıp öyle devam etselermiş daha mantıklı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 (düzenlendi) Bu saatten sonra Black Noir'i Homelander Clone yapsan ayrı dert, Black Noir'i regenerate etsen ayrı dert. Power Suit olayına en ufak deginme yokken "o hep oralarda bir yerdeydi, sadece siz gormediniz" deyip Tek Knight'i eklesen ayrı dert, diziyi Homelander üzerine kurmaya devam edip son bölümlerde paso statükoya dönsen ayrı dert. Homelander'i öldürsen ayrı dert , oldurmesen ayrı dert. Maeve senden hamileyim dese, konuyu sezon finalinde ailesini hirt herifin biri ve onun sayko oglundan korumaya çalışan baba temasina cevirirlerse sağlam soveceğim. Hani 2. Sezonda denedikleri seyler ve SJW'lere gavura vurur gibi vurduklari icin hosuma gitmisti ama bu sezon (özellikle finalde) saglam bozdular. Öyle böyle değil. Hele izleyiciyi tetiklemek icin konuldugu bariz olan Blue Hawk'a "all lives matters" dedirttiklerinde o bolum senaristlerin hakikaten diziyi sabote etmeye calisacak denli butthurt çektiğinden emin oldum. He kardeşim he, Black Lives Matters demeyen herkes irkci terörist, su an amerikan sokaklarinda eli silahli tek bir siyahi suclu da yok zaten. Temmuz 20, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Bana sorun degil de, comic'ten spoiler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 keşke balık adam ölseydi sahnelerini atlayarak geçiyorum. homelander da tırtmış o yarattığı gerginlik vs bir bölümde piç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Comicin finalde bok gibi olduğundan çok da şey etmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2022 Spin-off dizi ilk teaser gelmis, 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 yeni sezon tarihi verirler sandım. hava aldık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 üzerine alınma norak üstadım, kusmuğu "bunlara gore koyalım şikayet ede ede izlerler, zenci womyn empowerment koyalım, diziyi beğenmezlerse de ırkçı deriz" demişler gibi geldi, ondan koydum. normal boys finali bile tırışkayken bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2023 bu arkadaşın burun delikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Spin-off dizi ilk bakis: 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 spin-off dizi Gen V baslamis, ilk 3 bolum cikmis: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 genv 2 bolum izledim simdilik, iyi olmus , heroes (ama nsfw versiyonu) ilk sezonu hatirlatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 İlk 2 bölümü izledim fena değil ama biraz ergen dizisi havasında olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Afişe bi bu bir teenage dizisidir yazmadıkları kalmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2023 diziyi 15sn lik shorts olarak mi hazirlamislar? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar