escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 sol elimde peçete var oğlum görmüyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 boşaldıktan sonra çektin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 90%i erkek olan bi forumda validation ariyorsan ibnelikte olabilir kekoluktan ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 yok ya öyle bir amacım olsa daha kaliteli yerlerde takılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 aslında haklısın lan galiba ben sileyim şu fotoğrafı dfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 heff keşke kaydetseymişim. cookie'lerden falan bi yerden çıkar mı acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Ar. Gör. adamsın, bölümü elden geçirirsin, derde bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Cokomantis said: heff keşke kaydetseymişim. cookie'lerden falan bi yerden çıkar mı acaba :P cache'ten cikar :D chrome find cached images {insert OS} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 op'u biraz rahatlamak adına şunları söyliyeyeyim aynı dertleri dilini bilmediğim bir ülkede'de yaşıyorum adamların dilini bilmediğim gibi bir de at hırsızı muamelesi görüyorum (hoş tipim at hırsızı bunda bi yadırgamam yok) hani sen yine dilini bildiğin insanların yanındasın, ben dilini bilmediğim ve türküm diyince ıyyk diye yanımdan kaçınan bir milletin içinde yaşıyorum sdf yani beterin beteri var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 halbuki japonum diyebilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 OP hobi edin. bir kac tane onerebilirim ama ne seversin fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 senko said: op'u biraz rahatlamak adına şunları söyliyeyeyim aynı dertleri dilini bilmediğim bir ülkede'de yaşıyorum adamların dilini bilmediğim gibi bir de at hırsızı muamelesi görüyorum (hoş tipim at hırsızı bunda bi yadırgamam yok) hani sen yine dilini bildiğin insanların yanındasın, ben dilini bilmediğim ve türküm diyince ıyyk diye yanımdan kaçınan bir milletin içinde yaşıyorum sdf yani beterin beteri var sdf senin videonu cekmisler bu arada https://youtu.be/uTAzzfWUJHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Kaede said: bırakın şu iki film izleyip urban alienation ayaklarını çıkın dışarı. dışarıda bir dünya var Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Çıkın dışarıya diyor evde sabahtan akşama kadar hentai izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 hangi üni ve kadro nasıl buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Herkesin yuzune gul, suyuna git, arkadaslari gibi disari cik onlarla, dedikodu varsa dinle ama yorum yapma. Sonra git bolum baskanina sanki ispiyonlamak istemiyormus gibi rp yaparak ispiyonla. Bu tavsiyem aci terubeler ve 6 yillik gozlem uzerine kurulu, dikkate al. Ortamdaki bu kisi sen olmazsan baskasi olacak ve sen proje, kadro vs. beklerken ispiyoncuya verilecek tum imtiyazlar. Ogrenci milletinden uzak dur, kizi erkegi farketmez. Arkadaslarini is disindan edin mutlaka. İstanbul'da bu dunyanin en kolay seyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 pati buluşması ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 op bence kendinden utanmalısın. hem istanbuldasın hem de sevgilim var diyosun. ben teee zonguldakta ar.gör olmaya gitmiştim. hani şehir zonguldak... yapılacak bir şey yok zaten direk. genel olarak ben de yalnız çalışmıştım gerçi. ar.gör isen zorunlu olarak hocan ile beraber çalışıyorsun, iş güç derken vakit geçiyordu. diğer bölümlerdekilerle pek de muhabbetim olmuyordu, zaten introvert olduğum için çok da sıkıntı etmiyordum. evde desen zaten geçmişten gelen bir oyun oynama kültürü olduğu için yalnız kalma gibi bir durum olmuyordu benim için. discordda 7/24 adam bulabiliyorsun :D işte boş vakitlerde de twitch filan izliyordum, twitch chatte takılıyordum vs. kısacası oyun oyna, veya benzer bir hobi edin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 ar.gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Murray said: tinder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 makale oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Hangi Anadolu şehrine düşmüş derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 hayatin bir amaci yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 -Deno- said: ar.gör Arşiv görevlisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar