Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni evli erkek hucresi yapıyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mini buzdolabı pişmanlıktır. soğutamıyor az çok doldurunca içini. bir de arkasının ısısı odayı ekstra ısıtır, hiç tavsiye etmiyorum. tabi teknoloji gelişmiş de olabilir. benim tecrübe 6-7 sene önceden kalma.
Mesaj tarihi:
Abi koltuk konusu Türkiye'de resmen kanayan yara.

Ev için dxracer aldım ancak ne yazık ki sağlık açısından hiçbir artısı yok.

Ofis için Nurus'a baktım hayvan gibi fiyatlar ancak yine ergonomi zayıf. Şekil şemal iyi birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama işte sağlık açısından patates. Mecbur Herman Miller, Steelcase vb bakacağım. Onlara da nasıl para yetişi bilmiyorum. İkinci el, teşhir filan düşer belki diye kovalıyorum
Mesaj tarihi:
Aiko said:

https://imgurp.com/7Ri4HBG.jpg

https://cdn.dopl3r.com/memes_files/me-mom-im-sick-can-i-stay-home-mom-youre-not-sick-let-me-seeomg-honey-you-are-sooo-fucking-siiiick-go-back-to-sleep-ill-call-the-school-20-atversace-tamagotchi-Rtb72.jpg
Mesaj tarihi:
boynunda platin olan biri olarak söylüyorum
alçaklık ayarı olan masa ve sandalye kombinasyonu yeterli, birde kafalık desteği olmalı birde kolları olmalı.

Onun dışında zaten 30 dakkadan fazla sabit oturmamalısınız abi. araba kullanırken falan okta oyun oynarken bi kalkın gezin
serjuhan said:

Abi koltuk konusu Türkiye'de resmen kanayan yara.

Ev için dxracer aldım ancak ne yazık ki sağlık açısından hiçbir artısı yok.

Ofis için Nurus'a baktım hayvan gibi fiyatlar ancak yine ergonomi zayıf. Şekil şemal iyi birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama işte sağlık açısından patates. Mecbur Herman Miller, Steelcase vb bakacağım. Onlara da nasıl para yetişi bilmiyorum. İkinci el, teşhir filan düşer belki diye kovalıyorum
Mesaj tarihi:
Daha yeni 27 aldım başta oha lan parayı bulan kekoların altın zincir künye takması gibi oldu bu iş dedim içimden. 10 gün sonra falan gayet alıştım. Ofisteki 17 inç tablet ekranı gibi geliyor hatta gözüme artık.
Mesaj tarihi:
gunde en az 16 saat pc basindaysaniz size gore koltuk diye bir sey yok arkadaslar.
alin orta halli bi koltuk gecin. yanina da kapi barfiksi alirsiniz.

arada yarasa gibi ters durursunuz falan bel agrilariniz gecer.
Mesaj tarihi:
bu amerikali bebelerin konsol oynarken ayaklarink uzatip geri dogru kaykilarak oturduklari baba koltuklari daha uygun aslinda, insan omurgasi oturmak icin evrilmediginden dolayi yatar pozisyonda agirligin yayilmasi daha uygun saglik acisindan. pc oyle nasil kullanilir bilmem ama.
  • Yeni Oluştur...