senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 katılıyorum gerge'ye. eskiden üst seviye pc toplama sevdalısı iken, artık benim için de oyun = konsol oldu nerdeyse. zaten artık casual oyuncuyum. Kendimce hesap yaptığımda 60fps oynayacam, ışıklar daha güzel gözükcek diye aradaki fiyat farkını vermek anlamsız geliyor sevenle verenle tabii ki sorunum yok ama, dünyanın geneli benim gibidir muhtemelen, o yüzden pc oyunculuğu anlamını kaybediyor bizler için. zaten ps4 e klavye mouse desteği gelse, rpgler için benim için tamamen bitecek pc oyunculuğu. yeni alacağım pc ye ekran kartı almama kararı aldım zaten, sadece workstation olarak kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 GERGE said: Kisisel PC gerekliligi iyice azaliyor. Internet ve VN icin kullanir oldum neredeyse sadece. Netflix ve Crunchyroll TV uzerinden. Emulator isleri RetroPie uzerinden ayni TV'de (SNES ve Genesis super oluyor). Ofis isleri icin isten gelen dizustu var. Muzik telefondan. Cizgiroman, dergi, kitap filan iPad'den ya da Kobo'dan. abi laptop, tablet, e-book reader, konsol sahibi olursan evde pc gereksiz gelir tabii ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 ama hemen hemen herkeste olan şeyler artık onlar ya hadi tableti ve ya ebook u çıkar gerisi hemen hemen herkeste mecvut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 abi high end gamer az da olsa var. ihtiyaç. hep de olacak masaüstücü. paticik forumunda oyun için pc gereksiz diyen adamı admin yapmışlar allamyareppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 E hakli adam? Bizim gibi tatmin olamayanndallamalar icin pc gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 oyun var oyun var, bütün oyuncular pes, fifa, zart zurt, "tuşa bas, tuşa basss, tuşaaa basss ulan" oyunu oynamak zorunda değil ki, ben strateji, taktik, fps vb. oyunları oynuyorum ve bu bakımdan pc mutlaka olması gereken bir alet ve ne kadar güzel grafik o kadar kaliteli zevk demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Sanki asirlardir Nintendocu oldugum bilinmiyor? Sonuc olarak fiyat artisina da konsollarin buyuk etkisi var ama. Ayrica tartismaya hic gerek yok yani, kanit var elimde: https://images.anandtech.com/doci/10613/jpr_q2_2016_mkt_historical_quaterly_gpu_sales---2005---2016.png Buna ragmen NVIDIA oyunculuk kaynakli cirosu dusmuyor. Inanmayan kendisi bulsun bir tablo. Fiyatlar ucmaya devam edecek. Bu yil $1000 cilan kart seneye $1149 cikar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Yaş ve casual oyunculuk doğru orantılı. Zaten forumun yaş ortalaması 30+ bir çoğumuz özellikle haftaici iş dönüşü pc koltuguna oturup vakit geciremiyor. Hadi geçir max 1 saat. Haftasonu desen lan bi haftasonum var deyip dışarı atıyorsun kendini. Gaming pc anca kışın haftasonu iş yapıyor 😊 şu ps4 klavye mouse olayi çözülse bende aticam pc i komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Feamer said: oyun var oyun var, bütün oyuncular pes, fifa, zart zurt, "tuşa bas, tuşa basss, tuşaaa basss ulan" oyunu oynamak zorunda değil ki, ben strateji, taktik, fps vb. oyunları oynuyorum ve bu bakımdan pc mutlaka olması gereken bir alet ve ne kadar güzel grafik o kadar kaliteli zevk demek Taktik ve RPG diyince konsoldan iyisi yok ama bence. Taktik olarak SRPG en iyisi derim, zaten de JRPG'ciyiz. iPad'de de Civ VI var. Cogu PC exclusive strateji ve simulasyon oyunu icin de 940MX ile gelmis ofis dizustum rahatca yetiyor. Konsol tusa bas degil abi, con yanlis anlamissin. Bu aralar Stardew Valley oynuyorum konsolda, epey eglenceli. Spor icin Virtua Tennis atiyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 4k strateji, city building veya source management ağırlıklı oyuncu için pc maalesef ihtiyaç. sonra laptop factorio falan çalıştırırken takılınca moralin bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 totalwar ve benzeri oyunları demek istedim str olarak ama bana öyle geliyor ki, çin de geçecek yeni totalwar ufaktan konsollara göz kırpmak için yapılıyor... japon tarzı her oyun oynanın ama izometrik rpg ler biraz zor olur gibi geliyor bana, ha oynanır ama koltuk değnekleri ile koşmak gibi bir şey benim için konsolda oyun oynamak ki oyuncular artık koşmak değil uçmak istiyor olması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Total War, Civilization, bunlar iPad'e cikmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 türün sonunu getirmelerine bulunduğunuz katkılar için