Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom - 2019 (Netflix)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önyargılı olmayın, ben ilk iki bölümünü beğendim. Zombili film sevenlerin hoşuna gider. Zombiler dışında entrika da var. Zombi kral, ilk karısından olan veliaht prens, doğacak çocuğunu başa getirmek isteyen hamile kraliçe, onun yancısı vezir vs.
Mesaj tarihi:
dün ilk bölümü izledim. içerik ilgimi çekmedi zombi işlerini sevmediğim için genelde ama set güzel baya. kore ellerinden çıktığı belli.

bi de vaşovskilerin favorisi muşmula suratlı koreli kadın da oynuyo.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Zombi, Kore Tarihi, kılıç, çekik göz vs... derken millet dalga mı geçiyor böyle setting mi olur diyordum. 

Çocukları hanımı memlekete gönderince bir izleyeyim dedim fazla zamandan ötürü. Peşpeşe su gibi gitti dizi. 

Hane hep zombi filimlerinde arkadaş tanka nasıl giriyor o kadar modern silah var niye durdurulamıyor bu melet diye düşünüp dururken kılıçla zombilere karşı durmak. Ohh yeah işte şimdi zombi istilası nasıl yayılır şeklinde izledim. Zombi dönüşüm hızı War Z kıvamında elinde osuruktan silahlardan başka bi şey yok :D... Çok ön yargılıydım zombi sever bir insansanız kaçırmayın. 

Mesaj tarihi:

ben yazmayı unutmuş muyum bu başlığa derken izlediğim esnada forum kapalıydı diye hatırladım.

zombi meraklıları kaçırmasın. kore ortaçağ dönem dizisinin üstüne zombi eklemişler ve çok başarılı olmuş. ve çok heyecanlı yerde bitti, umarım uzun bekletmezler. amerika örnek alsın biraz zombi işinde korelilerden.

• 7 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Spoiler

Redditte yazdigina gore Kore`de unlu bit oyuncuymus o kadin. Ondan gostermisler. Onun harici iste o karakter artik her kimse yaymaya devam ediyor, kral olan cocuk da temiz degil.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

şimdi bitirdim ikinci sezonu, efsane olmuş. çekenin, oynayanın, yazanın ellerinden öperim. manwha uyarlamasıymış, hatta yazarın ilk işiymiş sanırım. animeini çekmediklerine şaşırdım. devam etsinler aynen böyle. ?

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...