ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Konsollara yüzde 50 gümrük vergisi gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 evde uygun fiyatla eğlenebileceğinizi mi sanıyordunuz beyaz yakalılar? reis bu oyunu da bozdu neyse ki selam ve dua ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Daha konsolu göremedik bile, vergisi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Sonbahara kadar o, bir sürü şeye geldi. Kalıcı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 %50 oran gecici, %20'si kalici sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 kesin mi kalıcı olmayacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Kesin abi, sırf konsollara değil, çok şeye zam var, liste Resmi Gazete’de bugün yayınlandı. Şimdilik böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Hükümet yeni konsolların yıl sonuna doğru çıktığından haberdar değil bence. Uzar o %50 vergiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Daha bu hafta konsol aldım bende şundan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 konsolların gümrük vergisine %50 zam gelmiş sanırım. ne kadardı ki gümrük vergisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 (düzenlendi) Gümrük vergisine %50 zam mı gelmiş yoksa gümrük vergisi %50 mi olmuş Konsollar için bugünden itibaren geçerli olan ve 30 Eylül 2020'ye kadar yüzde 50 olarak uygulanacak olan bu ithalat vergisi, 1 Ekim 2020'den sonra ise yüzde 20 olacak. Nisan 19, 2020 DareJedi tarafından düzenlendi Vergi düzeltmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 %20'nin ekimden sonra kalici olmayacağına gerçekten inanıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Kalıcı olanı o işte ama bence kalıcı olanı %50 olacaktır böylece biz bize yetebileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Playstation 5 Unreal Engine Tech Demo.....UUuuu Baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 vay argadaş, bunu playstation 5'ten çok hollywood kullanır artık, oturduğun yerden film çektim desen yedirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Ps5’te grafikler böyle olacaksa 7-8bin liraya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 22 dakika önce, ginaly dedi ki: vay argadaş, bunu playstation 5'ten çok hollywood kullanır artık, oturduğun yerden film çektim desen yedirirsin bunu yapıyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 fps düşüyor bazı sahnelerde, tam böyle olmaz ama gene bunun daha azı bile olsa devasa fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 5k'ya gelir bence. $449 yaparlar diye tahmin ediyorum, kur artışı ve gümrük filan kargosuz fiyat 4000TL olur, hızlısından $100'de kargoya gitse 5k civarı işte. Her durumda Aralık ayına 5k PS5 parası bankada bekliyor halde girmeyi planlıyorum zaten, ayda 500TL koyuyorum kenara 3 aydır. Birkaç sene önce PlayStation almak için bu yaşında para biriktireceksin deseler küfrederdim ama hükümet sağolsun işte =( Amerika'da liseli çocukların gidip aldığı şey bizde 3 asgari ücrete çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Unity ve UE Engine gaming dışında da pek çok alanda kullanılıyor artık. Otomotiv, reklamcılık, film, animasyon vb genişliyor kullanım alanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 6kdan aşağı olursa bu mesajı alıntılayın ve beni banlayın... (hadi 5999 diyelim de psikolojik fiyatlamadan ters düşmeyelim sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Türkiye'de 6-7k arası olur zaten en az. 5k'ya yurtdışından getirilir bence benim dediğim kur 7 civarı dolanmaya devam ederse. Ama ABD'den 5k'ya geliyor da burada 5999 olursa buradan alırım garanti, bluray uyumu filan için. ABD'de satılan PS4'ler buradaki blurayları çalıştırmıyordu, bu da farklı olmaz. PS. O fiyattan 1TL az olursa 3 gün banlıyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Türkiye'de satışa çıkmayabilir bence heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 17 dakika önce, goldbären dedi ki: 6kdan aşağı olursa bu mesajı alıntılayın ve beni banlayın... (hadi 5999 diyelim de psikolojik fiyatlamadan ters düşmeyelim sdf) bim'in bi çılgınlığına bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 sony eurasia liste fiyatı aslanım, yoksa 150 liraya kutusuz garantisiz logitech kulaklık aldım diye sevinenleri saysak enflasyonu bitiririz bu ülkede......,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar