MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 yok gross üzerinden anlaşıyorum zaten. belirli destekleri var, sağlık tarafında da olmak üzere. sadece income tax'in ne kadar etkileyeceğini tam anlamadım, ya %32 ya %40 internette çok farklı çıkarımlar var. son görüşmede sorup öğreneceğim onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Nerde iş buldun len? 2500 euro grosssa baya az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Polonya için gross gene gayet iyi. tek başına yaşarsın gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 net ya. gross düşünce işte. daha anlaşmadık zaten durun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Oom gogogo polonya lan cennetin bi lvl dusugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 olm niye anlamıyorsunuz adamı bi türlü. anlaştığı para takriben 2500 net ediyor ama gross anlaşacak df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 hay yaşa asdfds şu bile yeter aslında da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 allah bu saatten sonra bi de teror saldirisi verip sikinti cikarmaz polonya'ya, yillarca cektirdi yeterince =< maas hic dert degil, zaten baska yere atlarsin sonra np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 polonya fahri büyükelçisi misha cross'un son açıklaması da çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 aquila said: maasla zengin olmak ne lan enayi misiniz asdf. En güzel açıklama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Zengin olmak isteyen Avrupalılar da ABD'ye gidiyor öyle takılıyor genelde, Avrupa tam orta sınıf masterrace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 ZaugnaKhaldun said: OFF AKLIM ÇIKTI :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 deadwoll said: Hayata nereden baktığınıza, nasıl ve ne imkanlarla yetiştirildiğinize bağlı pek çok şey. Benim babam esnaftı, zengin de değildik fakir de değildik. Şimdi ben devlette çalışıyorum, fena da kazanmıyorum (9k kazanamıyorum QQ) ama çocukluğumdakinden ya da ilk gençliğimdekinden daha rahat yaşıyorum. Herhangi bir mağazaya girip istediğimi alabiliyorum, şu an istesem gidip arabamı değiştirecek durumdayım, beş kuruş borcum yok herhangi bir yere. Haftada 2-3 gün dışarı çıkıp Eskişehir'de artık lüks yer neresiyse orada dilediğimce yiyip içebiliyorum. Ama rahat yaşama anlayışım, amerikalılardan oldukça farklı. Tüketime dayalı bir hayat sürmüyorum. Arabamdan çorabıma her şeyi temiz ve düzgün kullanıyorum. Aynı anda PS4, Xbox, Switch, PC vs. alıp Iphone'un son çıkanını peşin parayla alabilecek olsam da almamayı tercih ediyorum. Müzik dinlemeyi çok sevsem de 10 tane kulaklık almıyorum mesela şu türü şu kulaklıkla dinliyim vs. diye. Bilgisayar oyunlarına da para savurmuyorum, çünkü oyuna ayırabileceğim süre belli. Belki babam esnaf değil de beyin cerrahı, fabrikatör vs. olsaydı rahat yaşama anlayışım çok daha farklı olabilirdi. Sonuçta bu göreceli bir şey. Göreceli olmayansa içinde yaşadığımız coğrafya ve içine doğduğumuz kültür. Türkiye veya Avrupa'nın pek çok yerinde bir Amerikalı gibi yaşamanız mümkün değil. Ekonomik sistem tüketim merkezli değil çünkü. Ayrıca artık ailenizle yaşamadığınızdan onların imkanlarına da sahip değilsiniz. O yüzden anlayışınızı kendi imkanlarınız çerçevesinde gözden geçirmeniz de oldukça önemli. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Ya onu bunu boşverinde yeni zamli elektrik faturasi geldi. Arkadas bu nedir ya.. 1+1 ev tek kisiyim sabah 7 de evden cikarim aksam 6 da gelirim. Haftaici aksamlari 5 saat elektrik kullanırım. Haftada 1 kere camasir ve bulasik makinesi çalışır o kadar. 