nuwa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 böyle bir durumda hukuken ulaşıabilme durumu var mı bunu yapana? sahte hesap vpn tor, hesap silme gibi şeyler kurtarabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 firssstttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Var da ulaşılır mı belli olmaz. Suç duyurusunda bulunmak bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Olayın içeriğini merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 detay @senko gel anlat kardeşim sen de hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Nesini merak ettin ki jenerik kıskançlık krizine giren birisi eski sevgilisine public mesaj atmıştır onun SO'sunu aldattığını ima edecek şekilde, bir yandan da özelden tehdit etmiştir seni başkasına bırakmam gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 SO ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 suriye ordusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 f5 f5 f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 "Böyle bir şey yapacam da yakalarlar mı ki beni, sakata gelmeyelim?" gibi anlaşılıyor şu anda topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 mesaj atarken reise laf sikistirirsan ertesi sabaha polis belirir kapinda, yoksa biraz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Olayı anlat çözelim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 significant other = so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Siege onager = so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 evlenmek in 2k19 LUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 İlk sayfaya yetiştim umarım. edit: FAAAAAAAAAAAAAAAAAAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 ikinci sayfada so'nun gizemi cozumlenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 So so so ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 post kasmayın garbage’a gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 anlaşıldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 böyle bir şeyi yapan ya da yapacak ben değilim. bir arkadaşım manasında da demiyorum. bana da yapılmadı. sonuç çıkar mı onu merak ediyorum. herkes tanıdığı bildiği yerlere soruyor aramızda çok avukat olduğu için buraya sormak istedim. arkadaşımın sözlendiği biri var. ve eski takıntılı biri kızın sözlendiği adamın ailesine sahte mesajlar atıyor bugün. evli biriyle ilişkisi var alacağınız kızın diye. daha önce sms olarak aleni tehditte de bulunmuş ve sms'te duruyor. ölüm vs değil. çevrene tanıdıklarına ulaşırım diye bir sms. ama bugün bu şüpheli kişinin annesi ile iletişime geçiyor arkadaşım ve çevresi. şüpheliyle kız da bizzat konuşuyor. yapmadığını söylüyor çocuk böyle bir şey. daha önce vukuatı var ama. "oraya geleceğim" gibi bir mesajı var. şu an en güçlü ve tek şüpheli bu çocuk. adı okulu her şeyi biliniyor zaten. yapmadım dese bile yapmış olsa bir şekilde sonuç elde edilebilir mi onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 suc unsuru yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 güzelce dövsünler, uslanır. böyle olaylarda dava filan saçmalık, bir işe yarayacağını da düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 abi gidin ağzını burnunu kırın ya niye herşeyi internete soruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Goering said: suc unsuru yok toplumumuzun ve ailelerimizin organik dokusuna ve genel ahlaka aykırılık bik bik diye de mi suç unsuru yok :( imamizer said: abi gidin ağzını burnunu kırın ya niye herşeyi internete soruyorsunuz. also, this fdhgjs (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar