Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Abi tamam biz gelmeyiz istemiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 @Xenocideben saphyr, ama çok aktif oynayacak 7 kişi varsa np. ne kadar oynarım bilemiyorum bakalım 24 oldum bugün. klan için premium currency lazımmış galiba ama oyun içi ondan kazanılıyor mu klan açtıracak kadar, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 To create a Clan, you will need to pay 100,000 Gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 dün denemiştim 3000 plat istedi, ya millet ağladı sonradan 100k gold yaptılar veya bende o kadar gold yoktu platinumdan yazdı orb/plat ingame kazanma olanağı yokmuş bi de lel Eternal Orbs is a Premium Currency in Diablo Immortal. This means that there is no way to farm Eternal Orbs at all. Instead, you will need to head to the in-game shop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 O kazıkmış işte, bu tarz mobil oyunlar prem currency sınırlı da olsa achilerle, loginlerle, event ödülü filan diye veriyor. Biriktirirsen azimle istediğin 3-5 şey alabiliyorsun zamanla. Hiç vermemek büyük cimrilik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 11 saat önce, Xenocide dedi ki: Annen Inc.'ye request atanlar nicklerini yazabilir mi ya, çok random request var kim kim çözemedim, bi scalanovayı çözdüm sdfg haa bu arada benim açtığım şey warband, 8 kişilik player grubuymuş, bi de clan var ben clan açtığımı sanıyorum sdfkcnvxmxx o nasıl açılıyo bilmiyorum ahaha netice olarak max 8 kişi alabiliyomuşum. ben attım. belial karakterin nicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Path of Exile varken mobile oynamayacaklar için bir anlamı var mı bunu oynamanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 kimse oynamaz bunu hype var diye girdi millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 standart kore mmo'su işte, diablo ismiyle milleti sağacaklar göya da bence yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 hmmm verdigim bilgi yanlis herhalde cunku 113k gold var ama 3000plat istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 klan var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 daily activity tamamlayınca 300 platinum veriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Pcde "sequence lost" gibi bir hata aldım iki kere riftlerde, ekranda harita falan yokoldu. Daha beta olduğundan normaldir dedim:D Pc, telefon, ipad denedim. En rahatı ipad gibi geldi de discord falan nedeniyle pcden oynuyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 (düzenlendi) 90k$ iyimis lol para odemek istemeyenler icin grind gunluk oynama ile 12+ yilmis bu arada sdfs Haziran 4, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Ben bu kadar oynanmasina bile sasirdim acikcasi ya. #deadgame when Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Telefonda hiç bu tarz oyun oynamadığımdan merak edip indirdim. 5dk falan oynadım sarmadı. PCde oynasam sarar mıydı yine sarmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 telefonda boyle binlerce oyun yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 ama deckard cain yok onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Ben de kakamı yaparken oynamak için bi indirdim telefona ama o kadar da sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Yaptın mı peki kakanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Raid masallah wipe fest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 lvl 60 yaptım bu sabah.hell 1 sevıyesınde oyun barız daha ıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 P2W olmasa d3 den daha iyi oyun. o kadar cok sey var ki insani uzunca sure oyalayacak ama P2W bazi kisileri irite edecektir. hardcore vs ya da yarismaci ruhlulari. aradaki farki normal oyun ile kapamak imkansizmis cunku. bir cok diablo faninin videosunda acikca dile getiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 açtım klan gelin, xenonun dandik inaktif warbandinden de çıktım kendiö açtım bi tane, random elemanlarla 10dk da 1k kill aldık camp açmak için asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 d3’e kıyasla çok zayıf bulduğum iki yönü skill rune olmaması ve anlamlandıramadığım attribute ve itemization oldu. skill seçeneği var ama bunları modifiye edememek zayıflık, marvel future revolution’da var mesela çok iyi. öte yandan statlar bir garip, 7000 hp var sonra giydiğin rare 90 can ekliyor filan. item buluyorum bir gelişme hissetmiyorum. charsi’de yüz tane upgrade yapmadan fark oluşmayacak mı yani, saçma. konu d2&d3 rehash gibi henüz ama onu dikkate almadım pek zaten, seslendirmeler iyi. animasyonlar iyi. model ve kaplamalar eski kalmış ama ya da patates telefonlar bile oynayabilsin diye bilerek belki. ama patates telefonlu adam zaten 1500 liralık currency alamaz. fakiri hedefleyeceksen yanlış monetization. zengini hedefleyeceksen güncel poligon ve doku çözünürlüğü kullan. marvel future revolution net eziyor grafikte geçen yıl çıktığı halde. singleplayer normali oynarıp kenara koyarım herhalde çünkü oyun bayağı mobil form faktörde diablo oynamak için, d3 var duruyor zaten. onun üstüne konan birşey göremedim kozmetik seçenekler hariç. umarım d4’te geriye gitmezler gene tek premade suratlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar