DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Anamlar aile apartmanında, bu ay 500 lira geldi, merkezi sistem ve hamam gibi oluyor en üst daireler bile. Önümüzdeki ay da büyük ihtimalle 750 falan verirler. Bizim de merkezi sistem, geçen ay 1100 falan verdik bu ay 1850 toplanacak. Buna bile razıyım açıkçası doğru düzgün ısınsın da. Annemlerin bu kadar düşük olmasının sebebi sanırım dedemin binayı yaparken malzemeden çalmaması, 7-8 yıl önce dış yalıtımın ve çatının elden geçmesi, kazan dairesi ve oradaki teçhizatın 3-4 sene önce komple yenilenmesi. 1-2 hafta önce bizim apartman toplantısı oldu (gibi ve ayak işleri bölümleri aklıma geldi, dumanlanıp koşarak gittim) aidatın yükselmesi gerektiği, bu kışı kurtarabileceğimiz ama seneye bu sistemin değişmesi gerektiğini falan söylediler. Madem böyle bi şey vardı 1-2 ay önceden söyleseydiniz de yaptırsaydık güzel güzel ısınırdık dedik, yönetici ve binanın eski sakinlerinin daireler diğer apartmana dayalı olduğu için "yaaani çok da acelesi yok zaten apartman da ısınıyo idare ediyoruz" gibi kaçamak cevaplar geldi. Lan ats*ki bizim ev 0 derece kendi evin 15-20 derece idare edersin tabii. Yaşlılarla dolu apartman da zormuş ya, bekar evimin apartmanı ankara gece hayatının ortasındaydı ama komşuluk "aga çok kokusu geliyor biraz havalandırın evi" seviyesindeydi :') 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 benim dediğim katsayılar ödeme miktarıyla alakalı değildi, belirtmemişim onu da öyle anlaşılmış. kwh olarak abartı bir sayı yazılmış faturaya. bir yerde kaçak olsa kokusu gelirdi diye tahmin ediyorum, sayaçta sıkıntı var sanırım, uğraştırcaklar durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 yaşlandıkça alkole tolerans düşüyor. Geçenlerde çok içtiğim bir gece düşüp kaşımı yardım, 3 sene önce de düşüp yarmıştım aynı yeri. Israrla o gözü çıkarmak için uğraşıyorum. Biraz detoksa girdim ama asla ama aslaaa durasım gelmiyor başlayınca. Yeter güzelleştim diye bırakamıyorum, viskiler, cinler derken blackout olana kadar devam. Tek önlemim içkiye 9-10 gibi başlamak, erken başlarsak 12-1 civarı blackout başlıyor. tek sorun bu da değil. Berbat giden bir ilişkim var. Ayrılmaya çalıştım olmadı, bırakıp gidince de tetikleniyorum ulan bu yaşa geldik hala bir ilişki oturtamadık diye. Yetmiyor tabii, çok savruk yaşıyorum, geleceğe dair asla plan, program yok. Kenarda bir şekilde para biriktirdim de kartlara borcum fazla. Tatiller vs derken aldı başını gitti. Alkolü azaltıp ciddi bir kalkınma planı yapmam lazım. Milleti görüyorum ev alıyor, araba alıyor. Çöp almaya bile elim gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 @xaty Cihaz yanlış okumuştur. Benim de başıma gelmişti. Bildirince tekrar ölçmeye geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2023 Düzgünce yazayım da yanlış anlaşılmasın. Benim başıma gelen durum cihazın sayacı yanlış okumasıydı. Mesela 6 üzerine toz gelince 8 okumuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Manual okuyorlar sanıyordum ama evet cihaz yanlış okunmuş bir şekilde, 500m³ fazla yazılmış. Duzeltecekler bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2023 cok fena dans edesim var hsonu iyi calan bi dj varsa yuppi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Ailem komşunun manyak oğluna çok yüz veriyor. Bu manyak herif bizimkilerden aldığı cesaretle bana sataşıyor. Biber gazı mı taşısam yoksa akışına mı bıraksam bilemedim. Bir de geçen bu manyağın bebişiyle halının üstünde yuvarlanıp oynadık ama halı yünmüş. Göbüşüm alerjiden kıpkırmızı oldu. Çok kaşınıyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2023 Dertler farkli boyutta ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2023 Çalışırken nasıl başka firmaya iş başvurusu yapıyorsunuz anlatsanıza bana. Mülakata çağırılınca nasıl izin alıp gidiyorsunuz falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 hastayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2023 uzun yol gitmek zulüm haline geldi niyeyse another yaşlılık alameti. işe yarayacak her şey de il sınırları dışında. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 Gizli, 09.12.2023 18:15 tarihinde dedi ki: Çalışırken nasıl başka firmaya iş başvurusu yapıyorsunuz anlatsanıza bana. Mülakata çağırılınca nasıl izin alıp gidiyorsunuz falan? İşim var diyip çıkıcaksın abi ne var? Herkes yapıyor. Bir ara beni linkedinden bize gel görüşelim diye darlayan rakip firma hr'cısı bir baktım bizim şirkete geçmiş, dedim hayırdır, dedi sa ben geldim. Normal şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Para üstünü alırken adamın eli elime değince utanıp kızardım artık nasıl bir yokluktaysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2023 acil milletvekili tanıdık gereken saatler gelmiş. ceo veya müsteşar da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 (düzenlendi) soyle bir gittim geldim tavsiye etmiyorum ikinci fotoda en arka soldaki benim Aralık 25, 2023 pascalnouman tarafından düzenlendi link ekleme 2 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Trafik kazası can sıkıcı cidden, fiziksel hasarsız atlatsan duygudurumu sarsıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 ben de şirket servisinde kaza geçirmiştim. çok can sıkıcı oluyor. çok geçmiş olsun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Geçmiş olsun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 gecmis olsun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Bir kaç gündür kaloriyi azaltmıştım. Hatun bir tepsi peynirli börek soktu gözümün içine 45 dk direndim. Gunkurusu attım kesmedi, karabuğday patlağı mıdır nedir ondan attım kesmedi. Börek hala masadaydi, çay da demlenmişti.. kaçınılmaz son tepsinin yarısını gömdüm. Şu an ceylan yutmuş yılan gibi yatıyorum. Çok pişmanım. Tek tesellim biraz daha vakit geçsin bı kaç egzersiz yapayım, hasarı azaltmaya çalışayım günnük. 7 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 (düzenlendi) Ben de 2 haftalık abur cubur arasından sonra dün gelen yılbaşı kutusunu patlattım saçma sapan toblerone falan yedim ya =( Bir de bugün ekip eventi var ev yapımı bir sürü kek pasta kısır şekli gömmeye devam. Kaç senedir yapmıyorum nerden estiyse ağzımdan magnolia çıktı, mahvoldum yapana kadar 20 tane çıkarabildim ama süslemesi hazırlaması falan büyük rezillikmiş. Neyse moral bozmadan yedikleri telafi ederek bol yürüyüş ve spora devam sonrasında. Aralık 27, 2023 Liebe tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 ortalama bir insani baskent ayazinda meh derecesinde sicak tutacak montu giydigimde sigir gibi terliyorum ortalama bir insani baskent ayazinda it gibi titretecek bir mont giydigimde ise terlemiyor fekat usuyorum kan da veriyorum yilda 4-5 defa kolesterol harici butun degerler normal ne olaplup acaba ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Noel Baba dan 4090 24 GB istedim. Getirmedi. CİMER e şikayet ettim. Şimdi o düşünsün .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar