Holy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Journey dışında çok fazla oynamamıştım diğer modları, durum bu şekilde ile haklısınız. Ben oynarken farketmedim bile pro clubsdaki eksiklikleri. Gidişat konusunda da haklısınız, para olan tarafa yöneliyor zaten EA ama diğer modlar bittiği sürece oyuncu da kaybedeceğini düşünüyorum. Hala Fut'daki gelişim pozitif geliyor ama bana, o konuda fikrim değişmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 zaten o tartışma konusu bile değil :) geçen seneye göre çok fark var FUT'da. Daha fazla zaman/para ayırmana neden oldukça daha da iyiye gider zaten FUT modu ondan eminim. şu haliyle her sene FIFA20 FIFA21 FIFA22 diye çıkarmalarına gerek yok. FIFA FUT diye oyun çıkarsınlar onu satsınlar 60 dolara, sonra her sezon başı kartlara reset gelsin. Coinler de şimdiye göre biraz ucuz olsun deli gibi satış yaparlar işte. 60 dolar verip alan adam bir de coin parası mı vericem diyebiliyor ama 1 kere para verdikten sonra her sene packlere fazla fazla para gömer gibi geliyor bana. Aylardır Pro club dışında FIFA oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Sağlam bi pro club benim hayalim ya. Takım kurmadan random girmek sabır testi fjfj. Pas atmayı asist yapmayi defans yapmayı takim oyunu oynamaya mecbur bırakacak bir sistem gelmeli. Skill hareketlerine ulaşabilmek zorlasmali. Kaleci olmak için dr iq testi yapsınlar fkfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Pro clublari parali yapsinlar, troller mac sonu oylama ile banlansin yada rankingi dussun. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 kariyer modunda en basitinden journey'de olan, sornadan oyuna girme bile yok hala. ya ilk 11sin ya hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 (düzenlendi) iconlar akmaya başladı. socrates çok iyi. Mart 12, 2019 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 bu aylarda birakmis oluyorum ben, biraktim bende de ballack, rivaldo, best var. best akiyor, kesin denemen lazim. bir de bu carnivall hulk baya iyi. flashback ibra ile kullaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 fb ibra tanzim satış ea'den heralde. herkeste var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Çok boku çıktı ya. Baya diablo oynar gibi futbolcu farmlaman gerekiyor. Rengarenk yaptılar kartları. Kartin ne kadar iyiyse kazanma ihtimalin artiyor. Acikcasi bende ronaldo var ve attigim gollere ben sıkılıyorum fjdj. Ronaldo olmasa ama baska turlu ugrasamazdim bastan asagi 90lik kadrolarla. Kornerlerim %80 gol oluyor. 433 rakiplerle oynamaktan sıkıldım. Istisnasiz oyunu oynayanların %90 ı aynı diziliş ve taktikle oynuyor. Maradonalar rivaldolar fışkırıyor heryerden. Civiklasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 kesin oluyordur %80 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Ronaldon var mi fakir djdj. Kornerde her topa vuruyor. Ya çizgiden çıkarıyor defans ya gol fjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 baya pro var patide galba. yapalım bir ps4 fut turnuvası madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 ben PC'deyim sattim PS4'u widescreen oynanmiyor takim: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 siz turnuva yapın şampiyonu gelsin, direkt onu tokatlayayım. zamanım yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Olm bu oyun ne hale geldi böyle ya. Totslar motslar artık 90 lik kadro kurmak bile yetmiyor millet 94 95 ortalamalara geçmiş. Aldigin adamın değeri devamlı düşüyor. 89 lük topcu almıştım 180k ya 30k ya sattım fkdkdkdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 FUT modu direkt Aralık ayına kadar ya, sonrasında MOAR MONEY diyor EA ve dengeleri alt-üst edecek adamlar ekleniyor. Team of the Year kartları çıkana kadar oynanır, sonrasında direkt bırakıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 2020 için juventus lisansını PES exclusive almış, sırf bu durum bile EA hisselerini %3,5 düşürmüş. EA'nin bütün gelirlerinin %16'sını fifa oluşturuyormuş zaten. milletin gerçekçilikten anladığı gol sevincinde ronaldo suratı izlemek, gerçek yağmur efekti falan bakmak çünkü. çoluk çocuk pack açıp kumar oynuyor hayatta böyle dükkanı kapatır da istediklerimizi verirler mi? tüm oyun FUT milking üzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 senin anladığın gerçekçilik ne, oyuncuların götüne motor takmışlar gibi gerçekten 2x hızlı hareket etmeleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 pes 3 hala en gercekci lan bana gore. Fifa hic bir zaman iyi olmadi aslinda, pes kendi ayagina sikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 siz yıllardır pes oynamıyorsunuzdur ondandır o. ha tabi o kadar leş bir online ortamı varken online pes oynamayın zaten yine fifa ile devam edin ama offline olarak çok ayrı bi yerde pes fifa'ya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 ben 2018 2019da futbol oyunu almadım. senelerce pes oynadım, ama 13-17 arası fifa. o yıllar daha sim geliyodu ama millet oyun başında daha çok zaman geçirsin kimse kimseyi 11-0 yenmesin diye skripti abarttıklarını düşünüp bıraktım. fut falan zaten facia. aksine pes bana daha arcade geliyordu fifa yerine, ondan fifacıydım. şimdi ikisi de umrumda değil futbol da oynamayalım nolcak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Ronaldo koyamayacaksa oyuna EA çok sevindim. PES tam piç hamlesi yapmış ama iyi olmuş. Yukarda denmiş yılbaşına kadar FUT ok. Ondan sonrası saçmalık. Bu sene Van Dijk'in 15 tane falan kartı vardı galba ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 aynı şey pes'in myclub'ında da var. çok ağır script var öyle böyle değil. 4-0 öne geçiyosun, sonra birden senin takımı bi kitliyor oyun, 4-4 oluyor falan. hayır işin kötüsü sen o ilk 4 golü attığında kendin mi attın script sayesinde mi attın onu da bilemiyorsun, rezillik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 origin premier sanirim playstation'a da geliyormus. ben 1 senedir rus account olarak kullaniyordum, suresi doldu. 334TL. (4000 RUB) fifa 20 icin ekim gibi origin premier alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 adamlar seneler sonra bi yenilik yapmış dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar