Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 3 saat önce, dasaaa dedi ki: yorumu nasil one cikartiyorsunuz lan? mod power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 bu yıldız bayragı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Bayrak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 flama bayrak neyse işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 oha çok iyiymiş yorumu öne çıkarmak. ibretlik olan şeyleri asmak gerek her bölümde harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2019 hiçbir bölüm şu an aklımda kalmadı ama izletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 bitti secret war da güzelmiş final bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 zima blue ne iyiydi Alastair Reynolds'un kısa öyküsünden uyarlamaymış zima ve beyond the aquila rift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Bi iki tane ortalama veya ortalama üstü bölüm var, diğerleri çok çok iyi zaten. Buzdolabıyla Hitler olmasa da olurmuş. Buzdolabı yine konsept olarak güzel bence, ama animasyonun az kullanılmasını beğenmedim, komple animasyon olsa daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Secret War yine izledim. Bayağı iyi ya cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Hitler'li ne gereksizdi ya asşdjsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 En iyisi beyond the aquila rift olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 On 23.03.2019 at 00:14, Natanyal dedi ki: oha çok iyiymiş yorumu öne çıkarmak. ibretlik olan şeyleri asmak gerek her bölümde harbi. gercek modluk bu degil. mod mod olsaydi bolumleri oylamaya acardi. sandik karar verirdi. bunlar degil forum, pisti masasini dahi kontrol edemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 En iyiye karar veremiyorum ben. 18 bölümden en az 7-8 tanesi falan birincilik için yarışır. Genel olarak daha geri planda olan Lucky 13, Shape-shifters falan gibi bölümler de tam benim damak tadıma hitap ettiği için çok beğendim mesela, veya Fish Night görselliği büyüledi. Olmasaydı da olurdu denecek tek bölüm Alternate Histories heralde. Hala çok güzel ama görece daha zayıf olan Blindspot, Dump falan dahi ortalamanın çok üstünde çok keyifli animasyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 On 22.03.2019 at 20:39, dasaaa dedi ki: yorumu nasil one cikartiyorsunuz lan? seçenekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 elder god tier: zima blue great tier: the secret war, sonnie's edge, three robots, lucky 13, aquila rift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 ilk 6 bölüme bakabildim. witness ile sonnie's edge güzeldi. diğerleri izletti işte öyle. yogurtlu bolum lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 suna puan yerine x dizisinden daha iyi ama y dizisinden daha kotu gibi rank verebilir misiniz. ona gore seyredelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 yaşamayanlardan iyi breaking badden kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Sihirli annemden iyi, The Wire dan kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Breaking Bad'den iyi, Buffy the Vampire Slayer'la kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 (düzenlendi) gossip girl'den iyi, girls den kötü Mart 27, 2019 Llama tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 son dönemde popüler olmuş oyun anime ne varsa onlara gönderme yapılmas çok hoşuma gitti benim. birisini izlerken starcraft izliyorsun sanki, diğerinde şu telltale oyunlarının çizgisi kullanılmış sanki onun bi hikayesini izliyorsun falan. bu güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 zima blue cok iyidi. 4-5 bolum kaldi ama cita buraya cikmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 14 Mayıs 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
goldbären tarafından paylaşıldı:
Ne akilli bir cocuk
Silphatos tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git