teşekküler o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Bunlar PC versiyonlariyla birebir ayni ama. Civ VI aldim ben bir iPad icin, PC'deki ile tamamen ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Grego said: türün sonunu getirmelerine bulunduğunuz katkılar için teşekküler o zaman +1, RPG kalmadi artik. ilk versiyonda aynisi olur 2. versiyonda biraz basitlestirirler 3. nesilde artik 6 yasindakiler icin olur, en cok para onlarda. bi ios dev arkadas 2 oyun yapip koymus, dunyanin en dandik puzzle'i boyle 3 parcali falan 2k getirmis gecen yil, bi de parayi gorunce uzerinde ugrastigi guzel tetris vari arcade yapmis 50 TL mi ne getirmis xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 kaliteyi arayan, aza razı olmayan elit centilmenler tarih boyunca da hep azınlıkta olmuştur. 4k, 144hz, göz yormayan, detayların hepsini yakalayacağımız, aksiyonda immersionu emmikleyeceğimiz opus dei platformları kurmak isteyenler hep olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 GERGE said: https://images.anandtech.com/doci/10613/jpr_q2_2016_mkt_historical_quaterly_gpu_sales---2005---2016.png https://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2017/12/Q3-2017-Discrete-GPU-Market-Share-NVIDIA-AMD_3.png Sonunu koymamışın panpa Performanstaki zıplamalar seyreldikçe uzun vadede genel bir azalma olması normal. Eskiden 2 nesil GPU arası dünya kadar fark oluyordu artık %30'u geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 bi tane "youtuber'ın biri nda'i çiğneyip fake mi değil mi olduğu belli olmayan bençmark sonuçları koydu da vidyoyu uçurtmuş nvidia. hatta kanalı bile kapalı şu an" haberi vardı. kanal duruyor ama eleman türk çıkmış lelelel https://www.youtube.com/watch?v=dfGJpVEzUxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 vita ve ps4'e çıkan jrpg'lerin önemli kısmı steam'e de geliyor, ps4 exclusive oynayacağım oyun kalmadı gibi persona 5 filan hariç. steam'de varsa zaten almıyorum başka birşeyde. kanepede yayılıp gamepadle konsol gibi oynamak istersem onun için de steam link var zaten. konsol benim için neredeyse öldü gibi bu gidişle, nintendo platformlarında da düzgün oyun kalmadı gibi zaten, 2-3 oyun için de almam artık, o hataya ikinci defa düşmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 abi trump i twitter dan banlayan adam da bizden cikmisti dimi sdlkfj haha nvidia nin niye bu kadar ray tracing abeyyy diye cirladigi ortaya cikti, %10-%25 arti$ var. cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 video gore bu nesilden sonra 4k end-userdan cikacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 anbaksiiiinnnnngg!! https://www.youtube.com/watch?v=SlmK2rWGDyM ama daha diver yok diye takıp çalıştırmıyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 1080ti gibi kartları azıcık kemer sıkarak alabiliyorduk ama rtx'te kantarın topuzu kaçmış. doların artmasının yanında asıl etmen, dolar bazında fiyatların da artık dayanılmaz bir seviyeye çıkması. monopolynin en büyük zararı bu. geri zekalı raja, amd grafik biriminin içine sıçıp üstüne intel'e kaçmasıyla tüyü dikti, şirkete en az 2-3 yıllık r&d ve üretim kaybı yaşattı. amd, ryzen serisiyle dötü toparlamış olmasaydı sağlam bir çöküşe girebilirdi. şimdi navi'yi bekliyoruz ama pek umudum yok, navi sanırım ps5 için özelleştirilecek bir sürüme de sahip olacakmış. vega'lar türkiye'ye uğramadı bile sanırım. varsa yoksa rtx, gtx, hepsinin fiyatlar absürt ötesi. uyduruk 1050ti bile 1700 liraya vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 azıcık kemer dediğin, şimdiki 1070 fiyatına alınıyordu ya :D bilsek alırdık valla o zaman 1080ti vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Vegalar uğradı Türkiye'ye de minerlar kaptı geçti(Ben de aldım) Vega kötü bir mimari değil ama biraz geride kaldığı için toplayamadı AMD ve optimizasyon konusunda developerlara aynı miktarda desteği veremiyor AMD. Bir de Gameworks özellikle AMD'yi baya baltalıyor benchlerde de tech siteleri artık arada Gameworks kapalı bench koymaya da başladılar. Önümüzdeki sene 7 nm'de daha iyi olacaktır AMD ekran kartların performansı ama Nvidia'nın eski stoğunu eritebilmek için yeni seriyi çok yüksek fiyattan çıkartması ve iki serinin satışına da devam etmek istemesi büyük sıkıntı. AMD mecbur kalmazsa undercut etmez Nvidia'yı çünkü ekran kartı satış rakamlarında sıkıntıları yok, ne ürettilerse sattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar