Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 elin gavuru proje patlayınca 50-60 dolarım gitti sağlık olsun diyerek geçiştirebiliyor biz 300-400 gömdüğümüz için koyuyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 1 saat önce, Laurelin dedi ki: TL shitcoin tier oldugu icin? Haklısın, usd aklımdaydı yazarken sdfs TL ~= DOGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Bu oyun 92TL-129TL çıkınca eyvah fiyat artar diye yapıştıran bol oldu tabi. Tek bahane o ya , horizon dawn da yapıştırdım sonra fiyatı arttı. EA play de yıllık alsam mı ya dedim düşünürken fiyatı arttı patladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 2 saat önce, neutrino dedi ki: preorder direkt anlamsiz bisey. para bugun yarindan daha kiymetli sirketler icin, iki skin verecekler diye niye parayi onlara baglayayim. dediğin USA ve UK için doğru da, türkiye için öyle işlemiyor. 90-120 tl diye başlayıp 300-400 tl fiyatına çıkan çok oyun gördük. hele işin içine aral girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Preorder olayına tamamen karşıydım ama hep yapıyorum artık. Hem Steam hem de Epic çok rahat refund veriyor. Preorder etsem de eleştirileri okumadan açmıyorum oyunu, 2 saate de dikkat ediyorum hep. Kararsız olduğum oyunlarda da böyle rahat tabii. Bizim kur çok oynak, ilerde almayı düşünüyorsanız basın ön siparişi. Şu anda aşağıdaki oyunlar ön siparişte benim: Kena: Bridge of Spirits Oddworld: Soulstorm System Shock Village gibi, Nier gibi ön siparişi pahalı oyunlara bulaşmıyorum ama. Onlar için indirim beklemek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 şu ya da bu şekilde %100 alacağım oyunlara basıyorum ben valla. atıyorum larian dos3 duyursa önce parayı basar, sonra hype'ını yaparım. zam gelme / kur güncelleme ihtimali de etkili tabi. konsol port'larının patlama ihtimali oluyordu eskiden. şu ara çok denk gelmiyorum ama gene de dikkat ediyorum ona. platinum mesela iyi beceriyor o işi (optimizasyon olarak. kbm kontrolleri değil =P) ya da işte 3rd party x firması port'luyorsa önceki port'larına bakmak gerekiyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Ve büyük savaş başlar (hatun işten atılanlardan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 womxn asfgh ya ne maraba bir firmaymış bu, paradox sallamış iyiki bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Aynen tüm narrative design teamle falan önce başlanması bence çok netleştiriyor ya, oyunu lüzumsuz woke messagingle doldurdular sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 yarandıkları kitlenin taşlaması daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 (düzenlendi) Yuzyillardir cuk ve kuku ile basa cikamadik simdi ekstradan cinsel organlarla daha da boka batiyoruz.. Bu extralar sonrasi neler cikacak ortaya ki daha da zivanadan cikalim.. Cybertransomanchild... Mart 12, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 1 saat önce, axedice dedi ki: Ve büyük savaş başlar (hatun işten atılanlardan) Ulan 3 defa okudum ne yazıyo anlamadım. Ok trans woman are woman. Ok trans kadın kadındı. Nonbinary people are not woman. Yani bir erkek non binary ise woman değil mi diyo? Ne demek olm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Hic iste.. Yeni hobi gibi bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 31 dakika önce, BonePART dedi ki: Ulan 3 defa okudum ne yazıyo anlamadım. Ok trans woman are woman. Ok trans kadın kadındı. Nonbinary people are not woman. Yani bir erkek non binary ise woman değil mi diyo? Ne demek olm bu. evet abi işte identify as attack helicopter meme oradan çıktı zaten. 2 cinse girmek isteyen de var, istemeyen de var, hepsini tek kelimeyle geçmeyin duyarlı davranacaksanız demiş. bu arada bu eleştiri twitter'ın kendisine de yaptılar geçen hafta, twitter womxn lafını geri aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 bioware material Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 womxn ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 x kromozomlu --> born female süperiority against sonradan female olanlar söylemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Womxn The term womxn is an alternative spelling of the English word woman. Womxn has been found in writing since the 1970s, along with the term womyn, to avoid perceived sexism in the standard spelling, which contains the word "man" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 enteresan. bugün bakınca lau'nun iliştirdiği yazım haklı çıktı lol. hmm ben de iade alsam belki de en doğrusu artık, tekrar düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Alıntı To be clear, me and Brian Mitsoda don’t get along. This is because he is way too tall, and I hate his fingerless gloves. He probably hates me because I am short and I do not wear gloves that aren’t made from human skin. Despite our height differences and choice of gloves, however, I have a lot of respect for him. He is the first person to use “filth maven” to describe a monster on the unreleased Torn RPG all the way back at Black Isle Studios (yes, he worked there, too, do your research), and I still can’t get that fucking description out of my head. Thanks, Brian, you filth maven. hep eldivenli yuzunden dediydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Alıntı If you’re not familiar with D.I.C.E., you’re not missing much. As one described it, it’s where game executives go to jerk each other off, pretend to facilitate contracts, give awards to themselves, and compliment each other on the hard work the developers at their studios do. The Biz Dev guys go there to feed on these same executives and devour them slowly from within like humanoid parasites from the movie The Bay. It’s all part of the vampiric theme. kelimeleri kullanış biçimi çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 paradox ceo istifa etmiş. https://www.pcgamer.com/paradox-interactive-ceo-steps-down-over-differing-views-on-the-companys-strategy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 Hahahah herifler paradoxun parasını almışlar, sonra bloodlines yapıyoruz diye düşük mayışla bi sürü de eleman işe alıp ona buna konsol port bilmemne yapmışlar, ek projeler bitince elemanları bloodlines a transfer etmek yerine kovmuşlar falan voli bu şekilde vurulmuş https://translate.yandex.com/translate?url=https%3A%2F%2Fwww.rpgnuke.ru%2F2021%2F07%2F20%2Fchto-proiskhodit-v-hardsuit-labs-kak-i-pochemu-avtory-bloodlines-2-poterpeli-krakh.html&lang=ru-en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2021 milyon dlc'nin ahı tutmuş, güzel tokatlanmışlar puahah. benim bloodlines 2 preorder da duruyor hala steamde sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Sam tarafından paylaşıldı:
Ibretlik
Laurelin tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git