pontipati Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Merhaba dostlar, Küçüklükten beri eziyet çektim ben. Dışarda ezildim, eve geldim evde ezildim. Cebimde para olmazdı, üniversitede bile evden yemek götürürdüm. Garsonluk da yaptım, inşaatta da çalıştım. Akşamları her dışarı çıktığımda evde hesap verir, sigara içtiğimi saklardım. Kardeşlerimi yalnız bırakmak istemediğimden, cesaret de edemediğimden evden ayrılamadım. Şimdi Allah a şükür ortalama bir maaşım var. Kiramı verip dışarı çıkabiliyor kimseye hesap vermiyorum. 2 kardeşimi de yanıma aldım, evdeki zulumden uzaktalar... Deli gibi sevdiğim bir kız arkadaşım da var. Sorun şu ki mutlu değilim. Geçmişimi düşünüyorum, şimdiki durumumla karşılaştırıyorum şaşırıyorum. Yapmayı isteyip yapamadığım hemen her şeyi yapabilecek durumdayım. Olabildiğince özgürüm. O kadar şeyden sonra hadi mutlu ol diyorum, olmuyor. İnsanlarla çok konuşmuyorum, dizi, film izleyip beynimi uyuşturuyorum. Ne yapmalıyım dostlar? O kadar çabam boşuna mıydı? Enerjim mi kalmadı artık? Benim sorunum ne? Sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 mutluluk amaç mı ki? belki de olay mutlu olmayı denemeyi bırakmaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 derhal uzun süreli bi ülke içi kamp ya da gücün yetiyosa yabancı ülkere böyle kampçı kafasında seyahat yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 yorulmuşun abi, tatil. bi de biraz daha canlı sosyal yaşantı. toparlarsın kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Geçmişi düşünme. Bazı şeyler zamanında yapılınca güzeldir. Önündeki hayata bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Kız arkadaşın ile sosyal aktivitelerini arttır, ortak çevreniz ile daha sık görüşün. Ben yapmıyorum pek ama sen yap; kitap oku. Üzerine konuşacak, tartışacak konuları arttır hayatındaki. Oyun oyna. Güzel deşarj eder adamı. Spora git, mümkünse sporda derslere katıl ki insanlarla iç içe ol. Geçmişi de seni rahatsız edecek kadar kötü şeyler olduysa unutmaya çalış. Hayret etmene gerek yok, ne güzel bir şeyleri rayına oturtmuşsun işte. Sinemaya git, sosyalleş, fırsat buldun mu bütçene uygun tatil planları yap kız arkadaşın ile. Kardeşlerini de yakınında tutmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Direk psikolog, şöyle yap böyle yap tavsiyeleri bi işe yaramayacak. Yüzlerce sayfa da herkes kendi hayatını anlatır şimdi şöyle yap geçer böyle ol düzelirsin bilmemne. Mümkün değil, travmatik geçmiş hayatını arkada bırakabilmek için profesyonel yardım alman gerekiyor. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Zor sorular, bu kadar uzaktan cevap vermemiz de zor. Yalnız mutluluk belirli kriterleri yerine getirince ulaşılan bir hedef değil, hatta daha çok süreç mutluluk veriyor. Onu söyleyebilirim. Belki sosyal ilişkilerini kuvvetlendirmeye çalışabilirsin. Kız arkadaşınla ortak bir şey yapın, insanlarla tanışın. Ama dediğim gibi seni tanımadan vereceğimiz tavsiyelerin anlamı az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 insanların hedef koymaları genelde x konumuna ulaşacağım oluyor. x konumuna ulaştıklarında o konumun tatminini yaşayıp bittikten sonra şimdi hangi konumu hedefleyeceğim diye düşünüyorlar. boşluğun sebebi o ara kısım. x konumuna ulaşmışsın y için bir konum hedefi koyman gerekiyor. y konumuna ulaşırken de ulaşırsam z konumu ne olur diye düşün biraz daha komplike hublardan oluşan yaşam iyidir. bazen geçtiğin noktalar çabana göre yoruyor ama yapacak bir şey yok bunlar doğal şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 İnsanlığa küskünsün belki de biraz. Bilinçaltında büyük çoğunluğun bok olduğunu düşünüyorsun, bu seni uzak tutuyor ve pek haksız da sayılmazsın. Ayrıca muhtemelen yaşanmışlıklardan ötürü genel olarak savunma/hayatta kalma modundasın ve bu da seni tedbirli, şüpheci, gergin ve kaygılı yapıyor olabilir. Bir de üstüne kız arkadaşının ve kardeşlerinin de sorumluluğunu, savunmasını üzerinde hissediyor olabilirsin. Bu da ilave bir yük. Sandığın kadar özgür değilsin yani muhtemelen ve bu içten içe boğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 psikologla degil de psikiyatri uzmanıyla bir görüş. Şu an yaşadığın bu mutsuzlugun gecmisle hicbir alakası olmayabilir. Kendini de o şekilde yanlış yönlendirme. Tedaviye başlayıp toparlarsın kısa sürede. Geciktirme ama bir an once git. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 illa ki öleceksiniz yahu kasmayın bu kadar. tüm sevdikleriniz de ölecek. onların sevdikleri de ölecek. tavsiyelerin hepsi immortal tavsiyeler. anlık hedonizmle günü geçiştirin. pizza4life... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Bir zamanlar ben de senin gibiydim, sonra dizime ok yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Mesain kaç saat? Haftalık izin var mı? Çalışma saatleri kaçla kaç arası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 bence sorun income. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 goldbären said: illa ki öleceksiniz yahu kasmayın bu kadar. tüm sevdikleriniz de ölecek. onların sevdikleri de ölecek. tavsiyelerin hepsi immortal tavsiyeler. anlık hedonizmle günü geçiştirin. pizza4life...(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 höpönöz ölcöksönöz pözza yiyön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Para pulla alaksi oldugunu sanmiyorum. İnsan Olmak diye bir kitabi var Engin Gectan'in. Benim tavsiyem o kitabi okuman. Ailevi durumunun hayatini nasil sekillendirdigini ve su anki hislerini anlaman icin bayagi faydali olur. Kitabi okuduktan sonra da iyi bir psikologa gitmeni tavsiye ederim. Yuksek ya da doktora nerede yapiyorsun bilmiyorum ama iyi bir okulsa psikoloji servisine basvurmani tavsiye ederim. Sagda solda bulacaklarindan daha faydali olcaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 bence OP guzel bir manti yememis acibadem has manti, butun dertlerinizin cozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 hayatına bir pürüz ekle. http://www.youtube.com/watch?v=C73183abxRc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 axedice said: Direk psikolog, şöyle yap böyle yap tavsiyeleri bi işe yaramayacak. Yüzlerce sayfa da herkes kendi hayatını anlatır şimdi şöyle yap geçer böyle ol düzelirsin bilmemne. Mümkün değil, travmatik geçmiş hayatını arkada bırakabilmek için profesyonel yardım alman gerekiyor. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Sorununu geçiştirmek istiyorsan psikoloğa git çok faydasını görürsün. Kökünden çözmek istiyorsan önünden bile geçme. Sorununu bir daha hiç bir zaman çözemeyeceğin hale getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Huzur kitle katliamındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 vurdur denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar