Xenus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 bence de potansiyelli ama early access gibi. şu fixler gelmeden deneyememek de sıkıntı. origin accessle alıp keyif alındıktan sonra indirim beklerim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 tunch said: stormeagle said: oyun her şekilde giderde, çıktıktan sonra nasıl yol izleyecekler o önemli. Destiny gibi 3 ay sonra DLC çıkardık baba 40$ bayılanze derlerse.. 850 kez dediler ki oyun çıktıktan sonra sadece cosmetic satılacak para ile başka bişey satılmayacak onlar der öyle EA Dünya yuvarlaktır dese, acaba mı? diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 pvp olmaması çok iyi diyen adamın millete gerizekalsınız yetememişsiniz filan demesi ahaha (facepalm) anthem degil ama topicteki carebearlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Şu oyunun mevcut hatalarına beta diyerek göz yummayın ya çünkü beta değil demo. Kaldı ki patchlediler demek ki son hali bu diye düşünüyor insan. Artık oyunların bedava içerik anlayışı şu şekilde oyun çıkıyor %30 hali ile sonra aynı oyunu oynamaya devam edersen bedava yok arkadaşlar ile yep yeni bir deneyim istiyorum bir yüzde %30 daha ver diyorsan hop oyunun devamı bu niteliğindeki paralı dlcler geliyor alıp almamak sana kalmış. Bir de yeni yeni new season paletleri türemeye başladı oyun %100 hali ile çıkıyor sonra her sene al bu yeni sezon istersen içerikleri açmak zorunda değilsin ama açmak için ateşle bir şeyler mantığı üzerine gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Çift post olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 https://cdn.discordapp.com/attachments/396393970000855041/541026415424962561/unknown.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Ne var yani WoW da ilk release olduğunda buglu bir Molten Core vardı endgame content olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 WoW 2004'te release oldu, şu anda 2019'dayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Rewendor ne alaka abi söyledigin. Yani şey gibi .. 1980'te çıkan bir arabada da hata vardı diyor adam Sen de diyosun ki.. sene 2019 .. O araba 1980'de çıktı... Yani 2019'da araba yapıyosan geri çağırmıcaksın, hata yapmıcaksın..Teknoloji lan bu. Her dönem geliştigi gibi her dönem belli başlı hatalarda ortaya çıkabilir. Kaldı ki konumuz teknoloji değil insan...İnsanın hata yapmama lüksü var mı. İnsanın oldugu yerde hata hep vardır, zaman ve süre farketmez. Orda ofisinde kahve içen coder // yerine =?^+=^ yazıyo sana oluyo hata işte.. en kaba tabirle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Hata yapmak değil olay, 1980'de çıkan arabadakiyle aynı hatayı 2019'daki arabada çıkartıyor olmak. Tut şerit takip sistemi sorunlu de anlarım, ama pinpon topuyla açılan araba kilidi çıkarma 2019'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 3 dungeon 3 de daily var endgame'de işte, sonra niye endgame olmadığını kimse bize söylemedi demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 chat niye yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Go go division mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Black-ice said: chat niye yok lan Konsoldan adapte diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 boss kesene kadar canın cıksın :D boss'u kes, tam item alacan server güm 2 kere oldu, umarım çıkınca bunlar olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 quixef said: Ne var yani WoW da ilk release olduğunda buglu bir Molten Core vardı endgame content olarak. niyte ya baya zorlu 5manler ubrslar falan vardi bide iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 MC end game content falan degil di ilk cıktıgında wow.. Oyunun heryeri ve herşeyi endgame content'di.. At almak bile end game content'ti ulan o dönem sudhfs UBRS yi bitiren adam SS alıyodu dalrend'in önünde. O end'in de end'i bir yerdi MC.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 tunch said: adamlar inatla diyor ki, bütün "content" ücretsiz olacak. ne anlarsınız content'ten onu bilemem adamlar 3 senelik sözlerinden u dönüşü yaparsa en başta ben küfür ederim zaten sadece ileride çıkıcak yeni javelinlere para verilecek gibi duruyor, onu da açıklamadılar gerçi. EA'landınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Eternal said: Rewendor ne alaka abi söyledigin. Yani şey gibi .. 1980'te çıkan bir arabada da hata vardı diyor adam Sen de diyosun ki.. sene 2019 .. O araba 1980'de çıktı... Yani 2019'da araba yapıyosan geri çağırmıcaksın, hata yapmıcaksın..Teknoloji lan bu. Her dönem geliştigi gibi her dönem belli başlı hatalarda ortaya çıkabilir. Kaldı ki konumuz teknoloji değil insan...İnsanın hata yapmama lüksü var mı. İnsanın oldugu yerde hata hep vardır, zaman ve süre farketmez. Orda ofisinde kahve içen coder // yerine =?^+=^ yazıyo sana oluyo hata işte.. en kaba tabirle. abi endgame olmamasının teknoloji ile ne alakası var allah aşkına ?? üşengeçlik, yaratıcılık eksikliği bin tane şey sayarsın da, teknoloji ile endgame olayının bağlantısı yok hiç bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Aynen öyle. Hadi WoW zamanında zaten bu tarz oyunlar bi elin parmaklarını geçmiyordu. Ama 15 senede binlerce MMO ardından "bu adamlar 2 ayda level maxladıktan sonra ne yapacaklar bu oyunda aylarca yıllarca" diye düşünmeden online oyun çıkartmamayı öğrenmiş olman gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Ben endgame için söyledigini düşünmedim ki onu.. Buglarla alakalı konustugu için söyledim.. Yoksa endgame'in ne alakası var tabiki bahsettigimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Daha önce WoW referansı yokken benim hemen üstümdeki mesaj "WoW da ilk çıktığında endgame için sadece x vardı" yazıyor, ben de ona cevap "Wow çıktığında yıl 2004'tü yalnız" dedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA o zaman disregard benim postumu ben yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Oyuna dönersek tek başına sadece ölünce başkası lütfedip kaldırmadan respawn olmaması bile tek başına kepazeliğin doruk noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Oyuna dönersek boss fightlarına koşmaya gerek yok sanırım. Ben öldükten sonra respawn beklerken AFK olmuştum, kalktığımda party boss fightına ulaştığında beni direk hepsinin önüne teleport etmişti. Hatta girip direk AFK olursan ve bütün party'in dungeon'ı bitirirse bütün loot'u da alıyor olabilirsin, votekick vs. yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar