Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Oyunu alacak param var oynayacak aleti alacak param yok :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 ortaokuldaydım sanırım müzik kasetini almıştım, tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Trailer tam fanservice ya. PS4 ile PC arasında inanılmaz fiyat farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Western devs in a nutshell olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 rofl, oturdum 1dk güldüm şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2019 mileena da yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Ben pre order vericem birazdan. Oyunda microtranactions olacakmış ama sadece kozmetik amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Premium mu alsam normal mi acep. Ekstra karakterler değiyor mu? 10 senedir MK serisini oynamıyorum rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Ben de emin olamadım ama 144 TL fena değil yeni çıkan triple A oyun için. Kozmetik ağırlıklı olsa da DLC'lere erken erişim falan da var. @Celtics oynayalım olmazsa beraber, Tekken gibi olursa matchmaking'i Mk'nın sıçar çünkü ranked'de. PS 4'e de almam çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 microtranactions gameplayi cok etkilemiyor extra skin geliyo 1-2 tane early release falan verirler ilerde freddy kruger fan favourite bisi eklerer cok para verilesi bi franchise degil bence MK X oynuyorum ben hala. aman aman oyun aldiracak bi story derinlikte yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Benim çekincem üstteki mesajda dediğim gibi matchmaking. Adam bulamıyor, zaten dövüş oyunlarını PC'de birkaç ay sonra çok sevenleri oynuyor bir tek, herkes konsolda devam ediyor. Ama o kalan küçük kitleyi de bir türlü eşleştiremiyor olması sinir bir olaydı Tekken'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Bu oyunlari arkadasinla oynayacan zaten netten fln olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Sen konuşma ordan sincap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 konsullarla crossplay olsa iyi olurmuştu da, sony yıllar sonra zar zor roket ligine izin verdi. lolbox falan hani bi ihtimal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 80'e normal edition aldım ben bu %20 indirimli satan key seller'lardan bakalım. sadece story oynasam değer zaten. biraz da online takılırım. ek karakterler pek cezbetmedi beni. çok sevdiğim bir şey gelirse tek tek alırım, pahalı olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 off ıslandım çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 müzik direk hype. yıllar geçse de değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 var mı şarkının dl link eski versiyondan gına geldi 20 yıldır ama best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 abi ne kitana NE KADAR KÖTÜ olmuş ya kitana değil yani. öyle bir kitana olamaz. masum japon kız suratlı kitana mı olur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 noob saibot a çalışmışlar full gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 TEST YOUR MIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 (düzenlendi) 22 saat önce, Xenus dedi ki: fuking finally Nisan 19, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 kollectors editon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar