reyou Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 bunasianaloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 paticik'e benim binam var diye ilan edicen diye sahibinden'e kadar uğraşmana gerek yoktu abi. direk başlık açabilirdin fatih'te binam var 4500 kira veriyolar ama ben 3500 istiyorum öyle de bi adamım işte diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 abi yillik yazinca senelik 3500 tl zanneder anadoludan bissuru insan soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 mokoko said: paticik'e benim binam var diye ilan edicen diye sahibinden'e kadar uğraşmana gerek yoktu abi. direk başlık açabilirdin fatih'te binam var 4500 kira veriyolar ama ben 3500 istiyorum öyle de bi adamım işte diye Bazen iş yerlerine binadan sorun çıkartabiliyorlar. Kiracı için rahat olacağını belirtmek istedim. Aksi bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Akirafes senin bi cemaatle falan bağlantın var mı? Süleymancı muhammedci bilmemneci misin? Ajan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 alınteri mi mirasyedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 fresia said: alınteri mi mirasyedi mi bir ihtimal daha var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 belirli bir dalda efsane iş yapmalık yermiş biraz kuzeyli ve asyalı sermaye ile sfdsgdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 balıkçılık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Bana ver avukatım ama ilk 6 ay kira ödemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Beyoğlunun en güzel abisi dedektif olarak kiralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Fatih'in en iyi ofisi daire olarak satılık olsa ilgilenebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Gözünü sevim düzelt abi ilanı. Resim yok bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Çok ilginç tanımadığım bir komisyoncu evin bende bile olmıyan fotoları ile ilan vermiş. ilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Riverwind said: Bana ver avukatım ama ilk 6 ay kira ödemem Ofisinin adresini yaz görüşelim. Gelip ziyaret edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 gelip gidene baksin is hacmini hesaplasin..iceride kopek var mi kontrol etsin..tasinir tasinmaz mallari hesaplasin..olasi icrada kac kira eder bir tartsin..normalde kac kira ,sana kac depositoya olur degerlendirsin..su anki buronun temizlik durumu senin bakimin hali hazirda is yerinde ayri bir temizlikci abla calistirip calistirmadigini gozlemlesin..ustune kayitli tapulari filan zaten sen gosterirsin sormadan.. sonrasi kolay..anlasirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 akirafes said: Çok ilginç tanımadığım bir komisyoncu evin bende bile olmıyan fotoları ile ilan vermiş. ilan Emlakcilar com yapiyor bu isi. Bir sekilde iceri giriyorlar ya da sahibindendeki diger ilanlari kopyaliyorlar. Gorunuse gore bir cezasi falan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 dana22 said: gelip gidene baksin is hacmini hesaplasin..iceride kopek var mi kontrol etsin..tasinir tasinmaz mallari hesaplasin..olasi icrada kac kira eder bir tartsin..normalde kac kira ,sana kac depositoya olur degerlendirsin..su anki buronun temizlik durumu senin bakimin hali hazirda is yerinde ayri bir temizlikci abla calistirip calistirmadigini gozlemlesin..ustune kayitli tapulari filan zaten sen gosterirsin sormadan.. sonrasi kolay..anlasirsiniz.. İşte doktor farkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 tinfoiller kafaya akirafes ninja iyi calismalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 bende ornek ilanimi koyayim bari zeytinburnu e5 de https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-kiralik-sahibinden-kiralik-plaza-ofisi-639412763/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 bunlar nasıl kiralar böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 akirafes said: Çok ilginç tanımadığım bir komisyoncu evin bende bile olmıyan fotoları ile ilan vermiş. ilan eee noluyo adam musteri bulunca? sana gelip, abi bak kaymak gibi musteri bulduk, bi sakal at da yolumuzu mu bulalim diyolar? emr-i emlak vaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 reyou said: akirafes said: Çok ilginç tanımadığım bir komisyoncu evin bende bile olmıyan fotoları ile ilan vermiş. ilan eee noluyo adam musteri bulunca? sana gelip, abi bak kaymak gibi musteri bulduk, bi sakal at da yolumuzu mu bulalim diyolar? emr-i emlak vaki. "abi orası tutuldu yakınlarda başka bir yer var orayı göstereyim" falan diyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Evet komisyoncular bu taktiği çok yapıyor. Hatta bir çok kez hayali yeri koyuyor satışta olmayan müşteri çekmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Ben genelde kurumsal veriyorum dükkanlarımı. Ama işte daire olunca zor kiracı bulmak. En son ziraat ve bim'e verdim yeni satın aldığım iki dükkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar