reampage Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=SYvWfDxhm_sVampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2 https://store.steampowered.com/app/532790/Vampire_The_Masquerade__Bloodlines_2/ - devler canli yayin yapio Mart 22, 2019 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 ALLLAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Direk aldım blood moon edition O fiyat kesin artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 yok artık dup tıs dup tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 oha fiyat da çok iyi. blood moon tayfaya katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 haber için,teşekkürler ben de blood moon aldım trene binin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Alıntı Set in Seattle Takes place 15 years after Bloodlines Game starts off with a mass embrace at Pioneer Square Player is thin-blooded at first, later on you can choose a clan No quest markers First-person with contextual third-person actions Fan-favourite characters from Bloodlines returning You can use telekenesis, turn into mist to go through vents and glide Way more dialogue than Bloodlines You can choose your background, gender pronoun, employment history, body type and fashion The game has some secret interactions Draining certain types of blood give you bonuses to things like combat and seduction 4 Mitsoda lead narrative designer orası iyi ama tam bi SJW schitck olacak belli. Hatta millet discordda vay efendim onları koydunuz bizim identificationlarımızı nasıl koymazsınız diye çemkirmeye bile başlamış şimdiden asd. Müslüman zenci queer anti-misognyst anti-tradition TÜM bu öğeleri birleştiren karakterler falan zorlamalar yüzünden bazı yerleri komik olacak gibi biraz Spoiler Neyse ki exclusive falan değil, bu da aynı trene binecek diye korkmuştum. Tonla DLC çıkacak klasik paradox oyunu, ama clan DLCleri beleş olacakmış en azından. Bu arada tüm clanlar releasede gelmiyor bi kısmı daha sonra dlc ile. Yok işte ev DLCsi bilmemne horse-armor DLC günlerine geri döneceğiz gibi bi izlenim uyandı bende. Ruleset olarak 5th edition kullanılacak sanırım, ama end daysin ve gehennanın gerçekleşmediği bi world of darkness senaryosundan devam sanırım, tam bilgi bulamadım bununla ilgili. Çok sayıda faction olacak, factionlar arası geçiş vs. mümkün. Thinblood olarak başlayıp 3 basic abilityden birini seçiyoruz bi süre öyle devam ediyor oyun, sonra seçtiğimiz klandan (tahminen bi kaçağı falan) diablarizelayıp 13th gen. oluyor karakter, sonra ikinci character creation ekranı geliyor vampir özelliklerini seçeceğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 abi hiç bir zaman olmaz dediğim hayalim gerçekleşmiş resmen. çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Alıntı Way more dialogue than Bloodlines Aga ilki kadar iyi olamayacagini hepimiz biliyoruz da su cok hype'landirdi offfkFSKFKFKADSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 HYPEHYPEHYPEHYPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 gameplay var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Şimdilik kapalı kapılar ardında https://www.pcgamer.com/vampire-the-masquerade-bloodlines-2-preview/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 exclusive olayini cikmadan biraz once aciklarlar np daha erken ama steam pre-order edince aliyorsunuz her turlu gene np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Blood moon u yapıstırdım direk mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Chris Avellone da çalışıyormuş projede.. ohh god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Ikinci lord british olacak chris bu gidisle. Var da ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 epic storedan aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 En son ne zaman bi oyun için bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum resmen. Çıldırıyorum şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Yine para harcicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 2020'de cyberpunk 77'de çıkarsa tadından yenmez bir sene olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Çıkmasına 1 sene var daha, preordera da genelde karşıyım. Ama son dakikada epic store exclusive lol diye çıkarlar filan diye tırsıyorum. Sanırım basıcam parayı mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Kanın odadan fırlaması Shining sahnesini aratmamış süper duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Ciksin gorelim Ne oyunlar gorduk pre release alip patladigi milletin. Adi bloodlines diye cuzdan firlatmam. Store exlusive olur umarim, steam e guzel ders olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 (düzenlendi) Mart 22, 2019 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Sam tarafından paylaşıldı:
Ibretlik
Laurelin tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git