89tl elektrik faturasi geldi. Sıradan bir ev haniminin olduğu cocuklu bir aileye ne kadar geliyor elektrik 250tl falan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 baya az gelmis sana soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Abi 90tl tamam kimseyi çökertecek para değil ama hani diğer durumlari düşündüm. Dedigim gibi tek kisiyim 1 tane ampul 1tv calisiyor. Oda aksam 6 dan gece 12 e kadar. E ev hanimi olsa eşim, tum gün evde tv acik sürekli bir camasir ve ütü hali falan + çocuk rahat 250 300u görecek galiba. Herkeste mi durum aynı bana mi kazık geldi bu ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 stormeagle said: Ya onu bunu boşverinde yeni zamli elektrik faturasi geldi. Arkadas bu nedir ya.. 1+1 ev tek kisiyim sabah 7 de evden cikarim aksam 6 da gelirim. Haftaici aksamlari 5 saat elektrik kullanırım. Haftada 1 kere camasir ve bulasik makinesi çalışır o kadar. 89tl elektrik faturasi geldi. Sıradan bir ev haniminin olduğu cocuklu bir aileye ne kadar geliyor elektrik 250tl falan mi Oo keke ne yaptın çengel mi attın trafoya 89 tl fatura nedir, default 175 tl den başlıyor normal faturalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 bu ay 100 ü geçtik biz mşllh 2 kişiyiz, 12+ saat pc ve tv çalışıyor çamaşır bulaşık vs günlük yazlığa gidince bile 50 60 geliyordu piyasa coşmadan önce elektriği okuyan tam bir oç evladı sanırım burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 200 ustu -10 50 arasi-..buzdolabi derin dondurucu 3 televizyon-arti receiverleri-ort 3 saat gun-, kombi ,surekli calisan 1 bilgisayar sarjda duran 1 laptop gunluk calisan bulasik makinesi,haftada en az 5 6 kez calisan camasir makinesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 stormeagle said: Ya onu bunu boşverinde yeni zamli elektrik faturasi geldi. Arkadas bu nedir ya.. 1+1 ev tek kisiyim sabah 7 de evden cikarim aksam 6 da gelirim. Haftaici aksamlari 5 saat elektrik kullanırım. Haftada 1 kere camasir ve bulasik makinesi çalışır o kadar. 89tl elektrik faturasi geldi. Sıradan bir ev haniminin olduğu cocuklu bir aileye ne kadar geliyor elektrik 250tl falan mi Ben migren hastasıyım, ışık yakmıyorum, karanlıkta takılıyorum sürekli. Televizyon falan da izlemiyorum. Evde çoğu zaman telefon bile şarj etmiyorum hatta. Haftada bir süpürge, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi çalıştırıyorum. Sürekli çalışan şeyler de buzdolabı ve modemden ibaret. Her ay 100 lira üstü ödüyorum sdfk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 yakında black mirrordaki gibi elektrik üreticek heralde herkes evinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 deadwoll said: stormeagle said: Ya onu bunu boşverinde yeni zamli elektrik faturasi geldi. Arkadas bu nedir ya.. 1+1 ev tek kisiyim sabah 7 de evden cikarim aksam 6 da gelirim. Haftaici aksamlari 5 saat elektrik kullanırım. Haftada 1 kere camasir ve bulasik makinesi çalışır o kadar. 89tl elektrik faturasi geldi. Sıradan bir ev haniminin olduğu cocuklu bir aileye ne kadar geliyor elektrik 250tl falan mi Ben migren hastasıyım, ışık yakmıyorum, karanlıkta takılıyorum sürekli. Televizyon falan da izlemiyorum. Evde çoğu zaman telefon bile şarj etmiyorum hatta. Haftada bir süpürge, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi çalıştırıyorum. Sürekli çalışan şeyler de buzdolabı ve modemden ibaret. Her ay 100 lira üstü ödüyorum sdfk. anaa better call saul, sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2018 Onu izlemedim ya, referansı anlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Bone said: 1TB 12.9 inch iPad Pro ne kodluyor abı bunla insanlar? bence garip olan bu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar