sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 (düzenlendi) Zombiciler ekran başına. Mini kore zombili dombili dizisi çıkmış. izleyin beğenirseniz ben de izlerim Şubat 22, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 (td) küstah buzzkill postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 bunlar youtube'a her gün 3 video basan ergene döndü ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Çünkü content çıkartmazsa batacak. Büyümek zorunda. Büyüme durduğu zaman bitti. Bir yere kadar büyüyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 orta çağ dizisi diye geldim lül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 ben 4 bölüm izledim, gideri var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Önyargılı olmayın, ben ilk iki bölümünü beğendim. Zombili film sevenlerin hoşuna gider. Zombiler dışında entrika da var. Zombi kral, ilk karısından olan veliaht prens, doğacak çocuğunu başa getirmek isteyen hamile kraliçe, onun yancısı vezir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Hem zombi hem uzakdogu, izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 dün ilk bölümü izledim. içerik ilgimi çekmedi zombi işlerini sevmediğim için genelde ama set güzel baya. kore ellerinden çıktığı belli. bi de vaşovskilerin favorisi muşmula suratlı koreli kadın da oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 anime olan kingdom'ın live action'ı sandım. o da çıkıyormuş. https://www.youtube.com/watch?v=iS63u7GP0PE https://www.imdb.com/title/tt9099938/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Zombi, Kore Tarihi, kılıç, çekik göz vs... derken millet dalga mı geçiyor böyle setting mi olur diyordum. Çocukları hanımı memlekete gönderince bir izleyeyim dedim fazla zamandan ötürü. Peşpeşe su gibi gitti dizi. Hane hep zombi filimlerinde arkadaş tanka nasıl giriyor o kadar modern silah var niye durdurulamıyor bu melet diye düşünüp dururken kılıçla zombilere karşı durmak. Ohh yeah işte şimdi zombi istilası nasıl yayılır şeklinde izledim. Zombi dönüşüm hızı War Z kıvamında elinde osuruktan silahlardan başka bi şey yok :D... Çok ön yargılıydım zombi sever bir insansanız kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 ben yazmayı unutmuş muyum bu başlığa derken izlediğim esnada forum kapalıydı diye hatırladım. zombi meraklıları kaçırmasın. kore ortaçağ dönem dizisinin üstüne zombi eklemişler ve çok başarılı olmuş. ve çok heyecanlı yerde bitti, umarım uzun bekletmezler. amerika örnek alsın biraz zombi işinde korelilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 2. sezonu geldi sandim hareketlenince topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Dun hepsini izledim buradan gorup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2020 tam geçen hafta hadi gelse diyordum, 13 mart demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Bu dizide serefsiz cikan cok karakter vardi,tam tersi olan da. Hic birsey de hatirlamiyorum kesin ikinci sezon baslayinca cok kafam karisacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Guzel haber, bisey kalmadi 13 mart'a. Bozmadan devam eder umarim, misir alip izlemelikti tam ilk sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 cok iyiydi ben de bir hafta sonu tak diye bitirdim heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Ikinci sezonu bitirdim, bu adamlar cidden guzel yapiyor bu isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 çıkar çıkmaz 1 günde bitiyor 1 sezon... sezon sonundaki sahneleri anlamadım ben. aydınlatacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Spoiler Redditte yazdigina gore Kore`de unlu bit oyuncuymus o kadin. Ondan gostermisler. Onun harici iste o karakter artik her kimse yaymaya devam ediyor, kral olan cocuk da temiz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 şimdi bitirdim ikinci sezonu, efsane olmuş. çekenin, oynayanın, yazanın ellerinden öperim. manwha uyarlamasıymış, hatta yazarın ilk işiymiş sanırım. animeini çekmediklerine şaşırdım. devam etsinler aynen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 güzel sürpriz oldu, black summer ikinci sezonu hayalkırıklığı çıkmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar