nuwa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 böyle bir durumda hukuken ulaşıabilme durumu var mı bunu yapana? sahte hesap vpn tor, hesap silme gibi şeyler kurtarabiliyor mu?
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Var da ulaşılır mı belli olmaz. Suç duyurusunda bulunmak bedava.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 detay @senko gel anlat kardeşim sen de hadi
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Nesini merak ettin ki jenerik kıskançlık krizine giren birisi eski sevgilisine public mesaj atmıştır onun SO'sunu aldattığını ima edecek şekilde, bir yandan da özelden tehdit etmiştir seni başkasına bırakmam gibisinden.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 "Böyle bir şey yapacam da yakalarlar mı ki beni, sakata gelmeyelim?" gibi anlaşılıyor şu anda topik
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 mesaj atarken reise laf sikistirirsan ertesi sabaha polis belirir kapinda, yoksa biraz zor
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 İlk sayfaya yetiştim umarım. edit: FAAAAAAAAAAAAAAAAAAK
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 ikinci sayfada so'nun gizemi cozumlenecek
nuwa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 böyle bir şeyi yapan ya da yapacak ben değilim. bir arkadaşım manasında da demiyorum. bana da yapılmadı. sonuç çıkar mı onu merak ediyorum. herkes tanıdığı bildiği yerlere soruyor aramızda çok avukat olduğu için buraya sormak istedim. arkadaşımın sözlendiği biri var. ve eski takıntılı biri kızın sözlendiği adamın ailesine sahte mesajlar atıyor bugün. evli biriyle ilişkisi var alacağınız kızın diye. daha önce sms olarak aleni tehditte de bulunmuş ve sms'te duruyor. ölüm vs değil. çevrene tanıdıklarına ulaşırım diye bir sms. ama bugün bu şüpheli kişinin annesi ile iletişime geçiyor arkadaşım ve çevresi. şüpheliyle kız da bizzat konuşuyor. yapmadığını söylüyor çocuk böyle bir şey. daha önce vukuatı var ama. "oraya geleceğim" gibi bir mesajı var. şu an en güçlü ve tek şüpheli bu çocuk. adı okulu her şeyi biliniyor zaten. yapmadım dese bile yapmış olsa bir şekilde sonuç elde edilebilir mi onu merak ediyorum.
masa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 güzelce dövsünler, uslanır. böyle olaylarda dava filan saçmalık, bir işe yarayacağını da düşünmüyorum.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 abi gidin ağzını burnunu kırın ya niye herşeyi internete soruyorsunuz.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Goering said: suc unsuru yok toplumumuzun ve ailelerimizin organik dokusuna ve genel ahlaka aykırılık bik bik diye de mi suç unsuru yok :( imamizer said: abi gidin ağzını burnunu kırın ya niye herşeyi internete soruyorsunuz. also, this fdhgjs (tu)(tu)
Öne çıkan mesajlar