Grego Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 µh said: stormeagle said: Linkteki talihsiz yorum.. Beklenti çok büyük trolldür umarım ya olm adamın havaya sallayacak 11k sı var, siz sadece ekranda sepete ekleyip ekleyip çıkarırken, o zaten 2 katı gibi hissedecek. win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Abi bu tip yorumlar oluyor ya alışveris sitelerinde troll olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 stormeagle said: Linkteki talihsiz yorum.. Beklenti çok büyük dev hizmet: "GTX 1070'i satıp bu karta terfi ettim. Dün siparişini geçtim, kargoda bir sıkıntı çıkmazsa salı-çarşamba günü gibi elimde olur. Nvidia'nın dediğine göre GTX 1080 Ti'dan iki kat daha peformanslıymış. Artık elime geçince testlerini yaparım. Bu kartla ilgili soru sormak isteyen varsa keyifle cevaplarım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Kart 12k tl ise, 1850$ a grliyo olmali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Grego said: µh said: stormeagle said: Linkteki talihsiz yorum.. Beklenti çok büyük trolldür umarım ya olm adamın havaya sallayacak 11k sı var, siz sadece ekranda sepete ekleyip ekleyip çıkarırken, o zaten 2 katı gibi hissedecek. win win Haha cok iyi tespit. Know the feeling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Çok mu bindirmişler hesaplamak lazım: 1200$ x 1.2 x 6.5 = 9360 Vatandaki fiyat = 12500k Baya fazla o fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 ötv kdv falan oraya çıkıyo heralde bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 $1432(KDV Hariç) olarak hesaplanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 tabii ki ötv ve kdv de var o fiyatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Kart lansman fiyatı 1000$ Bu özel tasarım 1100$ diyelim. Tabii bu sıradan bir vatandaşın usa daki markette vergisiz gördüğü fiyat. Vatanpc bu kartı usa da rafda satılan fiyattan almadığını biliyoruz. 950$ dan çektiğini düşünelim. 950$ + %20 gümrük vergisi ödedi (tabii koca ithalatçı bizimle aynı vergiyimi ödüyor o da muamma) = 1140$ vatana girişi. Hadi shippingi boku püsürü derken kart başına da 60$ ben ekledim. Vatana maliyeti 1200$ oldu. Kdv haric satış fiyati 1432$ demiş. Fark 232$ = 1460tl. Bu kadar kar elde etmiş oluyor. Ya da çok yanlış hesapliyoruz 😊 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 o hesabi oyle diyelim boyle diyelimle yapamazsin zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 çaban yeter abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Teşekkür butonuna basın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 1432 dolarlık üründen sadece 232 dolar kar ettiklerini hiç sanmıyorum. Çok düşük bir kar marjı. Büyük ihtimalle alış fiyatları tahmin ettiğin 950 doların epey altındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 %50'ye kadar gidiyodur hacmine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Butun bu dallamalik siz eth mineladiginiz icin oldu abi. Simdi kimse aglamasin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Babalar gordu serbest piyasada 1400$ lari 1080ti lara, o zaman dans dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Bright said: Çok mu bindirmişler hesaplamak lazım: 1200$ x 1.2 x 6.5 = 9360 Vatandaki fiyat = 12500k Baya fazla o fiyat. Ben şubatta 1089 li sistemi 9000 e getirmiştim vay be artık 2-3 seneye oyun oynamayı playstation a devredeceğiz mecburiyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 vatan , iyi kötü büyük vendor , bizim düşündüğümüzden daha ucuza alıyordur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Vendor buy bank guards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 bu ilk rtx serisini trde almak büyük mallık olur, paranızı dolara çevirin bekletin hacıtlar, rtx açınca 1080p de 30-40 fps oynatıyomuş bilmemneymiş deniyo. daha yeni bir teknoloji oturmasını beklemek lazım, bench görmek lazım vs (maaşımı dolarla alıyom 3-4k kafam rahat diyen alsın tabi) nvidia peyderpey ümüğünü sıkacaktır bu ray trace muhabbetinin, bir sonraki nesil alınır en temizi, biraz oturmasını beklemek lazım olsa gerek. (şu rtx açınca fps yalan oluyo olayı gerçekse ki büyük ihtimal gerçektir), fiyatlar da biraz oturur bencmarklar çıktıktan 3-4 ay sonra. sanmıyomki rtx off 1080ti ın üstüne %20 den fazla performans koysun, 700$ lık ekran kartı. 1200 lüğü bilemicem tabi, titan yerine mi çıkmış oluyo bu 2080ti, yoksa direk "sal önden mk ray trace hpye ına sal gitsin mk" hamlesimi bilemiom. ilk defa bilmem ne 80ti diye kart çıkarıyolar ilk partide. özet: ben almıyom-alamıyom mk sizde almayın fdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Eski seri de satsın diye yeni seriyi yüksek fiyattan soktular piyasaya işte. Crypto patlayınca ellerinde eski stok kaldı. Seneye normale döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Asus dual rtx 2080 8400 den falan girecek satisa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 2080 i napalim ti varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Epey konusmussunuz ama ben artik herkes konsolcu olacak derken kendi acimdan dusunmustum. Kisisel PC gerekliligi iyice azaliyor. Internet ve VN icin kullanir oldum neredeyse sadece. Netflix ve Crunchyroll TV uzerinden. Emulator isleri RetroPie uzerinden ayni TV'de (SNES ve Genesis super oluyor). Ofis isleri icin isten gelen dizustu var. Muzik telefondan. Cizgiroman, dergi, kitap filan iPad'den ya da Kobo'dan. Bilgisayar olarak da zaten oncelikli dizustu gerekli, dizustu olmadan masaustu kurmak sacma geliyor bana. Tasinabilirlik, her yere gidebilme onemli. Kutuphaneye gidecek, FRP oynamaya giderken gelecek, uzun yolculuga gelecek... Zaten bir dizustu, bir telefon, bir iPad ve duzgun bir TV'si olan bir adami dusunun, benim gibi. 15k verip sadece oyun amacli masaustu kurmak mi daha mantikli? Yoksa bir Switch + PS4 Pro almak mi? Bilgisayarda oynanmak istedigim, konsolda pek cevrilmeyen VN oyunlari (konsola olmasa da hizla mobile ceviriliyorlar) zaten harici ekran karti olmayan dizustumde calisiyor, arada boyle hayvani bir fiyat farki varkan konsol alirim yani. Moba istersem de iPad'den atarim, competitive donemlerini geride biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar