Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 ya yazmayı unutmuşum arthas'ı ne kötü yapmışlar lan vay anasını be wow'daki cutscene'de daha güzeldi ya resmen, abidik gubidik bişey olmuş burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 wow un hikayeyi rts halini yapsalar bile yığınla alacak adam var yahu :) Asıl gidipte wow un ilerisi için aha hikaye böyle gelişiyor diye w4 de yeni bir şey hayatta yazmazlar. Wow u niye baltalasın adam yapacaksa wow da geçen hikayeyi işler anca o da gayet oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 ben wowdaki hikayesini hiç bilmiyorum. oynamadım çünkü. rts yapsalar alır oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Blizzardın yaptığına ölüyü mezarından çıkarıp s.kmek denir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 wow un ölüsü hala altın yumurtlayan tavuk. wc4 olaylarını falan geçmek lazım . üretemiyor abi adamlar işte. wow için bile ileride anca yeni oyun motoru getirirler world of warcraft reforged yaparlar asdasd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 warcraftin en guzel yani interlude tadindaydi hani vanilla-tbc-lich king e kadarwowla guzel gitti wowun hikayesini su dandik grafikli oyuna aktaramamak yazik bu saatten sonra wc4 gelse cok meh bisi olacak campaign yapmanin bi olayi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 arthas peak yaptirdi zaten. hani yillarca beklenen wc4 gibi oynadi millet lore icin. arthasin hikaye bitti wow da bitti cogu kisinin gozunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 oha arthas'ın hikaye mi bitmiş? hayatımda bir saniye bile wow oyanamadım ama ben bile üzüldüm lan, niye stüdyoyu başlarına yıkmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 lothar'ın hikayesi bitti, gul'dan'ın hikayesi bitti, grom'un bile hikayesi bitti, arthas'ın hikayesinin bitmesinde ne var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 hikaye biter mi ya. gerekirse kaka çıkarma yoluna giderler. Ölen Lich'i al treeofdışkı ya götürüp koyun boku serpiştir canlansın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 blizzard full tıkanmış anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=AAFAbapari8 işte aradığım vidyo (tu) şu da daha düz düz bi versiyonu https://www.youtube.com/watch?v=YDMsBT-YL_A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 nuwa said: blizzard full tıkanmış anlaşılan. warcraft 3 remastered yaptıkları için mi? fanların istediği bir şeydi bu yıllardır. fanlara hitap ettikleri zaman tıkanmış oluyorlar yani? o zaman diablo immortal büyük innovasyon!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 yan proje olarak yapılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 e ole zaten classıc games dıey ayrı bı dıvısıon yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 wc3 sinematikleri zamanının ötesindeymiş abi çok net. Illidanınki de çok iyiydi frozen throne'da. Bu sinematiği sonunda orc&human infernal cesedi üstünde bitirip WC4 girseler o salon yıkılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Fin said: warcraftin en guzel yani interlude tadindaydi hani vanilla-tbc-lich king e kadarwowla guzel gitti wowun hikayesini su dandik grafikli oyuna aktaramamak yazik bu saatten sonra wc4 gelse cok meh bisi olacak campaign yapmanin bi olayi olmaz. ben de böyle düşünüyorum. wc3, frozen throne üstüne wow vanilla birbirleriyle çok organik şekilde devam eden hikayeler. hatta yanlarında o zamanlardaki warcraft romanlarını da eklerseniz birbiriyle uyumlu genel bir lore çıkıyor ortaya. hem de wow'a hazırlık şeklinde geliştiği için hikayelerin hepsi tam olarak yeni karakter açıp o ırkın bundan sonraki kaderini belirleyecek hikayeye giriş yapıyorsun havasını veriyor her şey. çok başarılı şekilde hazırlanmış bir world building var vanilla'ya hazırlık olarak ve vanilla'da. ama son expansionlarla artık warcraft'ta ne lore kaldı ne world building. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Abi yalnız vanilla ve tbc'nin doğru düzgün hikayesi yok ayrı ayrı quest zincirlerinin var işte varsa. Hadi vanilla için normal sonuçta sütçü karakterini warcraft evrenine salıyorlar kaybolup gidiyorsun zaten de tbc bugün çıksa lore ve hikaye açısından yerden yere vurulur. Bfa'nın hikaye olarak çok eleştirilmesinin sebebi önem vermemeleri değil aksine çok önem verip de becerememeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 samaella said: wc3 sinematikleri zamanının ötesindeymiş abi çok net. Illidanınki de çok iyiydi frozen throne'da. Bu sinematiği sonunda orc&human infernal cesedi üstünde bitirip WC4 girseler o salon yıkılırdı. şu, beklenen şu işte. remaster fln güzel şeylerde beklenen bu. wc4 gelmez zaten, sc3'te gelmez eğer hikaye üzerinden gidiyorsak, adamlar bu konularda iyi olsa zaten wowda coşarlardı epeydir takip ediyorum ama kısırlar bu konuda yeni güzel şeyler bence çıkmıyor. progress yapacam diye onu bunu kestirince de boss kalmıyor. :D valla benim bi hikaye serisi vardı, şimdi oyununa vs kasıyorum design tarafındayım da şöyle bir fikir var kafamda bittikten sonra aslında koca galakside .ikindirik bi gezegendeki ufak bir adamsını çok güzel işleyip sonrasında expansionlarla hem gameplay hem de lore'u genişletmek bunu yaparkende 1 tane gezegene 2 side'a takılı kalmamak sınırı belli olmayan biraz daha warhammer kafasında bir evrende keşif yapçam. keşif kısmıysa star trekten özentiliğim. bilinmeyene açılma vs. bu kısmı warhammer daha iyi yapıyor da oyunları kötü asdas para var ama bulurlar birilerini uydururlar yine bişiler de son bi kaç senedir blizzard pek bana hitap etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 reforged preorderlayanlara warcraft 3 classic beleş geliyormuş. Daha önce hiç ladder atmamıştım. hazır oynayacak başka oyun yokken ladder kasıcam. grubby izleye izleye oyun muhteşem göründü gözüme. resmen sırf sc2 çıktı diye unutulmuş oyun. aslında gameplay hala baya güncel görünüyor burada başka kasıcak olan varsa dürtsün. reforged çıkana kadar ısınırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 https://www.wowhead.com/news=294242/tyrande-and-thrall-warcraft-iii-reforged-models-revealed-at-chinajoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 kiro ceyizi gibi suslemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 ya bu yılbaşı çıkıoymuş var mı alacak, 2000 lerin başında W3 çok zevkli oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 On 6.12.2018 at 04:17, Phyx dedi ki: reforged preorderlayanlara warcraft 3 classic beleş geliyormuş. Daha önce hiç ladder atmamıştım. hazır oynayacak başka oyun yokken ladder kasıcam. grubby izleye izleye oyun muhteşem göründü gözüme. resmen sırf sc2 çıktı diye unutulmuş oyun. aslında gameplay hala baya güncel görünüyor burada başka kasıcak olan varsa dürtsün. reforged çıkana kadar ısınırız Grubby kopek gibi oynuyor ya kaç aydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 valla ben de eskinin özlemiyle alıcam. durduk yere yeniden campaign oynatıcaklar bu kadar sene sonra. bir de multisinde matchmaking bir yana efsane custom map'ler vardı, tower defenseler, hero defense'ler, lotr helm's deep (hem evil olunabiliyordu hem good), pokemon (wat?), at yarışı (lol) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar