aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Esh said: Literally MAN cave bu abi ne güzel euro truck sim oynanır orda..
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 mini buzdolabı pişmanlıktır. soğutamıyor az çok doldurunca içini. bir de arkasının ısısı odayı ekstra ısıtır, hiç tavsiye etmiyorum. tabi teknoloji gelişmiş de olabilir. benim tecrübe 6-7 sene önceden kalma.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Abi koltuk konusu Türkiye'de resmen kanayan yara. Ev için dxracer aldım ancak ne yazık ki sağlık açısından hiçbir artısı yok. Ofis için Nurus'a baktım hayvan gibi fiyatlar ancak yine ergonomi zayıf. Şekil şemal iyi birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama işte sağlık açısından patates. Mecbur Herman Miller, Steelcase vb bakacağım. Onlara da nasıl para yetişi bilmiyorum. İkinci el, teşhir filan düşer belki diye kovalıyorum
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Aiko said: https://imgurp.com/7Ri4HBG.jpg https://cdn.dopl3r.com/memes_files/me-mom-im-sick-can-i-stay-home-mom-youre-not-sick-let-me-seeomg-honey-you-are-sooo-fucking-siiiick-go-back-to-sleep-ill-call-the-school-20-atversace-tamagotchi-Rtb72.jpg
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Masa harlc iyi bence Guzel battlestation
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Masa hariç servet zaten
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Bir de ben o ekranda oyun oynayamam.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 boynunda platin olan biri olarak söylüyorum alçaklık ayarı olan masa ve sandalye kombinasyonu yeterli, birde kafalık desteği olmalı birde kolları olmalı. Onun dışında zaten 30 dakkadan fazla sabit oturmamalısınız abi. araba kullanırken falan okta oyun oynarken bi kalkın gezin serjuhan said: Abi koltuk konusu Türkiye'de resmen kanayan yara. Ev için dxracer aldım ancak ne yazık ki sağlık açısından hiçbir artısı yok. Ofis için Nurus'a baktım hayvan gibi fiyatlar ancak yine ergonomi zayıf. Şekil şemal iyi birşeyler yapmaya çalışıyorlar ama işte sağlık açısından patates. Mecbur Herman Miller, Steelcase vb bakacağım. Onlara da nasıl para yetişi bilmiyorum. İkinci el, teşhir filan düşer belki diye kovalıyorum
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 yok la oynanmaz o ekranda o ne öyle
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Daha yeni 27 aldım başta oha lan parayı bulan kekoların altın zincir künye takması gibi oldu bu iş dedim içimden. 10 gün sonra falan gayet alıştım. Ofisteki 17 inç tablet ekranı gibi geliyor hatta gözüme artık.
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 34inch var bende ama o resimdeki samsungun yeni cikan 49 u mu ne sanirim.
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Benim aklıma neden ilk sentrozom geldi başlığı görünce? Mitokindriyi unutmayın.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 mokoko said: cidden markus kadar kötü ergonomisi olan bi koltuk görmedim nası beliniz kırılmıyor kuzum senin belinde bişi olmasın ?
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 markusun sorun belde değil kafa kısmında ya.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 aiko yukarıdaki masa senin mi netten random mu? m-audio monitörlerden memnun musun? hani madem para var yamaha hs-7 falan düşünmedin mi
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Koltuk gibi koltuk https://koleksiyon.com.tr/tr/ofis/urunler/dastan/ Ofiste bunlardan kullaniyoruz cok rahat. Gecen aylarda 2 tane icin fiyat almistim tanesine 1600 TL dediler.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 hiçbir ergonomi ayarı yok gibi duruyor yahu, kolçak ayarı bile yok gibi?
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Opsiyonlu mu ne onlar ya, en duz modeli koymuslar galiba sitedeki fotoya. Burdakinde gotu koydugun kismi bile ileri geri yapabiliyosun falan iyi baya
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 var abi işte her türlü ayarı gözüküyor. kolçakların yanında buton falan var diğer resimlere bakın
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 olm eve dx racer alıyosun da noluyo, yine orada burada ofis koltuklarında çürüyoruz bir ömür. arabistan koltuğu falan.
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 gunde en az 16 saat pc basindaysaniz size gore koltuk diye bir sey yok arkadaslar. alin orta halli bi koltuk gecin. yanina da kapi barfiksi alirsiniz. arada yarasa gibi ters durursunuz falan bel agrilariniz gecer.
µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 bu amerikali bebelerin konsol oynarken ayaklarink uzatip geri dogru kaykilarak oturduklari baba koltuklari daha uygun aslinda, insan omurgasi oturmak icin evrilmediginden dolayi yatar pozisyonda agirligin yayilmasi daha uygun saglik acisindan. pc oyle nasil kullanilir bilmem ama.
Öne çıkan mesajlar