Fin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 hazal'in goremedigi ilgiyi gorememis olmasi tum sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 bezmiş demek ki olm adam. hayırlısı olsun ace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 senko said: Hazal olup cirkin kiz gordun mu abi Guzelim kizi cikarip killi milli erkek gelse benim de moralim bozulur This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/insan-kaynaklarinda-yeni-donem-kuantum-uzmanligi-3019553/ said: İnsan kaynaklarında yeni dönem: Kuantum uzmanlığı Kurumsal şirketler işe alımlarda kuantum düşünce tekniği yöntemlerini uygulamaya başladığı belirtiliyor. Kuantum Eğitmeni Anıl Şehirlioğlu, Avrupa'da ve Amerika'da oldukça yaygın kullanılan kuantum düşünce uzmanlığı Türkiye’de de büyük rağbet görmeye başladığını söyledi. (facepalm) IK'cılar yine iş başında. resmen işimiz gücümüz ztn yok biraz daha boş şeylerle uğraşalım milleti söğüşleyelim taktiği. bide haberde fiyatı da vermiş 10 15 bin tl maaş alıyor KUANTUM IK'cılar diye lasjhfdjsadfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 tr de imama endeksli olunca sorun olmuyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 premiyum kuantum ik, yillik +150k, guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Aceace said: Aynen abi. Sorun şu ki devlerde hiç iş yok. En son bugfix yapmaya kalktıklarında dinazorların kökünü kuruttular. O yüzden beklentim 0. . biz dev sayılmayız da daha yeni marketinge intern ve abm aldık ya var yine biraz alım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Yanlış anlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 kuantum ik ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 fizik diplomalı biri olarak arayın geleyim, yerinde birlikte dövelim. sonra kuantum tartışırız birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Gangren said: Ülkede İK denilince akla ilk gelen Çocuklar Duymasın'dan Pınar Altuğ olduğu için imaj zedelenmiş bir kere. oyle olsaydi ik'yi severdim ben. aman o memeler diye bayagi severdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 insan sevmediği bir işyerinde ne kadar çalışabilir ? 5 senedir o kadar çok şey değişti ki artık tahammül edemiyorum ama tazminatı bırakasım da gelmiyor. Ne yapacağım bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 salla başı al maaşını bi yandan yeni iş ara güzel bişi bulursan baybay de git nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 abi kıdem tazminatını diyorsan eğer, sen bırakmasan da hükümet bu sene içinde bırakacak gibi duruyor. göz dikmişler kesinlikle, bu işi fonlaştıracaklar ki o fonu da sağa sola kredi diye dağıtabilsinler. hepsini işverenden almak yerine bir kısmı işveren bir kısmı işçi olacak muhtemelen bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 5 sene nasil dayanabiliyorsunuz ayni isyerinde Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2019 Valla her sene yeter artık dediğimde kalmama motive edecek bir zam alıyorum ama tabi aslında ne uzayıp ne de kısalabiliyorum döviz kurları sağolsun. bir yandan da sen şirketin nazını çekiyosun şirket senin nazını çekiyor falan derken başka bir yerde aynı comfort zone'u yaratabilecekmiyim endişesiyle yerimizde oturuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Pişşt.. Yarın çooook güzel bir yerle iş görüşmesine gitçem. Şans dileyin lan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 gz man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Bol şans abi, gönlünce olur umarım. Darısı başımıza Bu arada tatil dönüşü yarın zor bir Pazartesi olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 On 11.01.2019 at 22:05, goldbären dedi ki: abi kıdem tazminatını diyorsan eğer, sen bırakmasan da hükümet bu sene içinde bırakacak gibi duruyor. göz dikmişler kesinlikle, bu işi fonlaştıracaklar ki o fonu da sağa sola kredi diye dağıtabilsinler. hepsini işverenden almak yerine bir kısmı işveren bir kısmı işçi olacak muhtemelen bir de. oha sen bunu dedikten üç ay sonra reform pakedi diye açıkladılar, büyük adammışın abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 @Aceace rasgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Daha önce çalıştığım yerler anca köfteciye ya da kebapçıya götürürdü, yeni başladığım yer daha 13. günde bir aylığına Avustralya'ya göndermeye karar verdi. Bir aksilik olmazsa Ağustos ayında Avustralya'da olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Bu günlerde ne yapıyorsunuz? Evden, işe devam, ücretsiz izin? Evden aynı tempo devam ediyorum ben. Fakat bazı arkadaşların ofisleri ücretsiz izne çıkarmış çalışanları hep (gerçi son zamanlarda büyük müvekkiller kaybetmişlerde hep bunlar). O açıdan sanşlı çıktım ben, müvekkillerin hepsi tam tempo çalışmaya devam ediyor, davalar ilerlemiyor ama davalarla bir ilgim yok benim. Ama genel olarak dava departmanı, icra departmanı filan nasıl ilerler bilmiyorum daha devam ederse bu durum. Onun dışında yaz tatilinde okulu özlediğim günleri hatırladım. İş yerine dönmek istiyorum artık, saç-sakal alkolik öğrencilik yıllarıma döndü =( En azından Sodexo'da 2k'ya yakın para birikti, işyeri açılsın hergün suşi yerim artık bir ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Bol seks, bol drugs bol rock'n roll... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar