neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 On 03.04.2019 at 09:34, pattisliborek dedi ki: zima blue cok iyidi. 4-5 bolum kaldi ama cita buraya cikmaz sanirim. Ben de en cok beyond the aquila rift'i begenmistim. Bakalim bir iki bolum o seviyede olsa yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 (düzenlendi) 8 adet bok gibi sey izledim. ilk sezonuyla ikinci sezonu arasinda bu kadar inis gordugum baska dizi hatirlamiyorum. 1/10 Mayıs 15, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 (düzenlendi) la o kadar kötü mü yapma yav biraz sonra başlayacaktım tam Mayıs 15, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 ilk 2 bolumu izledim, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 32 dakika önce, Silphatos dedi ki: la o kadar kötü mü yapma yav biraz sonra başlayacaktım tam Bence Vol. 2 kötü değilde, mesela Vol. 1 deki gibi Sonnie's Edge yada Zima Blue kadar unutulmaz denenecek bir bölüm yok. Hatta + olarak Vol. 1 deki kötü bölümler beni çok baymışken, bundaki sıkıcı bölümlerde üff bitse de gitsem moduna girmedim (son bölüm hariç, ama hikaye uyarlaması o, hikayeyi evvelden bildigimden ve hikayeyi de beğenmedigimden saldım onu - tabi üniversitede hikaye üzerine 3000 kelime yazmış olmanında etkisi olabilir). Gene aynı şekilde şuan direk şunlar iyiydi diyebilecegim (ama dedigim gibi unutulmaz olmayan) üç bölüm var aklımda. Özetle, bence, Vol. 2nin bölümleri çok daha kişisel zevkine uymasına/uymamasına göre çok daha niş bölümler, kendin bakmadan salma derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 çok kötü diyemem. ama kısa olduğu için kötü algısı var. ilk sezonun yarısı uzunluğunda bir sezon sonuçta. ve evet öyle aman aman müthiş diyebileceğim bir bölüm de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 İlk iki bölümü bitse de sonrakine geçse diye izledik biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2021 3. bölümü bitirdim şimdi, ortalama falandı üçüncü bölüm eğer o da ilk ikisi kadar berbat olsaydı devam etmeyecektim sanırım. şuan bile düşünüyorum bırakmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 en sevdiğim bölüm 3.bölüm (pop squad) yazarı paolo bacigalupi (kesin yanlış yazdım) kurma kız ın yazarı ki kitapda çok iyiydi. bu arada 3,bölümde geçen antikacı ile son bölümdeki otomobilin önünde durduğu antikacı aynı.baktım aynı stüdyoymuş hoşuma gitti bu ayrıntı. ilk bölümü john scalzi yazmış ki (yaşlı adamın savaşı) adam gayet akıcı kitap yazar kaç kere de hugo ödülüne aday oldu bir kez de ödüle sahip oldu ama bölüm meh ya tipik netfilx 2.sezonu olmuş yapım ortalamam meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Snow bu sezonun en iyisi. dev olan bölüm bazı şeyler anlatmak istemiş anlatamamış. gerisi için de youtube'a kısa filmler yazsak benzer konulu daha iyi yapımlar çıkar diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 ilk 3 bölümü izledim. 1-2 berbat 3 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2021 2. sezonda 2-3 tane seyredilebilecek bölüm vardı o kadar. diğerleri leş. ilk sezon ile bu kadar mı fark olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 (düzenlendi) snow in the desert güzeldi, lan bu snow birine benziyor diyorum king haraldmış https://www.imdb.com/name/nm0291918/?ref_=tt_cl_t1 Mayıs 18, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Bi o ama onda da ortada anladim nedir kiz.. Etkisi kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Her bölümün sonu havada kalmış 2. sezonda. Bölümler bitince “eee, yani?” diyorsun gözünü devirerek. Kocaman bir meh tüm sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 şuraya atılan her mesajla biraz daha üzülüyorum :c ilk sezon çok iyiydi ya, niye böyle oldu ki bu sezon? neyse izlerim yine de bi ara ama daha castlevania var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 başıma bir iş gelmeyecekse giant olanı beğendim ben baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Seni kiniyorum gold, It's Always Sunny'ye kotu soz soylemistin baska konuda, simdi bulmaya ugrasamayacagimdan buraya yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Çok tırt. Spoiler Sonuncu iyi başladı sonra o da en son sahnede "what would happen if we weren't good?"u subtextual bırakmadığı için ona da puan vermiyorum püü yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Bütün bölümler çok kötü. Birinci sezon ve ikinci sezonu çeken takım aynı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 İlk sezondan sonra bayık geldi ikinci sezon. Yapıcı kadro mu değişti ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Bence malzemeyi 3.sezona saklıyorlar enniyimser tahminim bu yönde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 her izleyecek olduğumda bu başlığı görüp cayıyorum 2 haftadır lol. ya ilk sezonda da zaten tam potpuriydi, "verin parayı ne isterlerse yapsınlar" gibi bir proje, belli bir direktifi yok belli ki. bu sefer bölüm sayısı çok daha az gördüğüm, hit-miss için yeterince büyük bir zar sallama havuzu değil. o yüzden çok da şaşırmadım yorumlara hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 keşke ilk önce 2. sezonu sonra 1. sezonu izleseydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
goldbären tarafından paylaşıldı:
Ne akilli bir cocuk
Silphatos tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git