Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 ben de girdim denedim. beklentimi çok mu yüksek tuttum bilmiyorum ama, aklımı başımdan almadı. ilk oyunda voice kullanan güzel bir teammate denk geldi. üçüncü olduk. sadece adamın peşinden gittim. son ana, daralana kadar uzaktaki düşmanların sadece seslerini duydum hep, blizz grafiklerine alıştığımızdan, öne çıkmayan etrafa mekana karışan player için farkındalığım yokmuş demek ki sdf Sesler harika. Sesler çok başarılı. komut/ping sistemi de olmuş. sesleri harika. tşk.
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 beleş battle royale için o milyon rakamları normal. beleş diye emulator ile pubg mobile oynayan bi sürü adam var yani. beleş olsun, BR olsun, çamurdan olsun. bir de bütün youtuber, twitch camiasına reklam bastırmış ea duymayan kalmadı tabi.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 forum yokken yeteri kadar hypelayamamıştık, devam.
µh Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Normalde battleroyale sevmem ama bu baya sardı. Oyunun hızlı akması ve hareketli kişilerin zor vurulması baya hoş olmuş, movement+aim eski tarz fpsler gibi.
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 29 dakika önce, µh said: eski tarz fpsler gibi. bunu bi tek ben söylemiyormuşum niye ise direk quek bir havası sezdim ben yüksek sensivitiyler
Aiko Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 gelip geçici bi oyun bu da. fortnite'ın büyükler için olanı gibi
Goering Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 bu oyun gelip gecici degil, season 1 bile baslamadi daha. anti-cheat vs. de yavas yavas geliyor. (zaten banliyorlar)
eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 fortnite - pubg bile gelip geçmediyse, bu zor gelip geçer
eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 o şekilde bakacaksak ooooooo işimiz var, gücümüz var, para lazım, müşteri yok
BarLOA Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 ölmüş adamı vuramadığım oyun, nasıl adamlar oynuyor anlayamadım.
Komodo Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Ben 3-4 kere girdim, beceremedim. Pubg yi de beceremiyorum zaten
Goering Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 battle royale olmasi disinda pubg ile alakasi yok oyunun. oyun dinamikleri ve silahlar + strateji baya farkli. aksiyon da ztn = pubg * 10
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 60 lvl'im bloodhound ve pathfinder oynuyorum, takım arkadaşı arayanlar varsa ekleşelim. Ben çok beğendim bunu gayet de oynuyorum. AAA BT bekliyorduk geldi işte.
Aiko Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 On 11.03.2019 at 15:39, Goering dedi ki: bu oyun gelip gecici degil, season 1 bile baslamadi daha. anti-cheat vs. de yavas yavas geliyor. (zaten banliyorlar) seneye bu mesajını alıntılayacağım dostum
sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 On 11.03.2019 at 10:07, Aiko dedi ki: gelip geçici bi oyun bu da. fortnite'ın büyükler için olanı gibi 50 milyon oyuncuya erişen bir oyun için "gelip geçici" demek baya talihsiz olmuş. Oyun çok çok çok iyi. Bütün BR oyunları arasında açık ara en tamamlanmış, en dengeli, oynaması en zevkli ve detayları en iyi düşünülmüş oyun. He ama tabi "gelip geçici" neye göre kime göre? Şu ankinden az oynanıyorsa gelip geçici mi olmuş olacak? Oyundaki ping sistemi, attachmentların otomatik yerini alması, takım arkadaşın ölse de tekrar kaldırabilmen, bi Overwatch kadar farklı olmasa da farklı class'lar olması, oyunun parkour'a izin vermesi ve hızlı oynanış tarzı. Bunlar inanılmaz büyük artılar ve çevremde istisnasız herkesin oynamasının sebepleri. Fortnite'ın büyükler için olanı diye aşağılamaya çalıştığın noktayı anlamadım. Fortnite zaten daha ufak yaşa hitap ettiği için aşağılanıyor, BR olduğu için.
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 BR pek türüm değil. PUBG hiç oynamadım. Sömestre'de yeğen misafirliğe geldi 4-5 gün eve. Gelmişken benim bilgisayarı da görünce kurdu Fortnite'ı. Gittikten sonra ben de bi deneyeyim dedim. Olmadı. Yok kule kur, yok adamı vur. Yaş 40, yetemedim gençlere. Sonra tesadüfen Apex'i gördüm. 2 haftadır falan ara ara takılıyorum. Bence dibine kadar eğlencesi var oyunun. Ha süper oyuncu muyum? Piiiy, 35-40 kill falan var. Bloodhound'dan başkasını da almıyorum mecburi değilsem. Mirage ile Caustic'i de açtım bu arada. Eğlenelim, hedefimiz 1554487000215 kill olmasın, bakalım dalgamıza diyen olursa ekleyin işte: Dandique
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Oyun her ne kadar eğlenceli olsa da çabuk bayıyor bence. Tek map olması, Peacekeeper dışındaki hiçbir silahın aman aman bir silah olmaması (bence) ve solo/duo girememek hoşuma gitmeyen yanları. Bir gaz başladım ama şimdi girmez oldum pek. Battle Royale'den gına geldi sanki biraz, onun da etkisi olabilir.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 ilk başlarda zerre beceremiyordum oyunu lvl20'ye kadar fln başsız tavuk gibi koştum şimdi zerre becerebiliyorum iyi kötü adam vuruyorum ekleyin origin adım kubariye geceleri fln atıyorum bol bol şampiyon oluyorum goygoyumdan ise asla eksik kalmıyorum
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Gene son 2 squad kaldık, attı oyundan. Şunu bi çözemediler ya.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 On 14.03.2019 at 09:19, -Deno- dedi ki: Peacekeeper dışındaki hiçbir silahın aman aman bir silah olmaması (bence) bu ne demektir ya asd
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Gerçek. Oyunda sniper ve assault rifle'lar son derece tirrek. Gamechanger olan silahların hemen hemen hepsi close range silahlar. Tabi AR ve sniper'ları tirrek yapan bir diğer sebep de oyunun fazla hızlı olması, koşup kaymalar, double jump'lar, abilityler derken adama doğru düzgün isabet ettiremiyorsun.
Öne çıkan mesajlar