Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Protector - Netflix


khalad

Öne çıkan mesajlar

o kadar abartılacak kadar kötü değil. bitirdim bu arada. tamam çok çok daha iyi olabilirdi ama sci-fi sektörüne adım atışımız netflix sayesinde. eğer bu dizinin ikinci sezonu için adam akıllı bir yönetmen ile anlaşılabilirse çok daha iyi bir iş çıkabilir.

Dip Not: keşke Çağatay'ın rolüne başkasını bulsalarmış. adam itici geliyor bana
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu manken oyuncu furyasında açık ara kendini en çok geliştiren kıvanç oldu ki en kötüsü oydu başlarken. baya sırıtmayan, hatta rolüne göre iyi performanslar verebilen bi adam oldu. helal olsun, yakışıklıyım diye onun altına sığınmadı.

diziye gelirsek BOK ÇUVALI. kusura bakmayın, hiç imtiyaz veremem. 3 bölüm izledim, bitiririm de çünkü bölümler fln çok kısa, yanda ps4 oynarken kenarda ses yapsın diye bitiririm. başka türlü bitmez.

eksiklerini saymakla bitmez.

- yönetmenlik ve kurgu felaket. rts'de 2 sene okumuş ve giriş derslerini almış biri olarak bile teorideki çok basit şeylerin uygulanamadığını görmek çok acı ya. üstelik iyi bütçesi olan bir dizi. ortalamaya hitap eden dizi yapabilirsin, diyaloglar ve senaryo kontrolünde olmayabilir ama senin bu kadar rezalet geçişler, yönetmenlik yapmaya hakkın yok.

- oyunculuklar okan yalabık dışında kötü. hazar ergüçlü'nün ilk bölümün sonunda çağatay'ı dövdükten sonra eliyle toz silkme sahnesi var. cringe'lerden cringe beğen, ben utandım yemin ediyorum. yönetmen falan napıyorsun dememiş mi o kıza. çağatay ulusoy da baya vasat ama hazar ergüçlü dizinin açık ara en kötüsü. nbc bunu kimin torpiliyle oynattı acaba ahlat ağacında.

- diyaloglar... abi dediğim gibi genel kitleye hitap edebilirsin ama bu kadar vasat olmamalı ya. neyse yine bu en son takılacağım şey herhalde, daha kötüsü var çünkü, o da senaryo.

- ok, süper kahramanımsı dizi. ok, istanbul'u tanıtalım worldwide project. ok tamam, formüllere göre gidersin de... bir karakteri paldır küldür motivasyonunu anlatmadan yüksek perdeden diziye sokuyorsun, o duyguların hiçbiri bana geçmiyor ki. muhafız ilk yarım saat manevi babasına sallayıp duruyor, aralarındaki ilişkiye dair doğru düzgün bir şey yok. adam ölünce (spoiler saymıyorum ilk bölüm zaten) triplerden tribe giriyor. işin daha kötüsü elemanın baba dediği adam ölmüş, oradaki diğer karakter sen muhafızsın ölümsüzler var falan diyor. abiiiiiiiiiiiii.

- aksiyon sahneleri, efektler patates ötesi patates. imkan falan demeyin, 90'lı yıllarda değiliz. gayet temiz işler çıkartan türk yapımları var teknik olarak. bahane değil bunlar.

- dizinin tek iyi yanı en başta dediğim gibi kısa olması lol. 30-35 dakikalık bölümler var. zaten dizi gibi değil arka arkaya ekleyip film gibi çekmişler. bölümlerin kendi içinde hiçbir yapısı mapısı yok. dümdüz 400 sayfa senaryo yazıp yardırmışlar bildiğin, kurgu hak getire.

diziye FARKLI BİR ŞEY DENEMİŞLER torpiliyle bile verebileceğim puan: 4/10.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu diziye iki açıdan bakılabilir.

Yabancı dizilerle kıyaslarsak, bazılarının söylediği kadar berbat bulmadım ama vasat; bunun yerine başka bir dizi seyretmeyi tercih ederim.

Normal televizyon kanallarında yayınlanan Türk dizilerini ise döver. En azından gayet hızlı akan bir dizi. Mesela senaryoyu sündürmek için yapılan uzun ve anlamsız bakışmalar yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hızlı akması televizyonda yayınlanmaması yüzünden. akmazsa geçip gidiyorsun zaten ben ilk bölüme az baktım sonra atladım son bölüme, sıçanzi olduğunu gördüm ve zaman kaybetmediğim için mutluyum. türkiyeden süper kahraman dizisi çıkar, filmi çıkar, çizgi romanı çıkar. bekleyin sadece zaman gerekiyor böyle şeylerin gelişmesi için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...